Svatba jako z pohádky? Jednoznačně na zámku Hostačov.

Ne každá nevěsta touží po okázalé a obrovské svatbě, na druhou stranu – pokud patříte k těm nevěstám, které si chtějí svůj den užít a cítit se přitom pohádkově, můžete zvážit svatbu na takovém místě, jakým je například romantický zámek Hostačov. Zámek je uzpůsoben potřebám snoubenců tak, aby si zde svůj den užili bez jakýchkoliv potíží. Součástí zámku jsou i služby svatebního manažera, jež se může stát vaší pravou rukou.

O Chateau Hostačov

Historie zámku Hostačov je beze sporu dlouhá, zajímavým faktem však zůstává rok 2007, kdy zámek přešel do soukromého vlastnictví. Díky tomu mohl projít rozsáhlou rekonstrukcí a od roku 2010 začít sloužit jako hotel. Tým hotelu pochází z různých koutů světa – Čech, Asie, Austrálie a jiných. Díky tomu se personál umí přizpůsobit jakýmkoliv zvykům a klientům.

Zámek se nachází na okraji Vysočiny, přesněji mezi městy Havlíčkův Brod a Kutná Hora. Ačkoliv zámek prošel rekonstrukcí, neubralo mu to na jeho historickém kouzlu ani trochu.

Jak probíhají svatby na Chateau Hostačov?

Jelikož se zámek nachází na venkově v blízkosti lesů, je ideální i pro přírodní a „Boho“ svatby. Zámek je k dispozici od rána, kdy se vše připravuje, až do noci, kdy můžete své hosty ubytovat v několika originálně zdobených pokojích. Jestliže nestojíte o obřad v kostele, můžete si vybírat z několika míst přímo v areálu hotelu. Prvním z nich je ostrůvek v parku, na který se dostanete přes lávku. Druhým je zámecká zahrada, ale také hodovní sál.

Zámek nabízí i služby vlastní svatební manažerky, která vám se zařizováním vaší svatby pomůže. Kontaktovat ji můžete na emailu jana@chateau-hostacov.cz nebo na telefonu 732 622 598.

Svatební balíčky

Personál hotelu se vám den snaží usnadnit na maximum, proto nabízí i několik svatebních balíčků, jež za vás vyřeší spoustu příprav a ušetří vám nejedny starosti. O jaké balíčky jde?

Balíček pro malou svatbu

Součástí tohoto balíčku je pronájem vyzdobeného hodovního sálu pro oběd. Dále také obřad na vámi vybraném místě včetně doprovodu na harfu. Poté i služby svatební manažerky, která vám se vším pomůže. Ceny svateb v tomto balíčku začínají na 40 000 Kč v závislosti na ročním období.

Balíček pro zahradní slavnost

Součástí balíčku je pronájem hodovního sálu včetně výzdoby sálu, ale i květinových dekorací. Pronájem zahradního altánu pro večerní oslavu, ubytování v 9 pokojích, v nichž lze přikoupit přistýlku. Potom i obřad na vámi vybraném místě s hudebním doprovodem harfy. O zařizování se za vás postará svatební manažerka. Tento balíček je koncipován pro maximálně 40 hostů. Cena tohoto balíčku začíná na 85 000 Kč v závislosti na ročním období.

Balíček pro luxusní svatbu

Součástí je pronájem vyzdobeného zámku. Poté i jedna noc spolu se snídaní pro vás a vaše hosty. Ti budou ubytovaní v celkem 17 pokojích, do nichž se vleze až 34 osob. Součástí je i obřad na místě, které si vyberete a hudební doprovod na harfu. Nechybí ani služby svatební manažerky. Ceny se pohybují od 115 000 Kč v závislosti na ročním období.

Ubytování

Kapacita zámku, co se týče ubytování, je kolem 60 hostů v 17 krásných pokojích. Pokud si chcete připlatit přistýlku, vyjde vás na 600 korun a součástí je i snídaně. Jestliže bude vaše svatba větší, je možné, zajistit si ubytování i v okolních hotelech. Personál Hostačova vám s tím rád pomůže.

Hostina

V zámku se nachází několik míst, na nichž lze uspořádat svatební hostinu. Prvním z nich je restaurace, z níž se dostanete přímo na nádvoří. A druhým historický sál v prvním patře. Z příznivého počasí můžete zvážit i hostinu v zámecké zahradě, kde vám bude k dispozici altán s barem a malým občerstvením.

Restaurace klade důraz na používání čerstvých surovin z lokálních zdrojů. Menu je často aktualizováno a nechybí ani bohatý nápojový lístek.

Cena

Komorní svatba pro malý počet hostů

  • Léto (červen, červenec, srpen, září): od 50 000,-
    Jaro a podzim (duben, květen, říjen, listopad): od 45 000,-
    Zima (leden, únor, březen, prosinec): od 40 000,-

Zahradní svatba

  • Léto (červen, červenec, srpen, září): od 105 000,-
    Jaro a podzim (duben, květen, říjen, listopad): od 95 000,-
    Zima (leden, únor, březen, prosinec): od 85 000,-

Luxusní svatba

  • Léto (červen, červenec, srpen, září): od 145 000,-
    Jaro a podzim (duben, květen, říjen, listopad): od 130 000,-
    Zima (leden, únor, březen, prosinec): od 115 000,-

 Více informací o zámku najdete na webových stránkách a Instagramu.

Zdroj: Chateau Hostačov

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close