Brno svatební festival přivítá už v říjnu budoucí nevěsty a ženichy

Brno svatební festival - svatební veletrh

Prohlédnout, vyzkoušet a osahat si nabídku svatebních dodavatelů je nejlepší naživo a na jednom místě. Proto se stále velké oblibě těší svatební veletrhy, festivaly a výstavní eventy. A my jsme moc rádi, že po loňské covidové pauze vás opět můžeme zvát na známé pravidelné akce! Tentokrát je to Brno svatební festival, který proběhne 8.-9. října.

Brno svatební festival - svatební veletrh

Módní přehlídky, ochutnávky, workshopy, svatební tombola. To vše vás čeká v elegantních prostorách boutique hotelu Passage na Lidické ulici, kde celé tematické setkání proběhne. Vše pod jednou střechou a v pohodové atmosféře svatebního festivalu. 

Programem vás provede moderátorka TV Prima Sandra Pospíšilová (Parmová), tváří festivalu je Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová. 

Na co se můžete letos těšit

Osobní setkání s více než stovkou svatebních profesionálů, kteří v rámci festivalu nabízejí výhodné balíčky či zajímavé slevy na své služby a zboží, vám může znatelně usnadnit svatební přípravy a ušetřit svatební rozpočet.

Ochutnávky skvělých svatebních dortů či svatebního menu letos nově doplní svatební workshopy a přednášky na zajímavá témata, třeba „Jak roztočit tu nejlepší party“.

Pro návštěvníky budou tradičně připraveny také nezbytné módní přehlídky svatebních a společenských šatů a pánské módy z nabídky předních svatebních salonů, stejně jako přehlídky českých návrhářů, např. značky Poner a Michaela Miroslava Knota. 

Brno svatební festival - svatební veletrh

Opět proběhne také velmi oblíbená Svatební tombola o skutečně hodnotné výhry. Získat můžete ceny za více než 100 000 Kč, jsou mezi nimi luxusní svatební šaty ze salonu CAXA k zapůjčení, snubní prstýnky Bisaku a Aurellio, luxusní večeře v hotelu Passage nebo romantický víkend v Hotelu Chateau de Frontiere, svatební dort od Jenny, kytice Flowik a mnoho dalších cen, které vám ušetří peníze ve svatebním rozpočtu. 

Pro zájemce bude k dispozici Katalog svatebních míst a pro děti dětský koutek s tvořením, a dokonce i s hlídáním, abyste se mohli nerušeně ponořit do svatební nálady!

Kdy a kde a za kolik

Kdy: 8.- 9. října 2021, pátek 15-19 h, sobota 10-17 h.

Kde: Hotel Passage, Lidická 23, Brno.

Vstupné: 180 Kč jednodenní nebo 250 Kč dvoudenní, děti do 12 let zdarma. 

Web: www.brnosvatebniveletrh.cz

Vystavující: Aktualizovaný seznam vystavujících, stejně jako program festivalu, naleznete na webu.

Brno svatební festival - svatební veletrh

Zdroj: Brno svatební festival

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close