Známe dokonalé svatební místo pro milovníky koní: leží nedaleko Prahy a jmenuje se Horse Park Kamenný Dvůr

Milujete koně? Láká vás představa ladění svatby do jezdeckého stylu nebo byste rádi měli třeba svatební fotky s krásným zvířetem? A nebo jen hledáte pěknou venkovskou lokalitu s kompletními službami? Našli jsme pro vás Horse Park Kamenný Dvůr.

Toto místo nabízí krásné venkovské prostředí, luxusní interiéry, moderní kuchyni s využitím lokálních a sezónních surovin, ale ještě i něco navíc. Tím je možnost nafotit se s koňmi, a vůbec k focení využít malebné prostředí koňské farmy. Pro svatební hosty může být zajímavá prohlídka stájí a ukázky jezdeckého parkuru a tzv. horsemanshipu, neboli přirozeného partnerství koně a člověka.

Po domluvě vám zajistí i další zábavné aktivity, můžete si třeba zahrát tenis.

Horse Park se nachází asi 45 km od Prahy, směrem na Dobříš. Své místo našel v prostorách statku z roku 1879, který po rekonstrukci nabízí veškeré soudobé pohodlí a elegantní styl, přičemž se podařilo zachovat atmosféru venkova.

Vše pro svatby

Svatební nabídka Horse Parku Kamenný Dvůr je kompletní ve stylu vše na jednom místě. Můžete si tady říct svoje „ano“ a potom to náležitě oslavit, někteří z hostů tady mohou i přespat.

Obřad – na výběr máte venkovní prostory Nádvoří či Svatebního palouku, nebo se můžete vzít uvnitř v Anglickém klubu.

Hostina – slavnostní oběd bude nejlepší ve Velkém klubu, kde si kromě toho můžete i zavzpomínat na počátky vašeho vztahu při oblíbeném promítání fotek nebo filmu. Prostor totiž disponuje plným technickým vybavením včetně promítacího plátna. No a pokud chcete pokračovat v oslavě nebo plánujte třeba jen raut s grilovačkou, je tu pro vás Špejchar s grilem a tanečním parketem. Co je důležité – během celého dne budete mít naprosté soukromí, protože prostor bude během rezervace určen jen a pouze vám.

Ubytování – k dispozici jsou luxusní pokoje s přistýlkami, celkem se tady vyspí 26 svatebčanů. Svatební apartmá vás okouzlí svým designovým a romantickým zařízením.

Kromě tohoto základu se můžete spolehnout i na další služby, jako je květinová výzdoba a dekorace prostor, hudba, fotograf, vizážistka atd. Samozřejmostí je krásně prostřená svatební tabule i vyzdobené místo obřadu přesně podle vašeho přání, ve stylu, který je vám blízký. Nechce-li se vám shánět samostatného dodavatele svatebního dortu, můžete si ho objednat přímo tady.

Když si projdete web a sociální sítě Horse Parku Kamenný Dvůr, najdete jen samou chválu a z veškeré komunikace je cítit opravdu osobní přístup. O tom, že tady nejde jen o pouhé heslo, ale skutečně vše připraví na míru, svědčí i fakt, že na nevěsty a jejich rodiny si tady pamatují i po letech.

Právě osobní zaujetí pro věc u každého jednotlivého páru je podle nás zásadní pro dobrou spolupráci na přípravě tak významného dne, jako je svatba – a tedy pro to, aby váš den dopadl na jedničku s hvězdičkou.

Kontakty

Kontaktní osobou pro objednávky svateb je Tereza Fiedlerová, tel. 606 365 995, e-mail tereza@horsepark.cz. Pokud si chcete farmu prohlédnout nebo se na cokoliv zeptat, ozvěte se a domluvte si schůzku. Naslepo tam nejezděte, prostory jsou pro veřejnost bez objednání uzavřeny.

Adresa je Buková u Příbramě 43. Areál leží nedaleko obce, abyste to snadněji našli, přidáváme souřadnice GPS: 49°44’53.996″N, 14°5’24.176″E.

Aktuální informace a fotky najdete kromě webu také na Facebooku a Instagramu.

 

Zdroj: Svatby-horsepark.cz, úvodní foto Khiria.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close