Děti na svatbě? My říkáme ano! S jejich hlídáním vám může pomoci Andělín

To, zda děti na svatbu patří či nikoliv, je věčně diskutované téma. Někteří snoubenci si chtějí užít klid bez toho, aby se musel na děti brát ohled, a proto děti na svatbu nesmí. Tak ale pro mnoho hostů nastávají problémy s hledáním vhodného hlídání. Jiní však děti berou za důležitou součást rodiny a na svoji svatbu je přivítají. I tak ale nastává otázka, jak děti na svatbě zabavit? My pro vás máme řešení a jmenuje se Andělín.

Andělín pohlídá vaše děti na svatbě

Mnohým snoubencům děti na svatbě nijak nevadí, protože je berou jako součást rodin svých hostů. Co už ale úplně nedomýšlí je to, jak děti na takové svatbě zabavit. Ano, až se bude tančit a vaše děti se přidají, jistě se nudit nebudou.

Během svatby však nastanou i chvíle, kdy se děti budou nudit, pokud budou mít jen sedět a poslouchat rozhovory svých rodičů. A to nemluvě o krmení, doprovodu na toaletu a celkovém dozoru nad menšími dětmi, kdy byste si moc zábavy při věčném běhu za dětmi neužili. A od toho, abyste si mohli svatbu užít nejen vy, ale i vaše děti, vznikl projekt Andělín.

Děti hlídají nejméně dvě osoby

Andělín lze charakterizovat jako profesionální hlídací službu, která dá na vaše děti pozor během toho, co si vy sami budete užívat svatbu. Nejen, že si zábavu užijete vy, ale i vaše děti nepřijdou zkrátka. Koncept Andělínu vychází z toho, že se děti cítí nejlépe v pohodovém a domáckém prostředí, kde je jak místo na odpočinek, tak i na hraní. Proto vypadají dětské koutky od Andělínu jako improvizované dětské pokojíčky.

Na každé svatbě, kde Andělín hlídá děti, jsou minimálně dvě pečovatelky, aby byl zajištěn dohled po celou dobu akce. Zatímco například jedna pečovatelka povede dítě za rodiči, druhá bude hlídat zbývající děti. Díky tomu nehrozí, že bude nějaké dítě bez dozoru. Dětský koutek lze vytvořit pro jakýkoliv počet dětí – pro menší i větší skupinky. U malých miminek může pečovatelka hlídat dítě i přímo ve vašem domově. Taková pečovatelka bude mít i zdravotnický kurz.

Prostor na hru, ale i odpočinek

Při sestavování dětského koutku je brán ohled na počet dětí, ale i jejich náladu, věk a potřeby. U mnohých dětí totiž dochází v tento den k narušení režimu. Koutek je vhodný pro děti jakéhokoliv věku – je sestaven tak, aby si tady svoji zábavu našel každý. Můžete zde nechat i svoje nejmenší, na které zde budou zkušené pečovatelky dávat pozor. V koutku najdete různé hry, puzzle, knížky, hlavolamy, ale i různá tvořivá zákoutí, kde si mohou něco hezkého vyrobit. Kromě této zábavní části je v koutku vždy i ta odpočinková, kdy je vždy pro děti, které si potřebují odpočinout, nachystaná velká nafukovací matrace.

Hodně lidí si myslí, že je profesionální hlídání dětí na svatbě velké množství financí navíc. Andělín se však snaží vyjít vstříc všem klientům, proto lze vždy vytvořit dětský koutek s ohledem na váš rozpočet.

Možnosti dětského koutku:

Výtvarná dílna

  • K jejímu vytvoření stačí stoly a židle, kde bude tvoření probíhat. Andělín donese tipy na tvoření spolu s materiálem potřebným na kreativní tvoření. V této dílně mohou děti vyrábět, stříhat, malovat, ale i různě tvořit.

Malý dětský koutek

  • Malý dětský koutek může obsahovat koberec na hraní, vláčky, stavebnice, ale i knížky pro nejmenší. Tento kousek lze vytvořit i v místě, kde probíhá celá svatební zábava.

Externí dětský koutek

  • Tento koutek je vhodný pro každou venkovní svatbu. Zde si Andělín pro děti může vymyslet různé hry do přírody – kreslení křídami, hra s míči, ale i opičí dráha. Vaše děti budou mít zábavy více než dost. Tento koutek je často kombinován s výtvarnou dílnou, která je alternativou, kdyby začalo třeba pršet.

Plnohodnotný dětský koutek

  • Najdete v něm nejrůznější aktivity pro děti jakéhokoliv věku. Většinou si zde vyhrají hlavně děti ve věku od narození až po deset let. Kromě prostoru na hraní zde najdete i prostor na odpočinek, který se skládá z velké matrace, polštářů i přikrývek. K tomuto dětskému koutku je potřeba větších prostorů, protože Andělín přinese velké množství her, hraček i knížek. Ideální je tedy salonek v restauraci nebo nějaký pokoj.

Kdo je Andělín?

Andělín založila Kateřina Říhová, která s lidmi pracuje již od svých studií. O jejím pozitivním vztahu k dětem svědčí i její spolupráce s  Dobrovolnickým centrem při fakultní nemocnici v Motole a také další sebevzdělávání v oblasti výchovy dětí i zdravovědy. Kateřina navíc vlastní certifikát zdravotníka zotavovacích akcí, ale i certifikát na lektorství kurzů pro rodiče s dětmi v mateřských centrech. Kateřina má velké zkušenosti s hlídáním dětí svých přátel, časem se však začala dostávat i k dalším dětem a služby Andělínu oslovují čím dál více rodičů.

Kontakt

Více informací o Andělínu najdete na:

Webové stránce Andělínu
Facebookové stránce

Zdroj: Andělín

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close