Elegantní svatební oznámení, kterým podtrhnete slavnostní ráz vaší svatby

Elegantní svatební oznámení

Elegantní svatba je letos v kurzu. Pozvěte svatební hosty stylově a dejte jim hned najevo, v jakém stylu se vaše velká událost ponese. Přinášíme vám inspiraci na elegantní svatební oznámení.

Elegantní svatební oznámení
Amazon.com

Svatba je významná událost v životě, proto se předpokládá, že bude slavnostní. Mimořádný dojem vždy zanechá elegance, nadčasovost, luxus. Jestli je elegantní svatba podle vašeho vkusu, určitě budete chtít v daném duchu pozvat i své svatební hosty.

Elegantní svatební oznámení je ve znamení klasických linií. Může být minimalistické i zdobené, ale nevybočuje směrem k extravaganci nebo experimentům. Drží se ozvědčených prvků, které podtrhují uhlazenost a půvab.

Na elegantním svatebním oznámení se uplatní strukturovaný ruční papír, nebo naopak hladký papír vysoké gramáže, prolamovaný vzor a slepotisk. Využijte zlaté a stříbrné písmo, černobílý kontrast, kaligrafii, monogramy a pečetě. Krásné jsou široké stuhy z materiálů jako satén nebo samet, či elegantní střapce a přívěsky.

Zaměřte se na detail, který dokáže povznést běžné svatební pozvánky na novou úroveň. Eleganci podtrhuje vysoká kvalita materiálů a provedení. Vyhněte se naopak přeplácanosti a lacinému efektu.

Elegance je nadčasová, sluší jí geometrie, rostlinné a květinové potisky i zvířecí motivy. Elegance se dokáže přizpůsobit vašemu barevnému schématu, stylu doplňků i velikosti svatby. Vyberte si ten pravý akcent z naší přehlídky inspirace na elegantní svatební oznámení ve stylu roku 2021.

Tipy na elegantní svatební oznámení

Zlatobílá kombinace je doslova definicí elegance. Působí vznešeně a na úrovni. Jednoduchý font písma doplňte ručními kresbičkami pro dokonalý dojem.

Elegantní svatební pozvánky, zlatobílá svatba
Brides.com, foto Rebecca Yale Photography

Slepotisk, kaligrafie a monogram. Tyto prvky vždy dodají eleganci každé svatební tiskovině. Zvolte jednoduchost motivů, abyste se vyhnuli překombinování.

Elegantní svatební oznámení
Brides.com, foto Cardinal and Straw

Pečetě vždy zdůrazní, že máte styl a vaše tiskoviny se nesou v duchu elegance. Hodí se k nim půvabný květinový motiv ve zlaté nebo krémové barvě. Detailem, který dodává těmto svatebním pozvánkám ještě další úroveň, je průsvitný arch na samotné kartičky s pozváním.

Elegantní svatební oznámení, svatební oznámení s pečetí
Stylishwedd.com

Samet je odjakživa exkluzivní a velmi elegantně působící materiál. Právě ten můžete využít na obálky vašich svatebních pozvánek. Sytá smaragdová barva podtrhne luxusní dojem, který už jen doplní pečeť a monogram ve zlaté barvě.

Elegantní svatební oznámení, sametová obálka, akrylové svatební oznámení
Brides.com, foto Ece Design Studio

Černá a zlatá, to je také osvědčená barevná kombinace pro podporu elegance. Doplňte pozvánku nějakou nápaditou drobností, která poslouží jako malá, personalizovaná pozornost pro hosty.

Elegantní svatební oznámení
Elegantweddinginvites.com

Mezi elegantní doplňky patří střapec. V tomto případě navíc hrají syté základní barvy, slepotisk a zlatá barva písma, což jsou prvky, jež si s elegancí vždy spojujeme. Jinak je tomu u inovací a netradičních nápadů, ty nás při slově elegance vždy nenapadnou. Jak je ale vidět, nadčasovost elegance se skvěle snoubí i s originalitou tvarů.

Elegantní svatební oznámení, svatební pozvánky
Brides.com, foto Sweet Dates Prints

Jedinečný tvar se dokonce může stát tím hlavním, co vytváří elegantní svatební tiskovinu. Připomeňte svými pozvánkami doby dávno minulé a ozdobné archy králů. Máte svatbu na zámku? Pak nemůžete vybrat nic lepšího.

Elegantní svtaební oznámení
Brides.com, foto Minted

Květinové motivy mohou vypadat přírodně, minimalisticky, futuristicky, a také elegantně – podle toho, jak je pojmete. Když je podpoří další prvky, jako prolamovaný krajkový vzor a zlaté a krémové detaily, máte vysoce elegantní tiskoviny i pro tu nejformálnější svatbu.

Elegantní svatební oznámení
Stylishwedd.com

Čistá kresba s vintage náladou, ruční písmo a nerovné okraje ručního papíru, to vše vyvolává nostalgii. Barevné ladění a vkusná kombinace všech prvků vytváří krásnou a nežnou eleganci.

Elegantní svatební pozvánky
Brides.com, foto Jen Huang Photo

Široká stuha, ať už lesklá nebo matná, dodá svatebním tiskovinám charakter. Může být hlavním akcentem, který sjednotí barevnost vašich svatebních pozvánek s barevnou paletou celé svatby. Stuha eleganci oživí navíc i o nádech romantiky.

elegantní svatební pozvánky se stuhou
Brides.com, foto Shine Wedding Invitations

Elegance znamená čistotu a nadčasovou jednoduchost, stejně jako u tohoto minimalistického oznámení. Vynechte veškeré ornamenty a obezličky, soustřeďte se na sdělení hlavních informací, které vyvedete ladným, kaligrafickým písmem.

Elegantní svatební tiskoviny
Brides.com, foto Betty Lu Paperie

Čistá geometrie podtrhne krajní jednoduchost funkcionalistických svatebních pozvání. Vyberte si osvědčenou kombinaci barev, jako je zlatá, bílá, černá, syté a neutrální tóny. Výhodou tohoto stylu je, že se skvěle kombinuje se zbytkem tiskovin a dekorací – jednoduchost neruší a nestrhává pozornost.

elegantní svatební oznámení
Brides.com, foto Blonde & Brindle

Prolamovaný motiv brány k novému životu a kouzlo perel odrážející se v perlově šedé barvě. Toto zdobné, ale elegantní svatební oznámení je vhodné pro svatbu na zámku nebo v luxusním hotelu v pohádkovém stylu.

Elegantní svatební tiskoviny
Stylishwedd.com

Zdroj úvodní fotografie: Goodmockups.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close