Nudí vás klasické fotokoutky? Nabídněte svatebním hostům zábavnější variantu – flipbook!

Fotokoutek je dnes už standardní součástí nejedné oslavy nebo svatby. Trochu jinou verzi této zábavy nabízí mobilní studio Flipbook. O co jde? Místo, abyste se jen obyčejně vyfotili, můžete si nechat udělat malou knížečku s krátkou pohyblivou animací.

Flipbook jako takový určitě znáte. Je to malá knížka s obrázky. A když jí rychle listujete, obrázky se rozhýbou a vznikne kratičká animovaná sekvence. V případě fotek pak vlastně krátké video, akorát na papíře.

No a pánové Jakub Nosek a Roman Straka se rozhodli, že tuto známou věcičku nabídnou jako zábavu na akce. Vše sami vymysleli i po technické stránce tak, aby zábava nevázla na dlouhém čekání a vy jste si svůj flipbook mohli co nejdřív odnést.

Vypadá to na první pohled jako foto- nebo spíš videokoutek. Máte tam přístroj – FlipBOX – kterým vás natočí. Máte pozadí. Máte spoustu a spoustu různých rekvizit a bublin s texty. Jen místo statického pózování zablbnete: stačí zaskákat, zamávat, sehrát kratičkou scénku, to už je na vás. Potom se video rozloží do jednotlivých sekvencí, které se vytisknou na papír, vše se nařeže do správného formátu, opatří obálkou a sváže. Celý proces zpracování už natočeného videa trvá kolem tří minut.

Koneckonců, podívejte se sami:

To je tak akorát, abyste si sehnali drink, a pak už se můžete královsky bavit. Velkou výhodou je, že knížečku si odnesete domů na památku. V hmotné, papírové podobě.

TIP: Napadlo vás už to, co nás? Pro zamilované, kteří se nechají okouzlit láskyplnou svatební atmosférou, je toto skvělý způsob, jak svou vyvolenou požádat o ruku! Zvlášť, pokud se pánům v tomto směru nedostává slov, stačí nechat si vyrobit flipbook a ten už to vše řekne za vás. Flipbook si můžete vytvořit i sami doma – na internetu najdete spoustu návodů, jak na to, ale i freeware ke stažení.

Flipbook ocení také novomanželé, kteří přemýšlí, jak neotřelým způsobem poděkovat účastníkům svatby. Řekněte to videem na papíře! Takový dáreček lidé většinou jen tak nezaloží, ale nechají si ho na památku.

Zábava s flipbooky

Líbí se vám myšlenka, že posunete fotozábavu na svatbě trochu dál? Pak je nabídka studia Flipbook právě pro vás. Vy se s nimi jen domluvíte a dál už se o nic nestaráte, veškerá organizace i rekvizity je na jejich asistentech – tzv. Flipbookerech.

Výhody, které toto mobilní studio nabízí:

  • kompletní tým, který vše přiveze a nachystá
  • mají vlastní rekvizity
  • černé bubliny, které si křídou popíšete vlastními texty
  • elegantní bílé pozadí
  • tým dvou flipbookerů také celou legraci realizuje a obsluhuje
  • za tři minuty po natočení si odnášíte papírovou vzpomínku
  • možnost výběru obálek
  • videa můžete pak sdílet na Facebooku jako gif
  • pružná domluva na všem podle vašich představ

Flipbook studio jezdí na firemní akce, plesy, oslavy a samozřejmě i svatby. Na svatbu si můžete nejen vybírat z hotové nabídky, ale také vám vyrobí rekvizity na míru, třeba podle ladění nebo tématu vaší veselky. Třešničkou na dortu je pak také obálka podle vašeho přání. Cena za svatební balíček začíná na 8000 Kč a dále podle toho, kolik flipbooků si objednáte.

Kontakty

Chcete si objednat flipbook na vaši svatbu? V duchu jejich hesla „Ačkoliv tiskneme video offline, komunikujeme online“ je kontaktujte:

Nebo si je rovnou objednejte prostřednictvím formuláře. A zábava může začít.

 

Zdroj: Flipbook.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close