Osobní kontakt s dodavateli, nenapodobitelnou hradní atmosféru, soutěže i bohatý doprovodný program nabídne už o tomto víkendu festival Svatební Špilberk

Nastávající nevěsty z Brna a okolí! Už za pár dní se můžete naplno ponořit do atmosféry plánování, ochutnávání, prohlížení a zkoušení… První listopadový víkend totiž proběhne svatební festival na Špilberku!

Se svatebními festivaly a veletrhy se v tomto období roztrhl pytel. Víkend na Špilberku se od ostatních liší hradní atmosférou a komorním pojetím.

Organizátoři kladou důraz na to, abyste měli možnost vychutnat si genia loci hradu a projít si všechna zákoutí, která se zde nabízejí pro svatební obřad. Toto místo, které leží přímo v srdci Brna, a přitom dýchá historií, je totiž u snoubenců stále oblíbenější.

Foto Miloš Strnad

S dodavateli se budete moci osobně pobavit, vše si vyzkoušet a prohlédnout, případně rovnou domluvit. Kromě toho vás čeká nabitý doprovodný program, který bude letos doslova kouzelný.

Vystavovatelé

Kdo tedy na Svatební Špilberk určitě dorazí?

Arte per tutti: Hudební agentura, která zajišťuje živá vystoupení pro slavnostní události. Chcete-li smyčcový ansámbl, klavíristu či kytaristu, případně to vše doprovodit zpěvem, víte, kam se obrátit.

Artyp: Ateliér zaměřený na svatební oznámení, pozvánky, jmenovky a další svatební tiskoviny, s originální grafikou podle vašich přání.

Bridee: Svatební agentura, která se na svatby, a hlavně jejich přípravu, dívá trochu jinak. Nejsou to jen organizátorky, ale spíš svatební kamarádky, které pomohou se vším, co je třeba.

FeelWELL: Studio, které spojuje výživové poradenství s péčí o váš životní styl, zdraví a krásu, abyste se ve svůj velký den cítila skvěle ve svém těle.

Studio Radek Oliver: Ukázka svatebního líčení od Libuše Růžičkové, která se také postará o vaši manikúru, pedikúru, líčení svědkyně, maminek, družiček, svatebních hostů.

Krasochvíle: Nabízí svatební šaty pro těhotné nevěsty a boubelky. Aby se každá žena mohla ve svůj pohádkový den cítit krásná.

Květovaný ateliér: Floristka, která pro vás připraví tu nejkrásnější květinovou výzdobu. Představí trendy svatební sezóny 2019.

Photo Nejedlí: Fotografové, kteří svoji práci opravdu milují.

Evanielle: Svatební salon, půjčovna, šijí šaty a doplňky na zakázku. Obléknou i družičky nebo další svatebčanky.

Restaurace Balaboosta: Připraví vám hostinu, ale umí také koordinaci celé události, výzdobu včetně návrhů tabulí, zapůjčení dekorací, hudební produkci, ubytování, rozvoz hostů a další služby.

Sweets by Anett: Malá rodinná cukrářská výrobna. Dodají vám dorty i další sladkosti na vaši svatbu.

Vinařství Nosreti: Jihomoravské vinařství zajistí skvělé víno pro vaše hosty. Těšte se na ochutnávku.

Snubní prsteny Retofy: Prohlédněte, vyzkoušejte či rovnou objednejte špičkové ručně vyráběné prsteny s tradicí od roku 1994.

Ceremoni: Nebude chybět ani vybavení pro ženichy. Ceremoni je půjčovna i prodejna, s osobním přístupem a úpravou obleku ženichovi na míru. Pánům dodají samozřejmě také doplňky.

To je jen namátkový výčet některých z těch, kteří vám na Špilberku nabídnou své služby. Další najdete na webových stránkách akce.

Program

Už jsme naznačili, že je pro vás připraven kouzelný program. A to doslova. Svým uměním vás totiž ošálí iluzionista Robert Fox. Dále vás čeká bubenické vystoupení skupiny Ritmo Factory, taneční i další hudební vystoupení a pochopitelně i tolik oblíbené módní přehlídky.

Celým festivalem vás provede Jana Musilová, moderátorka, herečka, zpěvačka, dabérka, členka Městského divadla Brno. Její hlas možná znáte, mluví jím totiž česká verze agentky Scullyové.

A na památku si můžete pořídit stylový obrázek ve fotokoutku.

Soutěže

Co by to bylo za akci, kdyby na ní chyběly soutěže a odměny!

Hned prvních 50 návštěvníků v sobotu i v neděli si odnese dárek.

Bude také tombola! Hlavními výhrami jsou svatební šaty na míru a výzdoba svatebního obřadu, ale v banku je i spousta dalších zajímavých cen. Stačí jen přijít na festival a zakoupit si vstupenku. Tombola bude losována v průběhu celého víkendu a vyhrát může opravdu každý.

A vrcholem festivalu bude soutěž o poukaz na výrobu šperků v hodnotě 30 000 Kč od společnosti Balcar Diamonds. Firma vám představí nádherný prsten ze své dílny a vaším úkolem bude tipnout si, jak dlouho se takovýto šperk vyrábí. Kdo se trefí, může vyhrát.

Důležité informace

Na závěr shrňme všechny základní informace:

Datum konání: 3. – 4. 11. 2018, sobota 10-17 h, neděle 10-16 h

Místo konání: hrad Špilberk, Brno

Vstupenky: na pokladnách hradu Špilberk

Vstupné: 100 Kč, děti do 12 let zdarma

Web: www.svatebnispilberk.cz

Sociální sítě: Facebook a Instagram

 

Zdroj: Svatebnispilberk.cz, Spilberk.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close