Marchesa podzim 2024: okouzlení krásou přírody a umění

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Elegance a jemnost přírody, secesní křivky a půvab nevěst v průběhu staletí. To jsou inspirační zdroje, které se odráží v kolekci Marchesa podzim 2024.

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Oblíbená značka hollywoodských celebrit Marchesa se nebojí bohatství detailů a ozdob. Oslňuje neotřelými nápady, originálními střihy a krásnými materiály. To platí pro večerní šaty, stejně jako svatební. Je jí vlastní feminní a romantický styl pevně ukotvený na nadčasovém základu a zmodernizovaný sofistikovanými drobnostmi.

Marchesa si klade za cíl vytvářet oslňující modely, které nezpochybnitelným způsobem vyjadřují individualitu a eleganci jejich nositelky.

V letošní podzimní svatební kolekci nás okouzlí květinové motivy, rozevláté i přiléhavé siluety, jemnost a lehkost. Vidíme propracované krajky, luxusní hedvábí i éterické tyly. Velký prostor dostaly také volány a aranžovaná látka, která odkazuje na organické tvary v přírodě. Klasickou bílou doplňují odstíny blush, ivory a champagne.

Kolekce plná organických křivek a vlnění

Anna

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

V těchto šatech si nevěsta musí připadat jako v okvětním plátku. Modelu vévodí výrazné asymetrické a vertikální volány okolo dekoltu i na sukni. Základem je klasická silueta přiléhavého živůtku bez ramínek s výstřihem do V a rozšířené sukně s menší vlečkou. Posun k aktuálním trendům zastupuje snížený pas, tentokrát navíc v asymetrickém provedení. Střih a detaily šatů umožní vyniknout luxusní látce – hedvábnému gazaru.

Norah

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Nádherným úzkým svatebním šatům bez ramínek v barvě ecru vévodí filigránská krajka s květinovými motivy jako vytepaná ze samého zlata. Zajímavý je nerovný okraj živůtku, slavnostní dojem podtrhne malá vlečka. K tomuto modelu můžete obléknut také krátké bolerko s dlouhými rukávy a mírně zvýrazněnými rameny ze stejného materiálu. Kontrast a dynamiku pak zajistí hladký dlouhý závoj.

Sabrina

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Model Sabrina je ideální pro vášnivé milovnice volánů. 3D spirálová textura dodává dojem a bohatost sukni s dlouhou vlečkou, která ale přitom stále působí lehce a jemně. Na tomto pozadí pak vyniká štíhlý živůtek, kterému prostorový efekt dodává skládaný tyl.

Sophia

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Něžnost, nevinnost a ležérní pohodlí. To vystihuje tento model klasického střihu – živůtek na ramínka s výstřihem do V a vykrojenými zády a áčková sukně. Uchvátí nekonečné vrstvy průsvitného tylu, rafinovaná květinová krajka pokrývající top, a především pak extravagantní, asymetricky umístěná vertikální 3D aplikace z volánů a květinových prvků.

Tabitha

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Ráda měníte svůj vzhled jako chameleon? Ve svatební den můžete i pomocí těchto šatů. Základem je úzký střih bez ramínek, menší vlečka a překrásná křehká květinová krajka. Příjemný něžný model, pro své pohodlí skvělý jak na svatební obřad, tak i na následnou oslavu. Drama ovšem dodá organzová svrchní sukně tvořená velkými volány a vytvářející také nezanedbatelnou vlečku.

Svatební kolekce Marchesa podzim 2024

Zdroj fotografií: Marchesa.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close