Svatba v centru města, a přitom uprostřed přírody? Právě to dokonale spojuje hotel Santander v Brně

Chcete mít svatební obřad i hostinu a ubytování hostů na jednom místě? Láká vás dobrá dostupnost místa v centru města, ale současně byste chtěli klidné okolí? Právě tyto kvality spojuje hotel Santander v Brně. Leží nedaleko brněnského Výstaviště, na okraji lesa. Nás navíc zaujala veliká zahrada hotelu.

Hotel tvoří dvě budovy, které se nomohou stylově víc lišit, přesto zajímavě souzní. Jedná se o nově zrekonstruovanou vilu ze začátku 20. století a úplně novou moderní stavbu.

Budovy jsou obklopeny krásnou velkou zahradou, jako stvořenou pro romantický svatební obřad a zahradní party. Najdete zde také tenisový kurt a přirozeně se nabízí možnost procházky okolním lesem a údolím Kohoutovického potoka.

Obřad v hotelové zahradě

Hotel Santander organizuje nejen svatební oslavy, můžete tady uspořádat i samotný obřad. Ideálním místem je nádherná zahrada. V jejím rámci se pak nabízí hned několik možností. Je tam velký a malý altánek nebo kaskády. Na místo obřadu může nevěsta přijít po vyzdobené lávce přímo z pokoje.

V případě špatného počasí se můžete uchýlit do kongresového sálu.

Oslavy po celém hotelu

Slavnostní oběd se zpravidla pořádá v kongresovém sále nebo v hotelové hale, kde je pro vás vždy připravena nazdobená slavnostní tabule.

Poté se můžete přesunout na zahradu nebo terasu a slavit po libosti. Ke kongresovému sálu přiléhá také vinný sklípek s krbem a kapacitou 24 osob, který může být také místem příjemné zábavy. Už vidíte tu útulnou atmosféru podzimní veselice?

Praktické informace v kostce

U každého svatebního místa záleží na tom, kolik lidí pojme. Zvlášť u opravdu velké svatby to často bývá oříšek. Hotel Santander se hodí pro veselky čítající kolem 70 hostů. Do kongresového sálu se ke kulatým stolům pohodlně usadí 80 osob, ale už uspořádali i hostinu pro 100 hostů! Podobný počet hostů se pak nají na hotelové terase. Zahrady mají kapacitu v podstatě neomezenou.

Před výběrem místa na svatbu je zvykem si ho nejprve obhlédnout. Jistě, nic vám nebrání se do hotelu Santander přijít inkognito ubytovat a prostředí si vyzkoušet na vlastní kůži. Pokud budete ale chtít informace o svatebních možnostech, je lepší si předem domluvit schůzku. Budete mít klid a personál bude mít čas a prostor se vám věnovat a všechny otázky vám zodpovědět.

Pozor, majitelé psů! Do hotelu můžete vzít i své čtyřnožce. Musí se samozřejmě umět chovat a snést kočky, které v hotelu bydlí. Příplatek za ubytování psího mazlíčka je 500 Kč a platí pravidlo nenechávat ho samotného na pokoji, aby např. ze stresu z cizího prostředí nepoškodil zařízení.

Pokud svatbu v hotelu Santander zvažujete, jistě oceníte kontakty:

Adresa: Hotel Santander, Pisárecká 6, Brno

Kontaktní osoba pro svatby: Mgr. Veronika Juránková, tel. +420 775 95 95 95, e-mail veronika@leskava.cz

Můžete využít také kontaktní formulář na webu.

Jak je už dnes pravidlem, další podrobnosti najdete na sociálních sítích: Facebook a Instagram.

 

Zdroj: Hotelsantander.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close