Chateau Mcely se chystá na novou svatební sezónu. Nezapomínají ale ani na milovníky zimy, pro které mají zimní svatební balíčky

Milovníci luxusu jistě znají zámek Chateau Mcely. Minimálně z našeho článku, kde jsme ho představili jako žhavý tip na nádhernou, pohádkovou svatbu. A jak už to tak ve světě svateb bývá, jakmile skončila jedna sezóna, okamžitě se začíná chystat další. Podívejte se, jaké novinky nás v roce 2019 čekají.

Foto Štěpán Vrzala, organizace Lily Madonna

Vzhledem k prostředí, jaké Chateau Mcely nabízí, je nepochybné, že i v nové sezóně zde budou svatby elegantní a krásné. Podle mluvčí zámku Evy Plchové se boho svatby pomalu loučí a zámecká noblesa se vrátí s plnou silou.

Organizace a dekorace – Svatby podle Adély, Foto – Dara Rakovčík, Květiny – Frezia Fleur, Dort – Punk Rock Cakes

Mluvčí shrnula nadcházející trendy:

Dekorace, kruhy a zase kruhy

Kruhové dekorace budou hitem! Kruhy budou hlavním tvarem květinových aranžmá, slavobrán, závěsných dekorací nebo dortových ozdob v podobě květinových věnců.

Foto Štěpán Vrzala, autorka dekorací Dajana Nebuchla, květiny Flovers

Zámecké patio Bellavista je ke splnění tohoto trendu přímo předurčeno díky svým závěsným kruhům zdobeným květinami.

Patio Bellavista

Pokud jde o šaty, inspirativní budou bohaté kaskádové sukně a zdobné mašle. Na obřad můžete v souladu s duchem vznešenosti přijet třeba kočárem s koňmi.

Organizace a dekorace – Svatby podle Adély, Foto – Dara Rakovčík, Květiny – Frezia Fleur, Dort – Punk Rock Cakes, Šaty Poner

V kurzu jsou maxi balóny a kreativní tiskoviny z ručního papíru s rytinou.

Organizace a dekorace – Svatby podle Adély, Foto – Dara Rakovčík, Květiny – Frezia Fleur, Dort – Punk Rock Cakes

A když zdobit, tak hlavně obřadní místo, ideálně v podobě podia na míru nebo použít závěsné vlající dekorace. Atmosféru doplní i stany nových oválných tvarů ke svatební hostině uprostřed parku s průhledy do kraje, osvětlené a vybavené vkusným nábytkem.

Foto Michaela Rusaňuková

Módní diktát radí ultra fialovou barvu, metalické barvy či stoly bez ubrusů. Eva Plchová připomíná, že to vše zámek splňuje ve svém běžném interiéru a designu. Restaurace Piano Nobile stoly bez ubrusů kombinuje s kontrastem kulatých zdobných stolů se světlými lněnými ubrusy a svícny. Třešničkou svatebních oslav příštího roku zde budou tematické stánky s cukrovou vatou, nanuky či retro Prosecco Van.

Organizace-a-dekorace-Svatby podle Adély – Foto Dara Rakovčík – Květiny Frezia Fleur – Dort Punk Rock Cakes
Foto Štěpán Vrzala, autorka dekorací Dajana Nebuchla, květiny Flovers

Svatby ve Mcelích stojí za to v každé roční době!

Zámek nabízí kouzelné pohledy a prožitky po celý rok. Jaro a záhony tulipánů a narcisů. Léto a barevné louky. Podzim a koberce mnohobarevných listů. Závěr roku a nekonečné metry světelných řetězů. Zima a jízda na saních, sníh, kožešiny a svíčky.

Foto Štěpán Vrzala, organizace Lily Madonna
Foto a dekorace Cool Flowers
Foto a dekorace Cool Flowers

Právě zimní svatby jsou teď aktuální a ve Mcelích připravili speciální zimní balíčky se zvýhodněnými cenami. Akce platí pro svatby, které se odehrají v období od 1. prosince 2018 do 31. května 2019. Vztahuje se na objednávky učiněné od října 2018, je to tedy žhavá aktualita.

Foto a dekorace Cool Flowers

Zimní svatba má spoustu výhod. Bez velké snahy zavládne magická a slavnostní atmosféra. Brzká tma přímo láká k využití nejrůznějších druhů osvětlení. Máte víceméně jistotu, že vaši vysnění dodavatelé budou volní, stejně jako ta nejlepší svatební místa a restaurace. Budete originální a můžete mít opravdu kouzelné fotografie s pohádkovou náladou. A když se rozhodnete pro trendy svatební šaty s dlouhými rukávy, nebudete se v nich péct.

Style me pretty
Foto a dekorace Cool Flowers

Potřebujete ještě trochu inspirace? Co třeba pinterestová zimní nástěnka Chateau Mcely?

Jedno je jisté. Pokud vás toto místo oslovilo, s objednávkou neváhejte, termíny na rok 2019 se začínají plnit.

Foto Štěpán Vrzala, organizace Lily Madonna

Zdroj: Chateau Mcely, úvodní foto Michaela Rusaňuková

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close