Carolina Herrera v kolekci pro jaro 2022 slaví, že se opět můžeme potkávat s blízkými

Carolina Herrera jaro 2022

Carolina Herrera patří mezi nejoblíbenější tvůrce svatební módy. Pravidelně dvakrát ročně přichází s novými kolekcemi a ta letošní jarní je skutečně okouzlující. Tady ji máte.

Carolina Herrera jaro 2022

Svatební šaty značky Carolina Herrera milují celebrity i běžné nevěsty. Nabízí totiž jemnou, žensky působící klasiku oživenou sofistikovanými detaily.

Je ideální pro nevěstu, která hledá ženskou, inteligentní módu postavenou na klasickém základu, který do moderní podoby dotvářejí rafinované prvky, jako jsou dramatické mašle, dlouhé vlečky a perfektně vytvarované střihy upozorňující na všechny žádoucí rysy ženské siluety.

Svatební šaty Carolina Herrera jsou vždy něžné, klasické a ženské. Ztělesňují radost z módy a ze svatebního dne.

Zářivá magie setkávání

Po dlouhém období izolace a odkládání svateb kvůli pandemii se hlavní návrhář značky, Wes Gordon, rozhodl oslavit v letošní kolekci skutečnost, že se lidé opět sbližují. Nová možnost setkávání s blízkými má podle něj až magickou, zářivou sílu, kterou promítl do něžně, ale optimisticky působící jarní svatební kolekce.

Vybral si pro ni ty nejjemnější látky, exkluzivní krajky a ty nejpreciznější korálkové a perličkové výšivky. K tomu přidal obvyklé dokonale vypracované střihy a na detailu postavenou perfektní krejčovinu.

Ve svatební róbě vytvořené na tomto základu může každá nevěsta oslavit radost a vzájemnou blízkost během svého velkého dne s o to větší grácií.

Sedmery svatební šaty pro radost ze znovushledání

Ruby

Carolina Herrera jaro 2022

Áčková svatební róba s odhalenými rameny zaujme nápaditě tvarovaným volánem kolem celého dekoltu včetně paží. Wow efekt zajistí dlouhá tvarovaná vlečka. Protože jsou šaty ušity z hedbávného gazaru, což je látka, která je krásně hladká, ale také dobře drží tvar, okouzlí tvarovaná vlečka právě tím, že ji můžete vhodně naaranžovat.

Rosalie

Carolina Herrera jaro 2022

Pokud máte ráda květinové motivy, tyto svatební šaty by mohly být tím pravým pro vás. Lichotivý střih s korzetovým topem bez ramínek a postupně se rozšiřující sukní s dlouhou vlečkou modeluje postavu. Celoplošné květinové akcenty vnášejí prvek romantiky, lehoučká hedvábná organza zase vytváří jarní svěžest.

Rafaela

Carolina Herrera jaro 2022

Trumpetový model bez ramínek, který se od kolen dolů rozšiřuje, okouzluje hlavně svým povrchem se zapojením kontrastu. Zatímco princesově střižená horní část je pokryta drobnou květinoovu výšivkou, rozšířená část sukně je již hladká. Tento model je krásný sám o sobě, i když jej ještě doplníte svrchní krajkovou vrstvou s dlouhým rukávem.

Reign

Carolina Herrera jaro 2022

Princeznovský model s širokou sukní pokrývá krásná detailní výšivka s rostlinnými motivy. Třpytivé nitě, korálky a perličky dodávají trojrozměrný efekt. Zvláštní éterický dojem je vyvolán svrchní vrstvou jemného průsvitného tylu na povrchu sukně. Tyto svatební šaty jsou nádhernou ukázkou jarní, optimistické svěžesti.

Ramona

Carolina Herrera jaro 2022

Úzký trumpetový model využívá kontrastu strukturované francouzské krajky na prádlovém korzetu a hladkého hedvábného mikada tvořícího sukni, která se od kolen dolů rozšiřuje. Díky tomu svatební šaty zvýrazňují pas a boky, a tak spolu se svislými podélnými švy pomáhají modelovat dokonalou postavu.

Remi

Carolina Herrera jaro 2022

Holdujete minimalismu? Podívejte se blíž na tyto nádherné svatební šaty bez ramínek s úzkou trumpetovou sukní protaženou do vlečky. Díky jednoduchému střihu a absenci výrazného zdobení vynikne materiál. Krásný dekolt vytváří srdíčková linie výstřihu, na štíhlý pas nevtíravě upozorní tenký opasek. Povšimněte si i zde modelování sukně pomocí švů a dlouhé linie dekorativních knoflíků po celém zadním díle.

Rachael

Carolina Herrera jaro 2022

Zlatým hřebem jarní svatební kolekce je tento pouzdrový model s širokými ramínky vyšívaný jemnými květinovými motivy. Na první pohled zaujme elegantní výstřih do V a vsazený díl zvýrazňující pas. Pohodlně střižená sukně je prodloužená do krátké vlečky. Co ale všem vyrazí dech, to je oversized mašle s dlouhými cípy sahajícími až na zem.

Zdroj fotografií: Carolinaherrera.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close