Ženskost, elegance a romantika ve francouzském stylu vyzařuje ze svatebních šatů Zoryana Stekhnovych – Paris

Chcete být šik nevěstou v duchu francouzské elegance, ale ráda byste šaty sehnala normálně v Čechách? Vaším řešením může být značka Zoryana Stekhnovych – Paris, která má butik jak v Paříži, tak i v Praze. Podívejte se, jaké modely a služby nabízejí.

Značka se specializuje na svatební a společenské šaty a doplňky. Je nositelkou několika titulů Svatební šaty roku a každý rok připravuje speciální kolekci. Ta poslední vzešla z rozsáhlého průzkumu přímo mezi nevěstami.

Najdete tady velké róby s princeznovskými sukněmi, šaty střihu mořské panny obepínající postavu, stejně jako oblíbené modely s dlouhým krajkovým rukávem či odhalenými zády. Mezi žhavé trendy roku 2019 budou patřit barevné akcenty a také ty se v nabídce Zoryana Stekhnovych objevují. Šaty si zde vyberou i nevěsty s plnějšími křivkami.

Mezi oblíbené materiály návrhářky patří šifon, satén, organza a plisé. Modely jsou zdobené krajkou, výšivkou, korálky nebo krystaly.

Návrhy této značky charakterizuje francouzská elegance a šarm, romantika a něha. Návrhářka klade důraz na pečlivě vypracované střihy, aby šaty perfektně seděly a zdůrazňovaly přednosti ženské postavy.

Nabídka butiku

V pražském butiku si můžete šaty půjčit, koupit z kolekce, nebo nechat navrhnout na míru. Nabízejí pouze vlastní modely, takže i když je to také půjčovna, nejedná se o klasický svatební salon se šaty různých jiných návrhářů. Výhodou toho je, že vám šaty jakkoliv přizpůsobí. Líbí se vám model, ale chtěla byste k němu například ramínka či rukávy? Nebo ho chcete v jiné barvě? Nebo jste zhubla a šaty je potřeba zabrat? Vše se tady dá domluvit.

Chcete-li si šaty prohlédnout a vyzkoušet, navštivte salon, ideálně po domluvě, aby na vás asistentky měly dostatek času. Ale i pokud se zastavíte jen tak, pryč vás nepošlou a budou se vám věnovat v rámci možností.

Jestliže se rozhodnete pro hotové šaty nebo využijete půjčovnu, šaty vám ještě drobně upraví, aby opravdu skvěle padly.

Kromě svatebních šatů tady můžete pořídit i doplňky (závoje, ručně vyšívané opasy, rukavičky, ozdoby do vlasů atd.) a obléknete tady případě i ženicha a družičky – a to jak dospělé, tak i ty malé.

A jak je to s modelem na přání?

Pokud se rozhodnete nechat si šaty ušít, jste na správném místě. Váháte, proč vůbec chtít šaty na míru?

  • Bude to model, jaký žádná jiná nemá.
  • Bude vám perfektně sedět.
  • A bude přesně odpovídat tomu, co si přejete a co se vám líbí.

Ale aby tyto body byly opravdu naplněné, nebojte se vznášet své názory a nápady na design, a pokud vám během zkoušky něco nesedí, zmiňte to, aby se vše doladilo a upravilo. Zkušený tým od Zoryana Stekhnovych – Paris vám rád vyjde vstříc.

Na úvodní schůzce podrobně proberete vaše představy, nápady a inspirační zdroje. Projdete i hotové modely Zoryana Stekhnovych a můžete i vzájemně kombinovat jednotlivé prvky z těchto šatů. Návrhářka vezme v úvahu i vaši osobnost, jak na ni při vaší schůzce vykoukne. A z mixu toho všeho vznikne návrh jedinečných šatů právě pro vás.

Následují zkoušky hrubého střihu a úpravy detailů, tak, aby všecko sedělo. Proto je vhodné na zkoušky mít spodní prádlo a boty, v nichž se budete vdávat (nebo aspoň se stejnou výškou podpatku), na finální zkoušky můžete přinést třeba i doplňky, které si plánujete vzít, abyste si byly jisté, že vše k sobě opravdu sedí. A po dokončení šatů jako takových přijde na řadu zdobení. Veškeré výšivky a dekorace na šaty tvoří a přišívají ručně.

Vzhledem k tomu, že proces vzniku svatebních šatů je záležitost dlouhodobá, neváhejte se na první schůzku objednat co nejdříve.

Ostatně, včasný výběr se vyplatí i při půjčení šatů, máte tak jistotu, že váš vybraný model bude na váš den volný.

Finance a kontakty

Výběr a zkoušení šatů z půjčovny je v tomto salonu zpoplatněno částkou 300 Kč. Pokud si ale nějaký model během této návštěvy závazně rezervujete, poplatek odpadá.

Při rezervaci šatů nebo podpisu objednávky na model na míru zaplatíte zálohu 50 % z půjčovného nebo z předběžné ceny ušitých šatů, zbytek se doplácí při vyzvednutí modelu, zpravidla den před svatbou.

Kontakty:

 

Zdroj: Svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close