Naplánovat svatbu on-line? Ano, s moderními pomocníky je vše možné

Nedostatek času, zájem o služby konkrétního dodavatele, který ale žije na druhém konci republiky, karanténa nebo pobyt v zahraničí nemohou už dnes zastavit nevěsty v přípravách svatby. Vše je možné zařídit online, když máte ty pravé pomocníky. Takovým je i mobilní aplikace Bride Advisor.

Zatímco v minulosti bylo při přípravách nejen svatby, ale i jiné oslavy, vše osobně oběhat, s dodavateli si dát osobní schůzku a s koordinátorem se osobně sejít, dnes to není nutností.

Samozřejmě, že osobní kontakt má přidanou hodnotu v tom, že můžete zjistit, jestli si s fotografem či koordinátorkou sednete, svatební šaty či boty si můžete vyzkoušet, dort ochutnat. Jsou ale situace, kdy to prostě nejde. Jednou z nich je například aktuální omezení pohybu kvůli šíření koronaviru Sars-CoV-2. Svatby, které jsou v plánuv nejbližších dnech a týdnech, musí být odloženy.

Opravdu, definitivně rušit svatby není nutné, dodavatelé se snaží všem vyjít vstříc a potvrzují nám, že udělají vše, co je v jejich silách, aby zvládli splnit vaše objednávky v náhradních termínech!

Ty veselky, co se mají odehrát za několik měsíců, ale zatím platí. A je třeba je zorganizovat.

Organizace svatby on-line? Žádný problém

Mnoho dodavatelů komunikuje se svými zákazníky standardně on-line. E-shopy normálně fungují a můžete vesele objednávat dekorace a další zboží, jako by se nic nedělo. V provozu je i pošta.

On-line služby nabízejí i někteří návrháři svatebních šatů a svatební salony, kde si můžete model objednat, zaslat míry, a pak už jen čekat na výsledek. A pozor, nemluvíme o shopech z Číny, které příliš nedoporučujeme, protože na výsledek čekáte dlouho a může být velmi nejistý.

TIP: Objednáváte-li si oblečení či obuv on-line, myslete na to, abyste se pečlivě změřili a vyžádejte si také přesné rozměry prodávaného zboží! V případě, že věc opravdu nepadne, máte ze zákona 14 dní lhůtu na jeho vrácení bez uvedení důvodu. Většina prověřených svatebních dodavatelů vám ale i bez toho umožní výměnu nebo úpravu např. šatů dle domluvy – jde jim hlavně o to, abyste byli spokojeni.

Na dálku vám zajistí dokonce i celkovou organizaci svatby. Jsou koordinátorky a svatební agentury, kde vám vyjdou vstříc. Můžete se domlouvat po telefonu, Skypu nebo e-mailem a vše bude podle vašeho gusta.

S Bride Advisorem máte přehled

Ke slovu v této chvíli přicházejí i elektroničtí pomocníci. Jak jinak zjistit, kteří dodavatelé jsou vám aktuálně k dispozici?

V aplikaci Bride Advisor najdete dodavatele, které můžete filtrovat podle poskytovaných služeb nebo lokality. Hned u profilu najdete také kontakty, takže se s nimi můžete rovnou spojit a zjistit, jaký rozsah služeb aktuálně nabízejí.

Kromě toho má Bride Advisor i plánovač, který vám připomene, kdy je co třeba zařídit, takže můžete své kroky rozvrhnout podle toho, jaká bude v daném okamžiku venku situace.

A jako příjemný bonus je funkce, která vám pohlídá svatební rozpočet. Což se hodí bez ohledu na to, zda zrovna je nebo není vyhlášená karanténa.

Bride Advisor pro nevěsty vždy zdarma

Aplikace je pro nevěsty ke stažení zdarma. Stačí navštívit stránky nebo rovnou Google Play či App Store a stáhnout si ji do svého mobilu.

Ovládání je intuitivní a orientace v aplikaci přehledná a jednoduchá. Kromě využívání hlavních funkcí popsaných výše si tam také můžete psát poznámky a nápady, abyste je nezapomněly, než budou zase k dispozici ty obchody, u kterých on-line spolupráce není volbou. Ať už z důvodů provozních, nebo protože je prostě chcete nejdřív osobně omrknout.

Krok napřed i pro svatební dodavatele

Aplikace je ale v těchto dnech výhodou i pro svatební dodavatele.

  • Jako nevěsty se k nim snadněji dostanete a získáte aktuální informace.
  • Ukážou, že myslí dopředu a jdou s dobou.
  • Budou tady pro vás, kdykoliv je budete potřebovat.

Zkrátka, kdo myslí strategicky, může si svatbu připravovat i v omezených podmínkách, aby šlo vše jako na drátkách, až bude situace zase v normálu a vy si budete moci říct své ano tak, jak jste o tom vždycky snili.

Zdroj fotografií: Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close