Ines by Ines Di Santo. Podzimní kolekce 2024 ve znamení rozmarné pohádkové romantiky

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Ines Di Santo je ve svatebním světě hvězdou, a také velkou inspirací všem nevěstám toužícím po romantických svatebních šatech, které podtrhnou jejich osobnost. Jistě znáte její couture řadu. Víte ale, že stíhá vytvářet ještě i druhou linii, nazvanou Ines by Ines Di Santo? Ta na podzim 2024 přináší luxus a nedostižnou pohádkovou stylovost.

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Oblíbená kanadsko-argentinská návrhářka Ines Di Santo, jejíž tvorba je stálicí i na našich stránkách, nelení. Každý rok vydává nejen jarní a podzimní kolekci své eponymní couture značky, ale také řadu dostupnějších svatebních šatů pro širokou paletu nevěst nazvanou jednoduše Ines by Ines Di Santo.

Ani pro tento brand se ale nevzdává svých singifikantních prvků. Zdobnost, velká nápaditost, spousta neotřelých detailů. Výrazná ženskost, strukturované živůtky, promyšlené a přirozené zapojení trendů do klasického základu. Pestrost siluet – na své si přijdou dámy, které lákají princeznovské róby, neformální vílí střihy i sexy siluety obepínající postavu.

Ines Di Santo, která pracuje v tandemu se svou dcerou Veronicou, vyznává ve svých návrzích romantiku a ženskost, oslavuje lásku, touhu a krásu. Nejjemnější látky, ruční výšivky a precizní krejčovské techniky z vás ve svatební den udělají okouzlující královnu, aniž by ale zastínily vaši osobnost. Právě naopak. Díky šíři nabídky se zde snadno najde každá nevěsta.

Svatební šaty Ines Di Santo nejsou bohužel v českých svatebních salonech a buticích zatím zastoupeny. Můžete se ale nechat inspirovat při šití vlastních svatebních šatů na míru, nebo se vydat do značkové prodejny v Itálii či Británii.

Podzimní kolekce Ines by Ines Di Santo je plná drobných zábavných prvků a rozmarných akcentů, které podtrhují pohádkovou hravost, nevázanost a lehkost. Zároveň je ovšem vrcholně stylová, glamour a elegantně zářivá. Dominují jí zajímavě střižené a provedené živůtky s průhledy a křížením, volány, peří, třpytivé korálkové výšivky, 3D květiny či opulentní odnímatelné vlečky, jimž sekundují minimalistické hladké róby oslňující netradičními detaily.

Podzimní kolekce přináší luxus, glamour a pohádkovou romantiku

Spire

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Okouzlující krajkový kousek s holými rameny, dlouhými rukávy a srdíčkovým výstřihem. Pod vrstvou krajky vidíme strukturu živůtku. Krásná, v pase nasazená sukně rozšířená do písmene A a prodloužená do vlečky pomáhá vymodelovat pěknou ženskou siluetu.

Ray

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Úchvatný model s originálně modelovaným živůtkem, který připomíná rozvíjející se květinu. Skládané sukni s vlečkou vévodí vysoký rozparek. Čistota a elegance střihu a promyšlenost detailů nechávají vyniknout kvalitě materiálu.

Pier

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Svůdné elegantní svatební šaty kopírují postavu a případné nedostatky opticky dolaďují pomocí svislých švů a řady drobných knoflíčků na zadní straně. Krásný zakroucený živůtek odhaluje kousek kůže, slavnostní charakter modelu podtrhuje dlouhá vlečka.

Wing

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Trendy peří vévodí tomuto hravému kousku. Úzký střih kopírující postavu, živůtek bez ramínek a vlečka tvoří klasický základ, kterému dodávají jiskru třpytivé korálky a peříčka po celém povrchu šatů.

Oriel

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Šik minimalistický model s úzkou siluetou, rovnou sukní s vlečkou, hluboce vykrojenými zády a atraktivním kříženým živůtkem se stojáčkem. Velmi stylový a pohodlný kousek pro nevěsty, které mají módu v malíčku.

Truss

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Bohatě zdobené šaty v blush barvě mají trumpetový střih a plnou kruhovou sukni, hranatý výstřih, středně široká ramínka a odhalená záda. Horní část modelu zdobí trojrozměrné květiny a korálky. Šaty pracují s kontrasty a transparentností.

Lunette

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Jemné svatební šaty jako pro lesní vílu. Živůtek má iluzivní partie, hluboký výstřih do V a úzká ramínka. Od pasu se rozšiřuje bohatá zdobená sukně. Povrch dekorují výrazné trojrozměrné květinové aplikace.

Cornice

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Elegantní kousek s hranatým výstřihem, širšími ramínky a odhalenými zády má zvýrazněný pas tenkým páskem, úzkou sukni s širokou odnímatelnou vlečkou a vysokým, překříženým rozparkem. Šaty zdobí jemná květinová výšivka z třpytivých korálků a vlečku navíc peříčka.

Entasis

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Hladký základ s korzetovým topem bez ramínek se srdíčkovým výstřihem a úzkou sukní překrývá svrchní krajková vrstva s malým kulatým výstřihem, dlouhým rukávem a bohatou vlečkou. Záda zdobí malé mašličky. I tento model zvýrazňuje pas a pomáhá tak nenásilně tvarovat postavu nositelky. Pro bohatší efekt můžete připojit ještě širokou svrchní sukni.

Newel

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Jednoduchý střih – korzet bez ramínek, zato s hlubokým průstřihem vpředu a středně vykrojenými zády, a áčková sukně vlečkou – povznáší na dechberoucí level zdobení. Top překrývá iluzivní vrstva s neviditelnými ramínky, výstřih lemují drobné volánky a celý povrch šatů pokrývají jemné svislé proužky z třpytivých korálků a přes ně pak ještě leží průsvitná vrstva, což vytváří unikátní éterický dojem.

Quirk

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Strukturované šaty v duchu minimalismu mají sexy střih mořské panny, dlouhou vlečku a unikátní živůtek z panelů. Hladký povrch bez další výzdoby otevírá prostor pro hru světla na luxusním materiálu.

Chevron

Ines by Ines Di Santo podzim 2024

Svatební šaty pro skutečnou pohádkovou princeznu. Na živůtek s přiznanou strukturou a špagetovými ramínky navazuje objemná třípatrová sukně s volány. Povrch svatebních šatů je tvořen drobnými sklady a volánky, což vytváří dojem lehkosti

Zdroj fotografií: Inesdisanto.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close