Amsale se v kolekci pro jaro a léto 2024 nechává inspirovat dokonalostí luxusního porcelánu a vzácné keramiky

Amsale jaro/léto 2024

Minimalismus okořeněný úchvatnými detaily. Tak by se dal popsat styl americké značky s etiopskými kořeny Amsale. Pro jaro a léto 2024 našla inspiraci v luxusním porcelánu a vzácné keramice.

Amsale jaro/léto 2024

Amsale přináší pravidelně dokonalé kolekce pro všechny milovnice čistého, vytříbeného módního stylu. Modelům vévodí precizní ruční práce, smysl pro kouzlo detailu a moderní, rafinovaný design, kde každý šev má své nezastupitelné místo.

V kolekci jaro/léto 2024 se s Amsale vydáváme na průzkum jiného oboru ruční kreativní tvorby: keramiky. Inspiraci nalezl designérský tým ve všech jejích podobách, od puristického porcelánu z Asie až po antické urny z Řecka. Jejich vlivy se propsaly do úchvatně tvarovaných šatů i doplňků.

Inspirace se zrodila na řeckém ostrově Paros, kde hlavní designér Michael Cho narazil na práci Todda Marsharda, módního fotografa, který se začal věnovat umělecké keramické tvorbě. Právě tady, pod vlivem Marshadovy dokonale hladké a krásně tvarované keramiky, našel Cho průsečík mezi touto uměleckou disciplínou a módou. Vznikly doslova sochařské, ale organické siluety v perfektním řemeslném zpracování.

Siluety sahají od klasických úzkých kousků, přes plesové róby a rozevláté volné modely, až po elegantně královské šaty se vznešeným stojáčkem. Četné květinové vzory se prostírají na rozmáchlých žakárových vlečkách i luxusních krajkách. Vrstvy z prvotřídních látek se bezchybně přizpůsobí tělu pro maximální pohodlí, konstrukce střihů zase podpoří každou křivku nevěsty pro maximální funkci.

Unikátem sezóny je řada doplňků, které lze kombinovat, a šaty se tak mohou vyvíjet spolu s nevěstou během jejího velkého dne. Pláště, vlečky, závoje či rukavice mění náladu jednotlivých modelů a umožňují nevěstě být svá po celý den.

Ohromující dokonalost v každém vlákně

Lyra

Amsale jaro/léto 2024

Tylová vrstvená pohádka s transparentními ramínky a zádovou částí. Strhujícím detailem jsou obří, ručně vytvořené květinové 3D aplikace z textilu a korálků. K šatům můžete obléknout ladící přehoz přes paže.

Petra

Amsale jaro/léto 2024

Úzký elegantní model ze saténu zdobí efektní žakárová klopa s květinovým motivem a ze stejné látky provedená dvojitá Watteau vlečka.

Julian

Amsale jaro/léto 2024

Splývavé pohodlné šaty s ramínky, výstřihem do V, odhalenými zády a vlečkou. Povrch pokrývá dekor vyšívaných květin a listů. Ruce ozdobíte ladícími rukavicemi.

Antonia

Amsale jaro/léto 2024

Amsale jaro/léto 2024

Klasické spojení živůtku bez ramínek a od pasu rozšířené objemné sukně. O obdiv si říká obří mašle připojená k živůtku v podobě spadlých rukávů a vzadu splývající ve dvou dlouhých cípech k zemi ve funkci dvojité vlečky.

Delia

Amsale jaro/léto 2024

Něžné tylové a vyšívané šaty s rostlinnou třpytivou aplikací v oblíbené áčkové siluetě. Živůtek se srdíčkovým výstřihem přechází v širší vrstvenou sukni, která vyvolává dojem éterické lehkosti.

Margaret

Amsale jaro/léto 2024

Generacemi prověřenou áčkovou siluetu mají i tyto šaty s živůtkem bez ramínek a srdíčkovým výstřihem. Zdobí je elegantní krajkové aplikace a k dispozici je i doplňkový pláštík.

Helena

Amsale jaro/léto 2024

Klasická minimalistická elegance vtělená do živůtku s rovným výstřihem a rozšířenými ramínky, zvýrazněným pasem a áčkovou objemnou sukní. Při pohledu zezadu oslní asymetrická originální mašle.

Milena

Amsale jaro/léto 2024

Jemný a romantické pocity podtrhující krajkový model s rovným výstřihem, spadlými dlouhými rukávy z krajky a s rozšířenou sukní.

Damian

Amsale jaro/léto 2024

Šik elegance atraktivních šatů spočívá v jejich originálním střihu. Živůtek s klopami a zavinovacím efektem přechází v část věrně kopírující postavu, ale brzy se sukně rozšiřuje až do vlečky. Do pasu můžete připnout asymetrické peplum.

Kyrie

Amsale jaro/léto 2024

Nádherná, hladká a lesklá saténová plocha dá vzpomenout nejhladším kusům porcelánu. Tento úžasný a uklidňující efekt neruší střih. Ten je minimalistický a klasický – široká ramínka, výstřih do V a nabíraná široká sukně s vlečkou.

Dimitra

Amsale jaro/léto 2024

Zahalené šaty s bohatou krajkovou výzdobou, dlouhými rukávy a stojáčkem říkají, že pro krásu a svůdnost není nutné ukazovat nadbytek kůže.

Zdroj fotografií: Amsale.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close