Monique Lhuillier opěvuje v kolekci jaro/léto 2024 viktoriánskou královskou vznešenost

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Fotografie ke svatební kolekci jaro/léto 2024 vznikly v rozlehlém areálu Huntingtonské botanické zahrady. Nejen to evokuje nadčasovou královskou atmosféru přenesenou pod kalifornské slunce. Je to óda na romantiku anglických zahrad a představuje harmonickou směs přírody, ženskosti a barev.

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Značka Monique Lhuillier je už od roku 1996, kdy ji designérka s manželem Tomem Bugbeem založila, synonymem luxusu, ženskosti, půvabu a jedinečného kouzla. Luxus v jejím podání může být nejen glamour, ale i rozmarný a hravý, díky čemuž se značka stala cílem žen, které rozumí umění módy.

Svatební i denní móda Monique Lhuillier je ženská a moderní, luxusní a elegantní a vždy věrná rozpoznatelné estetice.

Hlavním pocitem, kterým svatební modely této značky doslova vibrují, je žensky působící romantika. Pro svatební kolekci jaro/léto 2024 sáhla Lhuillier do romantické minulosti, kdy ženy nosily velké sukně, volány, krajky a elegantní doplňky.

Viktoriánské květy v anglické zahradě

Kolekce zjevně odráží viktoriánské vlivy. Můžeme obdivovat bohaté květinové krajky s trojrozměrnými divokými květy, luxusní textury a různé délky. Hvězdou sezóny je zahradní růže, která rozmarně tančí nad efektními rozvlněnými lemy, tvarovanými korzety a plnými tylovými sukněmi.

Klasická silueta dostala moderní materiálovou aktualizaci v podobě vyšívaných krajek, lehkých rozevlátých hedvábných látek a texturovaných aplikací. Zkrácené sukně odhalují hit sezóny: na zakázku vyrobené francouzské krajkové kotníkové boty. Strukturované pláště a watteau vlečky doplňují dramatičnost a všestrannost.

Hravý nádech vnáší áčkový krajkový kabátek, barevné stuhy, rukavičky na zápěstí a barevné zásnubní prsteny s drahými kameny pak každý model doplňují.

Elegance se zde snoubí s romantikou, ženskost s hravostí, dědictví klasických tvarů s modernitou.

Vybrané modely z kolekce

Papillon

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Romantická krajková róba s bohatou volánovou sukní, která v kaskádách spadá k zemi. Korzet se srdíčkovým výstřihem můžete překrýt kabátkem se stojáčkem a dlouhými rukávy.

English Rose

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Šaty jako pro růžovou královnu. Objemná sukně, korzet a srdíčkový výstřih tvoří klasické pozadí pro výrazné 3D růže popínající se po povrchu.

Antoinette

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Bezstarostný dívčí model s áčkovou sukní a topem pokrytý květinovým krajkovými aplikacemi můžete doplnit kabátkem s krátkými rukávy a také ladícími rukavičkami.

Soleil

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Květinový potisk zdobí rafinovaný model s podkasaným předním dílem sukně a výraznou aplikací na živůtku, která přechází ve spadlé rukávky.

Ivy

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Štíhlé, nenucené svatební šaty pro pohodářku milující přírodu a květiny. Ty si nese s sebou v podobě krajkového pláště s dlouhým rukávem.

Lucia

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Lehoučký, éterický kousek. Objemná vrstvená sukně doplňuje krajkový živůtek s vykrojeným výstřihem, k němuž patří nadýchané balonové rukávy do manžety.

Barrington

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Další kus pro nevyléčitelné romantičky. Něžný potisk růží zdobí vznešenou róbu ve viktoriánském duchu se zavinovacím efektem živůtku, nabranými rukávy a velkou sukní s dlouhou vlečkou.

Tallulah

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Hravý kratičký model z jemného hedvábného materiálu má hluboce vykrojený top a krátkou balonovou sukénku. Na fotu je doplněn vrškem od šatů Papillon s velkými krajkovými květy.

Sussex

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Elegantní štíhlé svatební šaty s výstřihem typu voda, dlouhými spadlými rukávy a volně splývající sukní s vlečkou. Romantický minimalismus v praxi.

Eden

Monique Lhuillier jaro/léto 2024

Svatební šaty jako z ráje. Krajkový úzký model má živůtek s viditelnou strukturou, sukni volně obtékající postavu a krátkou vlečku. Hodí se k němu dlouhý plášť imitující další vlečku.

Zdroj fotografií: Moniquelhuillier.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close