Načerpejte spoustu nové svatební inspirace na akci Wedding Bazaar

Inspirace není nikdy dost, a proto přinášíme všem budoucím nevěstám pozvánku na další ročník Wedding Bazaaru, kde najdete spoustu inspirace týkající se zařizování svatby. A kdo ví? Třeba se vám práce některého z dodavatelů zalíbí natolik, že je zapojíte do příprav svého velkého dne.

Wedding Bazaar je místo, kde se nabídka střetá s poptávkou. Najdeme zde nejen šikovné vystavovatele, kteří vám ukáží svoji práci týkající se svatebního světa, ale i nevěsty, které se zde mohou podívat na novou inspiraci a třeba objevit i něco nového.

Kdy a kde?

Wedding Bazaar se bude konat:

  • v pátek 12.1.2019 od 12:00 do 18:00 hodin
  • v sobotu 13.1.2019 od 10:00 do 17:00 hodin

Celá akce proběhne na: Tržnice Brno, Zelný trh 14-16.
Tržnice se nachází přímo na Zelném trhu, kam se dostanete z Masarykovy ulice. Cena vstupného je symbolických 100 Kč.

Program Wedding Bazaaru

Na Wedding Bazaaru se můžete setkat s velkým množstvím kvalitních svatebních dodavatelů, kteří vám představí své cukrovinky, svatební šaty, nádherné kytice i nejrůznější doplňky. A to není vše, na své si přijdou i ženichové, na které zde čeká také spousta inspirace.

Díky tomu, že Wedding Bazaar není jen místem, kde se nevěsty podívají na možné dodavatele, ale je zároveň i prodejní akcí, najdete zde mnoho věcí, které si můžete koupit přímo na místě. Nic vám však nebrání ani v navázání spolupráce se šikovnými dodavateli, kteří vám přípravu vaší svatby značně usnadní.

Mezi vystavovateli najdete například:

Více informací najdete na:

Weddingbazzar.cz

Facebook

Věříme, že si tuto akci užijete a odnesete si z ní spoustu krásných nápadů.

Zdroj: weddingbazzar.cz, pexels.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close