Obřad i svatební oslavu v okouzlující zimní zahradě můžete zažít v penzionu Zděná Bouda v Hradci Králové

Chcete mít svatbu krásnou a na úrovni, ale přitom toužíte i po špetce originality? Pokud bydlíte poblíž Hradce Králové, máme pro vás skvělý tip: penzion a restauraci Zděná Bouda. Nabízí úžasný zážitek z obřadu v romantické zimní zahradě, ale i spoustu dalších možností.

Místo leží na okraji města, přímo na cyklostezce. Jste-li vášnivými cyklisty, můžete přijet na svatbu na kole. Na své si ale přijdou i ostatní. Nedaleko je krásná příroda, najdete tu klid a soukromí, přitom místo leží jen skok od centra města.

Vše v jednom balíčku

Zděná Bouda je ideálním místem pro svatby „vše v jednom“. Můžete tady mít romantický obřad, skvělou oslavu se vším, co k tomu patří, a nakonec zmoženi ulehnout. Novomanželům se nabízí speciálně vyzdobené apartmá s lahví sektu, ostatním hostům pak dalších šest nových a moderních pokojů.

Obřad

Svatební obřad můžete mít pod širým nebem, ale také v party stanu nebo v zimní zahradě. Místo obřadu si můžete nechat vyzdobit od provozovatelů penzionu nebo se nechat na ty nejlepší dodavatele nasměrovat. Se svatbami mají bohaté zkušenosti, potvrzuje manažer podniku Aleš Veselý: „Jelikož nám rukama prošlo přes 150 svateb, jsme schopni svým klientům doporučit veškeré služby, které mají se svatbami co do činění.“

Svatební hostina

Svatební hostina vás nadchne, pokud máte rádi moderní svěží kuchyni s využitím lokálních a sezónních surovin. Velmi se tu dbá na čerstvost potravin a prověřené dodavatele. Objednat si můžete vše, po čem vaše mlsné jazýčky zatouží, a kuchaři vám vyjdou vstříc. „Naše kuchyně je schopna připravit jakékoliv druhy pokrmů, ale nejčastější je klasická varianta s knedlíčkovou polévkou a svíčkovou protože tu máme v Hradci nejlepší,“ usmívá se Aleš Veselý.

TIP ze Zděné Boudy: „Populární je v poslední době raut už místo oběda, je to méně formální forma jinak formálního dne.“

Pro menší svatbu můžete využít salonek, kam se vejde 40 osob nebo třeba krytou terasu pro 45 lidí. Až 100 hostů se vejde k venkovnímu grilu. Veselku můžete mít i v elegantním party stanu. Novinkou a specialitou je pak zimní zahrada. Celkem areál pojme až 400 svatebčanů. Můžete si ho pronajmout celý, ale i když vás bude méně, budete mít vyhrazené prostory jen pro sebe.

Zábava

Po obědě je čas na zábavu. K dispozici máte venkovní posezení, grilování pod širým nebem, venkovní dětské hřiště, což ocení zejména rodiče, najdete tu jistě i místo, kde vytvoříte dětský koutek s hlídáním. Máte-li sportovního ducha, vydejte se na procházku po krásném okolí, které se skvěle hodí i pro romantické svatební fotky. Večer to pak můžete rozbalit na tanečním parketu za doprovodu DJ nebo i živé kapely, místa je dost.

Romantický ráj v zimní zahradě

Nádherným místem, které z vaší svatby udělá hotový klenot, je zimní zahrada. Otevřeli ji loni na podzim a hned na první pohled uvidíte péči, s níž vznikala. Jedná se o promyšlený a velmi variabilní prostor, kde si budete připadat jako uprostřed magického lesa. V interiéru najdete kombinaci přírodního kamene, živého mechu a vodopádu. Mech zdobí nejen stěnu, ale najdete ho také například uvnitř skleněných desek stolů.

Pohodu umocňují kouzla se střechou – lamely se dají přizpůsobit tak, že je v místnosti vždy příjemné ovzduší, střecha se dá také otevřít. Skrz skleněné stěny máte krásný výhled na okolí.

Svatební atmosféru pak už jen dokreslí hra světla. Můžete zvolit různé varianty osvětlení, včetně barevného, které ještě podtrhne vaši svatební výzdobu.

Praktické informace

Svatbu zde objednávejte s dostatečným předstihem. „Alespoň půl roku, ale pokud chcete mít možnost výběru ze všech prostor na Zděné Boudě a zároveň ubytování, tak ideálně rok předem,“ potvrzuje Aleš Veselý s tím, že o místo je stále větší zájem.

Místo nabízí stoprocentní přístup. Vždy se budou snažit splnit vaše svatební přání a vše vám co nejvíce usnadnit. Zajímá vás, na jaké jaké výzvy se těší pro letošní sezónu? „Tento rok máme zarezervované již tři svatby, které budou mít 200 a více osob na to se osobně velmi těším,“ odpovídá manažer Zděné Boudy Aleš Veselý.

Kontakty:

Adresa: Penzion a restaurace Zděná Bouda, Hradečnice 633/1, Hradec Králové

Web: Zdenabouda.cz

Facebook: Facebook.com/ZdenaBoudaHK

E-mail: info@zdenaboudahk.cz

Telefon: +420 774 692 345

Zdroj: Zdenabouda.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close