Svatební šaty, které vám učarují. Nové kolekce španělské návrhářky Rosy Clará jsou dech beroucí!

Patří ke špičkovým a světově uznávaným návrhářům svatebních šatů. Své šaty navrhuje s nadšením, láskou a zaujetím už více než 25 let. Šaty se značkou Rosa Clará jsou exkluzivní, elegantní a nezapomenutelné. V ateliéru módní návrhářky Rosy Clará vznikají vysoce módní šaty, které vyžadují výjimečnou techniku a dobře zvládnuté umění šití. Jsou to šaty, které působí svěže a noblesně, a to vše právě díky složité, ruční výrobě. 

Španělská módní návrhářka Rosa Clará není v módním průmyslu žádný nováček. Úspěšně tvoří své modely již více než čtvrt století. Začala v Barceloně a dnes má obchodní zastoupení v 80 zemích světa. Je uznávanou návrhářkou svatebních a koktejlových šatů. Do kolekcí ještě přidává závoje, boty a ozdoby do vlasů – to vše z vlastní dílny.

Pro rok 2019 připravila Rosa Clará 4 kolekce svatebních šatů, které dokonale odrážejí její zápal pro věc, znalost řemesla a zvládnutí techniky návrhů a kvalitu šití, velmi často ručního šití. V kolekcích si vybere snad každá budoucí nevěsta právě ty své ideální šaty.

Kolekce pro rok 2019

Hlavní kolekce je Rosa Clará Couture – jedná se o haute couture kolekci, modely jsou šity převážně ručně, zdobené nádhernými detaily. Je to živoucí elegance s dotykem romantiky.

Kolekce Rosa Clará – se dá popsat jako sofistikovaný boho styl. Jemné detaily dotvářejí a ozvláštňují způsob, jakým návrhářka pojala tento styl.

Kolekce Rosa Clará Soft – čerpá ze stylu 20.let minulého století. Používá peří, lemování, ruční výšivky k obohacení čistých linií. Tato kolekce je lichotivá k ženské kráse.

Kolekce Rosa Clará Diamondje reprezentována romantickými a klasickými objemnými vzory, které vytvářejí téměř pohádkové šaty. V této kolekci jistě najdou své ideální svatební šaty nevěsty, které touží mít romantickou, pohádkovou svatbu.

Pokud i vám učarovaly krásné šaty, podívejte se, kde si můžete modely od Rosy Clará také vyzkoušet.

Zastoupení značky Rosa Clará v České republice

Svatební dům Nuance, Praha 

NUANCE svatební salon, České Budějovice

Style Mode, Pardubice 

 

Zdroje fotografií: rosaclara.es

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close