Georges Hobeika šije své dechberoucí svatební šaty pro nevěstu, která je zamilovaná i nezávislá. Podívejte se na aktuální kolekce

Možná právě na letošní romantické dovolené se váš milovaný vyslovil a příští svatební sezónu do toho praštíte. Už teď se asi začínáte rozhlížet po inspiraci. Nádhernou kolekci svatebních šatů na jaro/léto 2020 připravil módní dům Georges Hobeika. Pojďte si spolu s námi tyto modely snů prohlédnout.

Orientální nádech značky Georges Hobeika, která má původ v Libanonu, nepřehlédnete. Snoubí se zde uměřenost a elegance se zářivou zdobností, pečlivé ruční výšivky s rozevlátou romantikou, hravost s rafinovanou ženskostí. Vše stojí na pevných základech důkladného technického zpracování a vysoké kvality jak návrhů, tak jejich samotného provedení.

Georges Hobeika se specializuje na slavnostní módu, kterou vytváří v kolekcích haute couture, dále běžné večerní modely ready to wear a svatební šaty. Jeho modely často září na červených kobercích.

Kolekce jaro/léto 2020

A jak tedy vypadá nová svatební kolekce? Pokud bychom měli vybrat jednu jedinou vlastnost, řekli bychom „vrcholně romantická“. Odráží se v ní oslava lásky a radostné emoce, které se kolem tohoto velkého dne točí. Pod romantickou zářivostí se pak skrývá plamen milostné vášně. Alespoň tak kolekci charakterizují na svých stránkách.

Pokud jde o vzhled, najdete tady tradiční bílé dlouhé róby, sukně mají často vlečky. Šaty slibují lichotivé ženské siluety. Použity jsou příjemné luxusní materiály jako hedvábí nebo satén, nahoře pak třpytivé krajky a korálkové výšivky. Častá jsou odhalená ramena v kombinaci se spadlým nebo dlouhým rukávem, ale i krátké rukávky se střídmým malým kulatým nebo lodičkovým výstřihem. Na druhém pólu pak jsou odvážná řasení a hra s průsvitností materiálu.

Kolekce podzim/zima 2019/2020

Jestli ale plánujete svatbu na podzim nebo v zimě, neklesejte na mysli, Georges Hobeika má něco i pro vás. V nabídce najdete také modely pro podzim/zimu 2019/2020. Od letní kolekce se liší už použitým materiálem. Střihy i zdobením dávají šaty najevo, že patří do přísnější sezóny. Tatam je letní rozevlátost, šaty jsou celkově hutnější, materiály pevnější, zdobí je bohaté propracované vzory. Celkovým tónem je elegance. Tradiční bílou barvu doplňují odstíny krémové, béžové či šampaňské. Najdete zde pelerínky, zakrytá ramena i stojáček ke krku, dokonce nechybí ani kalhotový kostým.

I v této kolekci se ale samozřejmě objevují odhalené části kůže, ať už ramena, dekolty nebo jen průsvity. Právě hra s hra s vrstvami, hloubkou a transparentností je jejím poznávacím znamením. Tématem zimní kolekce je ženská nezávislost a „moderní láska“. Modely zaručují snadný pohyb a svobodu, které se s ženskou samostatností pojí.

Kontakty a inspirace

Šaty Georges Hobeika jsou, bez ohledu na kolekci, tím, co bychom zařadili do kategorie rafinovaně krásné, elegantně romantické. Výstřednost a šokování za každou cenu se tady nenosí. Originalitu ale najdete v každém detailu. Vybrali byste si?

Jediným drobným nedostatkem toho všeho je, že u nás originál Georges Hobeika zatím nepořídíte, budete muset vyrazit za hranice. Kde koupit: pojedete-li do Paříže, můžete navštívit jejich vlajkovou prodejnu na ulici Rue Royale 15. Z blízkých destinací seženete jejich svatební šaty také v Itálii (Via Ruvo 29, Corato) nebo Anglii (10 Yeomans Row, Londýn).

Inspiraci najdete na Facebooku nebo Instagramu. A ještě se můžete pokochat i tady:

 

Zdroj: georgeshobeika.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close