Elie Saab podzim 2024: Diamantový prach přináší přísliby šťastné budoucnosti

Elie Saab podzim 2024

Libanonská módní star přináší další kolekci okouzlujících svatebních šatů pro nevěsty, které milují lesk, třpyt a záplavu ozdobných detailů. Nevěsty, které se nebojí být vidět zažijí v těchto šatech pocity princezny pokryté diamantovým prachem.

Elie Saab podzim 2024

Elie Saab je proslulý zdobnou, detailně propracovanou a zářivou módou plnou neotřelých nápadů a detailů. Nic pro minimalistky, zato jej milují všichni, kdo mají rádi pěkně bohatou výzdobu. V jeho šatech se musíte cítit slavnostně a vznešeně, i kdybyste nechtěli.

V nejnovější kolekci pro podzim/zimu 2024, nazvané Diamond Dust, dává divákovi zahlédnout odlesky dávno minulé éry svůdné ženskosti a svatební elegance založené na jednoduchých liniích, které tvoří dokonalé pozadí pro záplavu výjimečných detailů a jemného třpytu.

Na první pohled v modelech nacházíme odkazy na období Art Deco s jeho jemným, až filigránským zdobením ornamenty a geometrickými liniemi. Ale také inspiraci přírodou v podobě jemných květinových krajek. Étericky nadpozemský dojem pak získávají modely zdobené peříčky, korálky a krystaly. Celá kolekce s nese ve znamení hojných výšivek a třpytu a lesku. Kontrapunktem k této hojnosti jsou hladké šaty, kde kouzlo tvoří jen umělecky naaranžovaná látka a mašle.

Pokud jde o střihy, je zde klasická dvojice přiléhavý živůtek a objemná sukně s vlečkou, úzká silueta kopírující postavu, rozverné mini i volný kaftan, který ale získává na svůdnosti díky svému průsvitnému materiálu, peří a bohaté třpytivé výšivce květinových motivů.

Diamantový prach v jednotlivých odlescích

Look 2

Elie Saab podzim 2024

Zářivá výšivka drobných kvítků pokrývá elegantní model se širokou sukní a vlečkou. Ženskost podtrhuje svrchní top s dlouhým rukávem a výstřihem ve stylu Carmen.

Look 3

Elie Saab podzim 2024

Dokonalý zástupce letošního trendu, kterým je stříbrné zdobení v podobě květin, mašliček i geometrických tvarů jako stékajících po sukni, která se od boků rozšiřuje. Atraktivní je srdíčkový výstřih, stejně jako živůtek kopírující postavu.

Look 5

Elie Saab podzim 2024

Hladké svatební šaty s korzetovým živůtkem zdobeným obří mašlí a širokou princeznovskou sukní s vlečkou.

Look 6

Elie Saab podzim 2024

Kousek pro skutečné romantičky. Vrstvy transparentního materiálu vytvářejí lehký dojem, hojná výšivka v horní části modelu působí slavnostně a jemně. Vintage pojetí dekoltu se spadlými ramínky a hlubokým výstřihem do V vyzařuje klasickou eleganci.

Look 7

Elie Saab podzim 2024

Model pro princeznu má korzetový živůtek se srdíčkovým výstřihem, zvýrazněným pasem a širokou sukní. Zdobí ho křehká květinová krajka.

Look 9

Elie Saab podzim 2024

Geometricky uspořádané krystaly a korálky ve stříbrném třpytu a propojení s klasickým střihem živůtku na ramínka a rozšiřující se sukní společně modelují štíhlou a elegantní postavu nevěsty. Efektním prvkem je výrazná mašle na živůtku.

Look 13

Elie Saab podzim 2024

Nejjemnější krajka tvoří povrch tohoto modelu v klasickém střihu s dlouhými rukávy, výstřihem Carmen s výraznou manžetou a dlouhými rukávy.

Zdroj fotografií: Eliesaab.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close