Chcete nahlédnout do trendů svatebních šatů roku 2019? Navštivte mezinárodní svatební veletrh Wedding Fashion Prague

Třetí pátek v měsíci září, tedy 21. 9. 2018, se koná Wedding Fashion Prague, velká módní přehlídka světoznámých návrhářů svatebních a večerních oděvů. Akce je jedinou svého druhu ve východní Evropě, kdo se chce na tomto trhu zviditelnit, určitě ji nemůže vynechat. Nejedná se jen o přehlídku návrhářů a jejich tvorby, ale také o navazování obchodních kontaktů se zásahem do celého svatebního průmyslu.

Módní show světové úrovně umožní návštěvníkům zhlédnout nejnovější kolekce významných návrhářů, v jejichž tvorbě převládají svatební a večerní oděvy.

Jaká jména a značky se objeví na letošním ročníku?

Autumn Silk Bridal

Velmi zajímavá bude určitě kolekce módní návrhářky Liany Mirzadeh. Žije a pracuje v Kalifornii, miluje vintage styl, kvalitní materiály, jemné krajky, hedvábí a ruční výšivky.

To vše dokáže na šatech dokonale skloubit a vytvořit unikátní a podmanivé svatební šaty, ve kterých se každá žena může cítit jako bohyně. Jak sama Liana říká, jejím cílem je vytvářet takové oblečení, aby se ženy mohly cítit krásné nejen na svatbě.

Z jejích kolekcí je vždy cítit jemný nádech nostalgie, respektu k tradicím předků a úctu k řemeslné dovednosti vyšívaček. Šaty na sobě mají obvykle unikátní ruční výšivky z korálků či drahých kamenů. Máte-li rádi jemnost, čistou krásu a dokonalost, její přehlídku si nemůžete nechat ujít.

Love Bridal London

K dalším účastníkům patří módní značka Love Bridal London.

Rozsah jejich nabídky je široký, jsou to šaty i doplňky, ale také kompletní servis od make-upu až po organizaci svatby. Sdružují návrháře s osobitým a nápaditým přístupem k modě i doplňkům. Nabízejí originalitu a kvalitu.

Saboroma

Absolutní ženskost přijede do Prahy reprezentovat značka Saboroma – z New Yorku.

Představí kolekci večerních šatů s neopakovatelným sofistikovaným designem. Šaty jsou skutečně krásné a působí nenuceně, elegantně a moderně zároveň. Tyto šaty mohou být použity například pro matku nevěsty nebo ženicha, případně pro nevěstu samu – jako večerní šaty.

Gielle

Za zmínku také stojí italská módní značka Gielle, která nabízí hned v několika kolekcích,  svatební oblečení pro ženy i pro muže. Zaměřují se na šaty s kvalitních materiálů s nepřehlédnutelným italským šarmem.

Další značky

I další účastníci budou mít zájemcům co nabídnout. Jsou to například značky Terami Couture, Demclassic a další.

Kdy a kam přijít

Akce se koná v TOP Hotelu Praha, na webových stránkách akce najdete všechny potřebné informace. Zbývá se jen dostavit. Přejeme vám krásnou podívanou a dobrou zábavu.

 

Zdroje fotografií: catanfashions.com, lovebridal.co.uk, autumnsilkbridal.com, wf-prague.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close