Mariane 2 je okouzlující místo na svatbu pro všechny romantické páry

Hledáte-li místo pro svatební obřad a oslavu, které je luxusní, designové, moderní a současně romantické, Mariane 2 v Příboře vás uchvátí. Tento kouzelně zrekonstruovaný historický dům uprostřed malebného centra městečka bude perfektním prostorem pro váš den D.

Dům Mariane 2 otevřel své brány snoubencům letos v lednu, je to tedy naprostá novinka, což pro vás znamená velkou výhodu – vaše svatební místo bude neokoukané, vše ještě svítí novotou a můžete se také spolehnout na nadšení a entuziasmus personálu splnit každé vaše přání.

Přízemí nabízí nádhernou společenskou místnost s historickými klenutými stropy, jež doplňují pečlivě vybrané a citlivě zakomponované designové prvky a nábytek, takže vše perfektně ladí a vytváří romantický a harmonický pocit. Svatbu navíc oslavíte pěkně nerušeně v soukromí, jen s vašimi nejbližšími.

Co nabízí Mariane 2

Pokud připravujete jen menší svatbu do 20 lidí, můžete se zde rovnou nechat oddat, a to jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách.

Plánujete-li hostů více, můžete mít obřad v nedalekém piaristickém klášteře (zde se nabízí zdobený refektář nebo krásná květinová zahrada), který je také velmi působivý. Farní kostel Narození Panny Marie vzdálený jen 20 m bude skvělou variantou pro církevní sňatky.

Následně si v Mariane 2 vychutnáte stylovou oslavu.

Maximální kapacita pro hostinu je 60 lidí, komfortně se budete cítit při počtu 40-50 osob.

Hosté zdaleka či jen novomanželé zde také mohou strávit noc, a to v některém ze čtyř krásných designových apartmánů. Každý je jiný, nabízí jinou atmosféru, výhled a design, ale vždy se můžete spolehnout na luxus a krásu, která ke svatebnímu dni zajisté patří. „Prostorné apartmány disponují celkem šesti ložnicemi, přičemž na přání lze v každém z apartmánů připravit přistýlku. Ubytovat se tak může až 20 osob. Snoubenci si mohou sami zvolit, který apartmán bude novomanželským,“ vysvětluje Kristýna Myšáková z Mariane 2.

Vše pro dokonalý svatební den

Mariane 2 nabízí primárně k pronájmu společenské prostory a ubytování. Pokud ale potřebujete poradit, na jaké dodavatele se obrátit, rádi vám doporučí prověřené spolupracovníky, ať už potřebujete zajistit catering, dekorace, sladký bar nebo fotografy. S hledáním dodavatelů vám pomůže také mobilní aplikace Bride Advisor, stačí si ji zdarma stáhnout (mj. tam najdete také veškeré kontakty na  Mariane 2).

Ke komfortu svatebního dne přispívají i další praktické detaily, na které zde také myslí, jako např. kvalitní ozvučení pro hudební produkci, promítací plátno s dataprojektorem pro vaše fotky, dětský koutek pro vaše ratolesti, venkovní atrium pro osvěžení na čerstvém vzduchu, výtah pro utancované nohy nebo podzemní garáž pro dvě auta.

K dispozici je také plně vybavená kuchyň se zázemím pro cateringovou službu.

Věděli jste? Poněkud tajuplný název Mariane 2 vychází z původního názvu ulice, kde se dům nachází – Mariánská. Dvojka znamená číslo popisné a svědčí o historickém původu objektu.

Další informace a kontakty

Museli jste na jaře odložit svatbu a už nechcete čekat ani den? V Mariane 2 mají volné ještě i srpnové termíny! Pro bližší informace je co nejdříve kontaktujte.

Pro rezervaci termínu a místa oslavy se platí záloha ve výši 5 000 Kč. Poptat je nutno alespoň 5 dní dopředu před plánovaným dnem, aby byl čas vše připravit – pokud je volný termín, což např. na letošní srpen ještě vychází. Ale pro příští rok volejte raději mnohem dřív, ať vám váš vysněný den někdo nevyfoukne.

Pokud máte čtyřnohého miláčka, tak pro něj najděte hlídání, protože pejskové do historických prostor Mariane 2 nemohou.

Naopak pro děti je zde herní koutek i dětské židličky, aby se i nejmenší mohli zúčastnit hostiny.

Líbí se vám toto prostředí a chcete kontakty? Tady jsou:

Aktuální informace najdete na Facebooku a krásné fotky na Instagramu.

Zdroj fotografií: Mariane 2

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close