Věčná provokatérka Miley Cyrus překvapila romantickou vánoční veselkou!

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus, která je známá svým nekonvenčním přístupem k prezentaci, módě a pódiovým kostýmům, rozhodně ví, jak přitáhnout pozornost. Celý svět překvapil její tajný, předvánoční sňatek. Podívejte se s námi, co měla na sobě, kdo tam byl, jaký měli dort a dekorace. Protože, ačkoliv se odehrála v úzkém rodinném kruhu, nabízí tato svatba spoustu inspirace.

Vyvoleným zpěvačky není nikdo jiný, než její dlouholetý přítel, herec Liam Hemsworth. Přestože jedno zasnoubení zrušili, podruhé to klaplo. Svatba však překvapila všechny, kteří čekali provokaci, typický výrazný a barevný styl zpěvačky a velkou akci plnou prominentních hostů.

Veselka se odehrála tajně v úzkém kruhu rodinném, 23. prosince, ve zpěvaččině rodinném sídle v Tenessee. Zúčastnili se jí pouze členové rodin a blízcí přátelé snoubenců. Stylizace byle celkově jemná, romantická, pastelová a nemohla chybět ani vánoční atmosféra.

Nevěsta a ženich

Ačkoliv jsme u Miley Cyrus zvyklí na výrazné barvy, provokující střihy, kontrasty či aspoň výraznou rtěnku, tentokrát vypadala velice jemně a něžně. Aby jé jemnosti nebylo zase až příliš, jako autorku svých svatebních šatů zvolila jinou provokatérku, návrhářku Vivienne Westwood. Ovšem hedvábné slonovinové šaty byly velice krásné, splývavé až k zemi, zakončené malou vlečkou, minimalistické s lehkým antickým nádechem. Dominantním prvkem nadčasové róby bylo řasení kolem dekoltu a odhalená ramena.

Šaty vznikly na zakázku a stály 8 600 dolarů. Pokud nemáte hluboko do kapsy, podobný kousek můžete mít i vy.

K tomu měla nevěsta rozpuštěné vlasy a velmi jemné líčení. Skoro až éterický vzhled doplnila zimní bílá kytice s drobnými kvítky,  anemonkami a spoustou zeleně.

Ženich měl na sobě tmavý oblek s kravatou a anemonkou v klopě. Formální vzhled shodil bílými teniskami, které k uvolněné domácké atmosféře této svatby perfektně pasovaly.

Dekorace a pohoštění

Své ano si snoubenci zřejmě řekli před romantickým květinovým obloukem z růží a nevěstina závoje. Mezi další dekorativní prvky patřil velký balónkový oblouk. Další balónky nesly datum jejich svatby a nápisy Mr. a Mrs. Nechyběly svíčky, kniha hostů nebo fotky snoubenců. Celý dům byl samozřejmě, vzhledem k roční době, vyzdoben také vánočními světly a své místo si našel i ozdobený stromek.

Recepce se nesla v rustikálním duchu, s jednoduchými pokrmy a prostým bílým dvoupatrovým dortem umístěným na dřevěné bedýnce. Z fotek dá odhadnout, že krémový dort byl ozdoben živými květinami.

Celá svatba vypadala velice romanticky, klidně a domácky, jak se ostatně v období Vánoc samo nabízí. Absolutně romantické a plné lásky byly také vzkazy novomanželů a jejich příbuzných na sociálních sítích.

Podle serveru eonline.com byla svatba navíc docela nízkonákladová. Jak je vidět, ani celebrity nemusí rozhazovat na všechny strany a i za relativně málo peněz se dá vytvořit kouzelá událost. Novomanželům přejeme, aby byla taková krásná svatba začátkem stejně krásného manželství.

Zdroj fotografií: Instagram, viviennewestwood.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close