Myslete také na muže na svatbě. Pořiďte jim originální doplňky od Design Empathy!

Muži a svatba. Přiznejme si, že je to často poněkud opomíjené téma. Oblečení, doplňky, květiny i dárečky pro svatebčany se často nesou v čistě ženském duchu. Zaměřme proto svou pozornost na chvíli na pány, třeba s originálními doplňky a dárky od  Design Empathy.

Je celkem logické, že většina pozornosti se soustředí na nevěstu, potom družičky, maminky, svědkyně a další zástupkyně něžného pohlaví. Ženy tyto akce prožívají mnohem víc. U mužů se tak nějak očekává, že přijdou v obleku, u ženicha ještě sladíme kravatu a korsáž s kyticí nevěsty. Není to ale škoda?

Vždyť bez mužů by svatba vůbec nemohla proběhnout. Minimálně ženich se jí musí zúčastnit vždycky. Kromě obleku a kravaty přitom existuje řada drobností, jak ho vyladit, aby byl stejně stylový jako nevěsta.

Může jít o nenápadné detaily, jako třeba barevné ponožky nebo třeba manžetové knoflíčky. Samozřejmě lze sáhnout po klasických, ale trochu odlehčení nabízí tematické nápisy a obrázky.



Pokud zapadají do konceptu vaší svatby, jsou tyto manžetové knoflíčky přesně tím doplňkem, který oděv rozsvítí a pozvedne na další úroveň. A když se s ženichem stylově sladí i tatínkové a svědci, nemá to chybu.

Jestli nechcete pořizovat něco, co už si nikdy jindy nevezmete, můžete vždycky sáhnout po neutrálních motivech, kterých má Design Empathy v nabídce také spoustu.

Drobnosti, které potěší

A co takhle dárečky pro svatebčany? Muži se jistě zaradují třeba nad placatkou, zapalovačem, otvírákem nebo zátkou na víno.

Ačkoliv se v článku zaměřujeme hlavně na mužské pohlaví, Design Empathy myslí také na ženy, v jejich nabídce si vyberete dárky neotřelé a vkusné. A ani nevěsty nepřijdou zkrátka. Tak třeba s broží na podvazku nebo kytici určitě zazáříte.

V sortimentu Design Empathy toho najdete mnohem víc. A kolik to všechno stojí?

  • zrcátka – 300 Kč
  • manžetové knoflíčky – 300 Kč
  • náušnice – 170 Kč
  • tabatěrky – 430 Kč
  • placatky – 430 Kč
  • zátky na víno – 330 Kč
  • přívěsky na klíče – 200 Kč
  • otvíráky – 330 Kč
  • zapalovače – 330 Kč
  • dárkové poukazy – od 500 Kč

Inspirujte se:







Drobnosti na přání

Velkou výhodou Design Empathy je to, že se jedná o autorskou tvorbu. Majitelka Leona Průchová na přání vytvoří jedinečný design jen pro vás. Motiv si můžete zvolit v e-shopu v sekci Na přání, poslat vlastní obrázek, fotku, nebo nahrát vaši originální grafiku.

Abyste své dárky či doplňky měli včas, objednejte si je s dostatečným předstihem, ideálně 3 týdny předem. Uprostřed svatební sezóny pak klidně ještě dříve. Věci vám přijdou poštou, můžete si je vyzvednout i v kamenné prodejně v Praze. Pokud byste chtěli expresní výrobu se zaručením odeslání do týdne, i tuto možnost Design Empathy nabízí, museli byste si ale samozřejmě připlatit.

Za tu originalitu a obdiv svatebních hostů to ale stojí.

 

Zdroj: designempathy.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close