Dokonale padnoucí svatební šaty potřebují kvalitní spodní prádlo. Zkuste Shapeez

Snad každá žena si chce občas obléknout něco příjemně přiléhavého a vědět, že v tom vypadá skvěle zepředu i zezadu. V takovém případě ocení kvalitní spodní prádlo, které drží vše jak má, skvěle padne a příjemně se nosí. Pokud navíc ještě zeštíhluje nebo zaručí, že nikde neunikne ani faldík – je vyhráno. Našli jsme výrobce, který splňuje ta nejvyšší kritéria, která na spodní prádlo můžete mít. Je to značka Shapeez. Sídlo má sice za oceánem, nicméně zasílají do celého světa a to prostřednictvím Amazonu.

Značku založila v roce 2005 Staci Berner, která se snažila vyrobit podpůrnou a zároveň pohodlnou podprsenku, bez všech špatných vlastností normálního spodního prádla.

Podařilo se jí najít kvalitní materiál, který může spolehlivě pokrýt celá záda, stejně jako odstranit problémy s padajícími ramínky. Nic se nevytahuje, vše se příjemně nosí a skryje to, co má skrýt.

Tvar je základ

Podprsenky Shapeez nejsou jen na ramínka, mají celá záda, takže jejich oblečením máte zaručeno, že i zezadu budete vypadat štíhlá a dobře tvarovaná. V nabídce najdete tvarovací podprsenky, sportovní podprsenky a potom celé sety, a to dokonce i šatové. To je naprosto ojedinělá nabídka – můžete mít tvarovací šaty od prsou až na stehna.

Dnes značka shapeez vyrábí 13 stylů ve více než 40 velikostech a nejméně dvou barvách. Nejčastěji je to černá a tělová. Je to spodní prádlo bez kompromisu.

Aby šaty dobře seděly a žena se cítila příjemně sebevědomá a v pohodě, o to jde autorce prádla Staci Berner nejvíce. Její prádlo si oblíbily ženy z celého světa.

Možná i vám se může hodit obléknout si pod krásné šaty dobře držící podprsenku, případně i celý set – s celými nebo polovičními zády.

Dodá to na jistotě vašemu projevu, zejména ve společnosti a při významné události jako je svatba.

Jak správně nakoupit

Pokud se rozhodnete nakupovat, věnujte pozornost návodu, jak se správně změřit. S výměnou či vrácením není problém, ale je lépe se trefit hned napoprvé. Novinkou jsou dnes tolik oblíbené nevyztužené podprsenky bez kostic.

Shapeez nabízí skvělé vyhlazení zad, přidanou hloubku poprsí s lehkou podporou a jemné tvarování prsou v provedení, o kterém si budete myslet, že je to vaše druhá kůže.

Zbývá jen se přesvědčit sami a navštívit stránky Shapeez.com.

 

Zdroj fotografií: shapeez.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close