Originální vybavení na svatební hostinu si nemusíte kupovat – stačí si je půjčit u NFCP Rental Equipment

Svatba patří mezi nejvýznamnější dny v životě člověka. A proto si zaslouží slavnostní atmosféru, kterou pomohou vykouzlit i pečlivě vybrané dekorace tabule a potřeby pro stolování. Pokud se rozhodnete slavit jinde než v běžné restauraci, budete si muset toto vybavení někde pořídit. Ne vždy je ale nutné všecko kvůli jednomu dni kupovat. Dnes už existuje široká nabídka firem, které vám dekorace, ale třeba i nábytek či textilie, půjčí. Patří k nim i NFCP Rental Equipment.

Název této firmy je vám možná povědomý, pokud jste viděli náš editorial Emerald Wedding. Právě NFCP Rental Equipment totiž zapůjčili ty krásné dekorace včetně elegantních židlí a dokonalého sametového křesla.

Tato firma je nevětší půjčovnou cateringového vybavení. Což přináší řadu výhod. Například, má své pobočky v Praze a v Brně a opravdu širokou nabídku zboží. Díky velikosti je schopná doručit vám zapůjčený sortiment do 24 hodin kamkoliv po České republice. A vždy se přizpůsobí vašim požadavkům. Potřebujete odvézt věci hned v noci po skončení akce? Nemáte možnost umýt nádobí a musíte je vrátit špinavé? Nic není problém, stačí se domluvit.

Firma se zaměřuje hlavně na nábytek a vybavení pro catering, tedy kuchyňské potřeby, vše pro ohřívání, uchovávání a servírování jídla, nádobí, sklenice, příbory a drobnosti jako ubrusy apod. V menší míře tady pořídíte také dekorace, popř. osvětlení.

Nepřeberná nabídka půjčovny

Můžete si zde zapůjčit inventář, mobiliář a textil.

Inventář: Pořádáte-li raut někde, kde nemají plně vybavenou kuchyni, což se zejména u romantických svateb v prostorách starých statků či lesních samot stane snadno, můžete si vypůjčit vše od kuchyňského vybavení přes sklo a porcelán, až třeba po lednici nebo gril. Seženete tady také například stroj na espresso, ohřívač na hotdogy, mikrovlnku nebo konvektomat. Zkrátka cokoliv budete potřebovat podle typu vašeho pohoštění.

Taková chladící vitrína vás přijde na 1452 Kč na den, malá čokofontána na 908 Kč a gril stojí 1210 Kč na den. Talíř Bellevue stojí 15 Kč na den a jeho hluboký protějšek si půjčíte za 10 korun. Nechcete-li dekorované nádobí, jakým právě Bellevue je, sáhněte po hladkém porcelánu. K němu můžete použít zlaté příbory po 18 Kč za kus na den nebo minimalistickou řadu Markéta za 4 koruny. Chcete si připít kvalitním sklem? Sklenice Riedel stojí 12 Kč.

Mobiliář: Při dekorování svatby vás bude zajímat hlavně tato položka. Právě v této kategorii pořídíte party stany, stoly, židle, křesla a další nábytek. To nádherné sametové křeslo Sofia z našeho editorialu půjčíte právě tady. Stojí 908 Kč na den. Hnědá židle, kterou jste tam také měli možnost vidět, vás přijde na 85 Kč za kus.

Chcete místo stolku dřevěný sud, zajistit hostům tepelnou pohodu s tepelným zářičem nebo vybavit šatnu, kam si odloží své svršky? Není problém, vše si z NFCP Rental Equipment pořídíte.

Bílá kovová slavobrána vás vyjde na 1815 Kč, dřevěný globus 605 Kč, stříbrný pětiramenný svícen 121 Kč. Budete mít na svatbě děti? Zabavte je ve skákacím hradu! U NFCP Rental Equipment si ho můžete půjčit za 1210 Kč. Exkluzivní volbou pro večerní oslavu je svítící bar! Velký model ze tří kusů stojí 9801 Kč a zajistí vám efektní podívanou pro vaše hosty.

Mimořádně praktická je nabídka kabelů a prodlužovaček, takže se nemusíte bát, že nedosáhnete na zásuvku.

Textil: K dokonalému vybavení hostiny potřebujete ubrusy, ubrousky, utěrky, ale třeba i zástěry či bílé rukavičky pro personál. Zkrátka, u NFCP Rental Equipment vykouzlíte perfektní, stylovou oslavu na úrovni doslova z ničeho, na zelené louce.

Další služby

Velká firma jako je NFCP Rental Equipment samozřejmě nabízí i další doplňkové služby.

Doprava vybavení: Vše, co si pronajmete, vám přivezou až na místo oslavy. Ceník dopravy najdete na webu.

Instalace a deinstalace vybavení: Sestavení nebo zapojení některých věcí vám může dát trochu zabrat, pokud nevíte, jak na to. Odborníci z firmy mají vše v malíčku a věci vám zprovozní bez oka mrknutí. Po akci pak vše opět rozloží a odvezou. Můžete si také pronajmout pracovníky na péči o špinavé nádobí, úklid apod.

Chcete-li si vše raději přivézt sami, můžete si půjčit dodávku.

Event manažer: Starosti s organizací rautu nebo hostiny můžet hodit za hlavu, když si k vybavení najmete i specialistu, který na vše dohlédne. Navrhne vám stylizaci akce, pomůže s výběrem všech věcí, zařídí detaily a bude dohlížet na to, aby celá akce proběhla hladce a bez zádrhelů.

Co nás u NFCP Rental Equipment velice zaujalo, to je výroba ledu, ledových soch, barů i tříště. S těmito dekoracemi budete opravdu originální a vaše nápoje uschované v ledové tříšti zase dokonale vychlazené.

Praktické informace

Zajímá vás, jak je to s kalkulací ceny u pronájmu věcí na více dní? „Při pronájmu vybavení na 2 a více dní přistupujeme ke kalkulacím individuálně. Vše se odvíjí od počtů dní konání akce a datumů, kdy potřebujete již mít vybavení na místě. Zpravidla nikdy neúčtujeme všechny dny pronájmu. Např. při jednodenní víkendové akci, kdy máte vlastní dopravu s pátečním vyzvednutím a vrácením v pondělí účtujeme pouze 1 den pronájmu,“ uvádí firma.

Výhodou také je, že není žádné předepsané minimální množství věcí, které si musíte pronajmout. Potřebujete jednu jedinou sklenici? Máte ji mít!

Chcete NFCP Rental Equipment kontaktovat?

Pobočka Praha: Areál Park Kbely, Mladoboleslavská 347, Praha 9 – Kbely

Pobočka Brno: Křižíkova 2984/68f, Brno – Královo pole

Telefony: +420 776 609 538 / +420 777 609 531

E-mail: info@nfcp.cz

Bližší informace a fotky najdete také na sociálních sítích: Facebook a Instagram.

Zdroj: NFCP Rental Equipment

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close