Svatební piknik 2021 v Plzni startuje už za pár dní

Také vám s končícím létem budou chybět pikniky? Plzeňáci, obzvláště ti, kteří plánují svatbu, mají možnost navštívit Svatební piknik, a to už 12. září.

Svatební piknik 2021

Nejen z našich stránek znáte svatební veletrh Svatební korzování, který si za roky své existence získal místo v srdcích nevěst a ženichů nejdříve v Plzni a před pandemií už úspěšně expandoval i do Prahy.

Loňský a letošní rok ale zamávaly dosavadními zvyklostmi a staly se tak příležitostí pro změnu. Jednou z nich je i zrod „outdoor verze“ Korzování, nazvané Svatební piknik 2021.

Na co se můžete těšit

Svatební piknik 2021 se koná 12. září 2021 na Zastávce v Plzni. Bývalá nádražní hala a svatební šapitó se zaplní vystavovateli, kteří představí svatební služby všeho druhu.

Nebudou chybět svatební šaty, svatební dorty, DJs, drinky, dobroty, květiny či svatební tiskoviny. Vyzkoušet můžete fotokoutek nebo se zúčastnit workshopu. Kdo se těší na přehlídku svatebních šatů, nebude zklamán, i ta je v plánu. Inspirovat se můžete ukázkami výzdoby svatebního místa a svatebního stolu.

Za organizací veletrhu Svatební piknik 2021 stojí květinový servis Le Fleur Design, svatební koordinátorka Svatby od Luc a e-shop a svatební půjčovna Party Home Decor.

Důležitou informací je, že vstup je zdarma.

Kdy a kde a za kolik

Kdy: V neděli 12. 9. 2021, od 10:00 do 17:00 h.

Kde: Zastávka Plzeň, Přeštická 4.

Kdo: Aktualizovaný seznam vystavujících najdete na facebookové stránce události.

Za kolik: Zdarma!

Facebook: Pro více informací včetně představení jednotlivých vystavovatelů sledujte @korzujeme.

Zdroj fotografií: Svatební korzování, Le Fleur Design

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close