Svatební auto, aneb i užitečný pomocník může být luxusní a krásný. Vivicar rozveze vaše svatební hosty

Hledáte auto pro nevěstu? Chcete překvapit novomanžele projížďkou v limuzíně? Chybí vám několik aut na odvoz svatebčanů? Řešení může nabídnout firma Vivicar se sídlem v Ostravě. Nabízí luxus svezení pronajatým vozem i s řidičem na úrovni. 

V nabídce naleznete vozy té nejvyšší kvality. Dokáží zajistit odvoz na svatbách, večírcích, plesech, ale spolehnout se na ně můžete i při odvozu z a na letiště nebo do hotelu.

Řidiči jsou vždy v oblecích a dodržují vysokou osobní kulturu.

V případě zvláštního požadavku může být řidičem i žena.

Klenotem v nabídce je Porsche Panamera Turbo II. Jedná se o nejnovější verzi, která vás ohromí svým žhavým sportovním vzhledem a luxusním interiérem. Z jízdy se vám bude tajit dech.

Hledáte-li výjimečně krásnou a el­egantní limuzínu, je tu pro vás BMW 730d xDrive. Luxusní auto krásné zvenčí i zevnitř.

Lincoln Excalibur je pro milovníky retro stylu naprostá výhra. Je elegantní a nostalgický. Je na něm unikátní, že propojuje moderní klimatizaci a zasněnou retro krásu a romantiku.

Jízdou snů pro sportovně založené snoubence může být legendární Hummer H2 se nadupaným motorem o síle 325 koní. Na porjížďku tímto vozem nezapomenete.

Pro milovníky rychlé jízdy je tu příjemný Porsche Panamera 4S. Je to ryze sportovní auto, v němž si můžete vychutnat požitek z rychlosti a pohodlí.

Klasická limuzína v hollywoodském stylu, to je bílý Chrysler 300C Limousine. Do prostorného interiéru se vejde až 8 lidí. Komfortní jízda a skvělá zábava zaručeny.

Když přijedete v BMW X6M, budete zaručeně středem pozornosti. Krásný a pohodlný vůz v limitované verzi je maximálně pohodlný.

Klasická limuzína, která se dokonale hodí pro slavnostní akce, jako jsou právě svatby, to je BMW 520d. Sáhněte po něm, pokud si ceníte pohodlí a perfektního vzhledu.

V nabídce je také BMW 520d xDrive, příjemná, klasická limuzína, kterou oživuje sportovnější design. Je to auto elegantní, proto se ideálně hodí na svatby, a navíc má pod kapoutou ukrytého dravce.

Firmu můžete kontaktovat pomocí kontaktního formuláře a také si rovnou zarezervovat temín půjčení vozu s řidičem.

 

Zdroj fotografií: Vivicar.cz, Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close