Rozzařte nejen svoji svatbu originální dekorací, pomůžou vám s tím SVÍTÍCÍ PÍSMENA

Kouzlo toho, jak bude vaše svatba působit, se velmi často skrývá v detailech, jakými jsou hlavně dekorace. Jedním z velkých svatebních trendů poslední doby jsou svítící písmena, která rozzáří každou svatbu. Ať už jde o písmena malá či velká, o samostatná písmena nebo celá slova, Svatební blog ví, že jde o velmi krásnou a romantickou dekoraci, kterou by byla škoda, na své svatbě nemít. Proto jsme pro vás našli e-shop Svítící písmena, kde najdete vše, co je potřeba.

 

E-shop sviticipismena.cz založily Brita s Terezou, které po svém dlouholetém přátelství považovaly společný podnikatelský projekt za samozřejmost. Jelikož jsou obě dvě milovnicemi vintage a romantických dekorací, rozhodli se, že budou poskytovat krásná svítící písmena, čísla, ale i slova, jejichž úkolem bude rozzářit nejen úsměv snoubenců a jejich hostů, ale také se budou skvěle vyjímat na fotkách.

 

Výhodou těchto svítících písmen je to, že se nehodí jen na samotné svatby, ale i jako často vyhledávaná dekorace do bytu či na nějakou oslavu. Písmenka v e-shopu jsou kompletně celé z kovu, takže jde o velmi kvalitní provedení, kdy máte jistotu, že se vám dekorace nerozpadne. Pokud se rozhodnete služeb e-shopu využít, počítejte s tím, že standartní doba zapůjčení písmen se pohybuje mezi 2-3 dny. Pokud si chcete pronájem prodloužit, musíte se domluvit a připlatit si požadovanou částku.

Co se týče platby za písmena, můžete využít možnosti platby předem na bankovní účet nebo hotově při osobním vyzvednutí. Tím se dostáváme k tomu, že si písmena můžete vyzvednout v Praze 6. Pokud nemáte možnost, si pro písmena zajet sami, můžete si sjednat dopravu. Samozřejmostí je i doplňkový pronájem, který počítá s pronajmutím prodlužovacích kabelů či rozdvojek.

V samotném e-shopu si můžete písmena koupit nebo pronajmout. Většinou se cena za jedno písmeno pohybuje v částce okolo 1200,-. Na webu se dočtete i o tom, která písmena nejsou aktuálně na skladu. Při pronajmutí písmen nebo nápisů se cena odvíjí hlavně od velikosti písmen. Baterie nebo žárovky jsou při pronajmutí součástí. Mimo svítící písmena si můžete pronajmout i tabule s osvětlením či světelné řetězy.

 

Sledovat jejich galerii a nechat se inspirovat můžete samozřejmě také na jejich Facebooku nebo Instagramu:

 

 

 

 

Zdroj: Sviticipismena.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close