Nechte se ve svůj svatební den hýčkat. Zaměstnanci těchto dvou luxusních hotelů vás budou na rukou nosit

Svatba v luxusním hotelu

Chcete si svou svatbu skutečně užít bez jediné starosti? Rádi byste se cítili jako královský pár? Vyberte si luxusní hotel nebo hotelový resort, který zajistí nádherné prostředí a nabídne perfektní služby.

Svatba v luxusním hotelu.
Unsplash.com

Výhody svatby v luxusním prostředí jsou zřejmé. Je to událost, která potřebuje speciální, slavnostní a jedinečnou atmosféru. Událost neopakovatelná a exkluzivní. A proto si zaslouží něco speciálního, což tato místa mají.

Hotel je výbornou volbou pro všechny, koho neláká prostředí stodol, lesních mýtin ani prastarých a nepohodlných zámků, zato ocení kvalitu a luxusní, moderní a čistý design. A také pro ty, kdo se rádi nechají obsloužit a nechtějí si zajišťovat sami catering, nábytek či ubrousky, ale chtějí naopak využít komplexní služby.

Výhodou tohoto prostředí jsou vysoce profesionální služby po všech stránkách: nejen kuchyň a servis, ale obvykle také zkušení svatební koordinátoři, kteří se o vás postarají od prvního okamžiku až do dne, kdy se probudíte jako vdaná paní a ženatý muž s prstýnkem na prsteníčku.

Tyto hotely jsou často umístěny v mimořádném prostředí. Uprostřed lesů, na břehu jezera, v malebných starých uličkách, s úžasnou vyhlídkou. A většinou nabízejí také něco navíc, jako je wellness a spa, unikátní sportovní vyžití, bazén, vinný sklep a podobně.

Velkou devízou je také soukromí a bezpečnost. Můžete se bavit v uzavřené společnosti bez zvědavých či rušivých očí náhodných kolemjdoucích. A pak je tady ta praktická možnost strávit tady ještě nějaký čas v rámci líbánek. A po celou tu dobu se cítit skvěle a opečovávaně.

Pokud vás právě tohle láká, našli jsme dvě skvělá místa, kde vám snesou modré z nebe.

Wellness hotel Maximus Resort Brno

Wellness hotel Maximus Resort se nachází v krásném prostředí brněnské přehrady. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že je postaven a vybaven v souladu s principy feng-šuej. Nabízí tak harmonický design s jedinečnou energií.

Svatba v luxusním hotelu.
Maximus-resort.cz

Kromě toho na vás čeká luxusní vybavení, prostorné pokoje, velké prostory pro oslavu, romantický svatební palouk na obřad, bowling a hřiště na beach volejbal či wellness centrum s nasvíceným bazénem, protiproudem, relaxačními atrakcemi či venkovním termálním bazénem. Pro hosty je připraveno dostatek parkovacích míst, možnost slavit v soukromí a komplexní svatební služby.

Luxusní hotel na svatbu.
Maximus-resort.cz

Obřady probíhají nejčastěji na svatebním paloučku s amfiteátrem, který nabízí možnost originálního uspořádání obřadního místa. Můžete zde uzavřít sňatek civilní (dle domluvy s matrikou) či církevní (s výjimkou katolického).

Luxusní hotel na svatbu.
Maximus-resort.cz
Svatební obřad v amfiteátru.
Maximus-resort.cz

Hostina probíhá v prostorném sále se stropem ve stylu hvězdné oblohy či v zahradní restauraci ve stylu garden party.

Ubytování je možné ve tří- a čtyřhvězdičkových pokojích.

Pořádají tady svatby od 50 hostů, k ruce vám bude svatební koordinátor, který připraví svatbu na míru podle vašich představ. Zajistí svatební dekorace, květiny, slavobránu, veškerou výzdobu k obřadu, party stan, světelnou stěnu, zlaté či stříbrné židle a další nezbytnosti. Samozřejmostí je prvotřídní pohoštění podle vaší chuti, prosecco a další drinky. A také doporučení na prověřené dodavatele, jako je fotograf a kameraman, floristka, cukrář, DJ nebo kapelu, agentura na hlídání dětí atd.

Svatba v luxusním hotelu.
Maximus-resort.cz

Pro novomanžele bude připraveno svatební apartmá.

Kapacita:

  • obřad a hostina v sálech – 50 až 150 hostů
  • hostina v zahradní restauraci – až 80 osob
  • ubytování – až 170 osob

Boutique hotel Lexor Příbor

Rodinný hotel Lexor se nachází v malebném centru městečka Příbora, jen kousíček od farního kostela Narození Panny Marie, romantického Náměstí Sigmunda Freuda a rodného domu tohoto věhlasného psychologa. Z oken hotelu je okouzlující výhled na změť střech a stříšek.

Svatba v boutique hotelu.
Lexor.cz

Měšťanský dům z 15. století přebudoval na útulný hotel tatínek současné majitelky. Komplikovaná rekonstrukce trvala více než 10 let, ale v roce 2018 byl hotel konečně zkolaudován. Poměrně nový prostor nabízí snoubencům veškerý myslitelný luxus a skvělé služby v krásných kulisách historického městečka.

Těšte se na eleganci, moderní design, nové a krásně zrekonstruované prostředí. Soukromí a celý hotel jen pro vás. Díky malým vzdálenostem zde prožijete svatební den ve stylu vše na jednom místě. Prostory hotelu si můžete vyzdobit sami s pomocí vlastních dodavatelů, nebo využít služby místního personálu a jejich prověřených spolupracovníků. Pokud chcete, svatbu vám kompletně zorganizují.

Boutique hotel na svatbu.
Lexor.cz

Pro svatební obřad jsou k dispozici tři blízká místa: zahrady nebo refektář piaristického kláštera či nedaleký kostel, vše v pěší dostupnosti.

Svatba v Příboře.
Lasska-brana.cz

Na hostinu už se uchýlíte do soukromí hotelu, kde se vás ujme zkušený a profesionální personál. K využití se nabízí dětský koutek i uzavřené venkovní atrium pro relaxační lounge. Ubytují vás ve čtyřech krásných apartmá.

Svatba v luxusním hotelu.
Lexor.cz
Luxusní hotel na svatbu Příbor.
Lexor.cz

Jedno z nich můžete zabydlet už o den dříve a strávit v hotelu také poklidné ráno vyplněné svatebními přípravami. Bez stresu z přejíždění na místo, a ještě na pozadí, které skvěle vynikne na svatebních fotografiích.

Kapacita:

  • oslava – až 60 hostů
  • ubytování – až 15 osob

Zdroj úvodní fotografie: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close