Za vílu i květinovou rebelku budete ve svatebních šatech od Very Wang. Prohlédněte si kolekci pro jaro 2020

Jedna svatební sezóna se pomalu chýlí ke konci, zatímco další se nezadržitelně blíží. Návrháři svatebních šatů se předhánějí s novými kolekcemi. Modely pro jaro 2020 nabízí nevěstám také Vera Wang. Pojďte se podívat, jak vypadají.

Veru Wang asi není třeba příliš představovat. Tato Newyorčanka s čínskými kořeny, která letos v létě oslavila 70. narozeniny (což byste jí ale rozhodně nehádali!), výrazně promluvila do historie i současnosti svatebních šatů. Zajímavé je, že původně pracovala jako editorka Vogue a jako návrhářka svatebních šatů se začala realizovat až ve svých 40 letech. Dokázala tak všem podnikatelkám světa, že věk je skutečně jen číslo, začít si plnit své sny můžete kdykoliv.

Její svatební šaty mají úspěch u celebrit, na svatbu oblékla například Chelsea Clinton, Ivanku Trump, Aliciu Keys, Mariah Carey a dokonce i módní ikony jako je Victoria Beckham nebo Kim Kardashian.

Ikonické jsou černé svatební šaty Very Wang a nechybí experimenty s barvou i texturou modelů.

Éterické jaro 2020

Pro jaro 2020 zvolila návrhářka jemné až éterické ladění. Nevěsty v šatech z této kolekce si budou připadat jako víly.

Modely jsou rozevláté, vrstvené a přitom působí neobyčejně lehkým dojmem.

Materiálům vévodí krajky, šifóny a hedvábí.

Vyniknou opravdu výrazné květinové ozdobné aplikce.

Pobaví hra s průsvitností a vrstvením.

A na výběr jsou samozřejmě barevné svatební šaty. Barvy patří už tuto sezónu u návrhářů k velkým hitům a ani v nové sezóně tomu nebude jinak. A u takové svatební barevné rebelky, jakou Vera Wang je, prostě nemohou chybět!

Kde koupit? Osobně i online!

Butik Vera Wang sice u nás nenajdete, ale ani tak se pomyšlení na model od této návrhářky nemusíte vzdávat. Stačí si zajet např. do Londýna, Milána nebo Amsterdamu, kde najdete značkové prodejny. Nákup můžete spojit s výletem (nabízí se vzít s sebou družičky a svědkyni a pořádně si možná jednu z posledních cest za svobodna užít) a vyzkoušet si, zda vám vše 100% sedí je k nezaplacení. Návštěvu je nutno domluvit předem, zde najdete odpovědi na další otázky.

Ale pokud se vám do zahraničí nechce, klidně si model od Very objednejte z tepla obýváku! I do ČR dodává americký e-shop David’s Bridal. Tady ovšem doporučujeme pečlivě měřit a objednávat s dostatečným předstihem, aby šaty nejen stihly dorazit, ale také abyste měly čas na případné úpravy.

 

Zdroj: verawang.com, instyle.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close