Claire Pettibone navrhuje unikátní, éterické svatební šaty pro nevěsty, které chtějí zářit a vyniknout

Nová kolekce „A Night at The Castle “ pro rok 2020 návrhářky Claire Pettibone přináší vyšší level svatebních šatů. Připravte se na květiny, barvy, eleganci, romantiku a svádění.

Originalitu návrhů snad předčí jen dokonalost zpracování, promyšlené detaily a snaha přimět nevěstu zářit a vyniknout. O šatech Claire Pettibone se dá říci jen to nejlepší. Ne náhodou její šaty vyhledávají a rády oblékají i známé a slavné osobnosti.

Nová kolekce „A Night at The Castle“ pro rok  2020 Claire Pettibone  hýří originalitou, barvami, bohémstvím a romantikou.

V těchto šatech budete mít šarm a zazáříte jako jasná hvězda na své svatbě. Návrhářka nezklamala své příznivce, její styl je skutečně nenapodobitelný.

Jestliže chcete skutečně unikátní šaty, podívejte se na ukázky z nové kolekce.

Módní salon Claire Pettibone předvedl svou novou kolekci ve svém sídle v Los Angeles, kde vlastní zámek z roku 1928.

Unikátní prostory jen umocnily nádheru předváděných šatů.

Claire Pettibone pamatuje na to, že každá žena může být bohyní, a tento pocit nevěstám dopřává svými elegantními návrhy s dokonale propracovanými detaily.

Ruční výšivky a jemné kombinace barev dodají šatům živost a originalitu.

Nadčasovost jejích návrhů je dobře patrná zejména v bílém provedení, doplněném nápaditými závoji.

Opět zde převládají vysoce ženské prvky zdobení.

Návrhářka Claire Pettibone

Začala svou kariéru v roce 1994, kdy se svým manželem, Guyem Toleyem, založila vlastní společnost, která se nejprve zaměřovala na  návrhy luxusního spodního prádla.

První úspěch s kolekcí svatebních šatů se dostavil v roce 2005 a od té doby se Claire Pettibone věnuje hlavně svatební módě.

K šatům navrhuje také nádherné závoje, boty a doplňky.

Jedním z velkých úspěchů bylo, když si v roce 2012 Priscilla Chan oblékla její šaty na svou svatbu s Markem Zuckerbergem, zakladatelem Facebooku.

Na oficiálních stránkách salonu Claire Pettibone najdete také odkazy na facebookové stránky, kde může zjistit všechny aktuální informace.

 

Zdroj fotografií: Clairepettibone.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close