Chcete elegantní a originální snubní prsteny? Šperky od Korbičky jsou právě takové

Snubní prsteny jsou důležitým artefaktem při svatbě. Jejich vzájemné navlékání je symbolickou a romantickou součástí svatebního obřadu. A v manželství se pak stávají nejviditelnějším dokladem toho, že nositel už našel svou ideální druhou polovičku. Jejich výběr proto musí být obzvlášť důkladný. Seznamte se s klenotníkem, který každý prsten tvoří ručně a s pečlivostí, kterou si zaslouží: Korbička šperky.

Luboš Korbička chtěl být klenotníkem odmala. Vyučil se v oboru a od té doby vyrábí šperky s láskou a citem. Snubní prsteny, které lásku mají v sobě už zakódovanou ze své podstaty, se mu proto nemohly vyhnout. Navíc je tvoří rád a také o nich toho hodně ví. Různé zajímavosti o snubních prstenech najdete na jeho webu. Víte například, kdy v historii se začaly při svatbě používat?

Jak vybírat snubní prsten

Péče, kterou volbě snubních prstenů věnujeme, odráží význam sňatku a manželství. Navíc vybíráme věc, která nám při troše dobré vůle může vydržet po zbytek života. Jaká jsou tedy kritéria, která byste měli vzít v potaz?

Snubní prsten musí něco vydržet. Nosíme ho denně a vystavujeme všemožným vlivům. Musí se nám líbit, aby se nám neomrzel a na prst jsme ho dávali s hrdostí. Měl by zapadat do našeho stylu života i oblékání, měl by odpovídat naší povaze. Jiný šperk bude vyhovovat extrovertovi, který je rád středem pozornosti, a úplně jiný tichému typu člověka. Barva kovu by měla být v souladu s naším barevným typem. A samozřejmě musíme brát ohledy na náš rozpočet.

Už z toho je jasné, že vybrat ten pravý může být oříšek. S odbornou pomocí a profesionálním provedením se ale není čeho bát.

Prsteny od Korbičky

Luboš Korbička vyrábí šperky na zakázku, ale najdete u něj i vzorové páry, z nichž si můžete vybrat. I ty pak samozřejmě vzniknou přímo pro vás, aby seděly právě na vaše prsty. Vyberete-li si z nabídky, můžete doladit detaily a zvolit si rytí uvnitř prstenu.

Zajímalo by vás, jaký styl zde můžete čekat? Čistý moderní design, svěžest, lehkost. A drahé kameny. Hodně drahých kamenů. Pokud je milujete, jste tady správně. Časté jsou kombinace různých odstínů zlata, např. bílé a červené zlato. Vedle tradičnějších kousků se vyjímají extravagantnější, ale vždy vkusné návrhy.

Budete-li chtít prsten vyloženě jen a jen podle vaší fantazie, nejprve je nutná osobní schůzka. Zde proberete vaše představy a možnosti, které se nabízejí. Dostanete 3D návrh, uhradíte zálohu a potom už se tvoří. Výroba prstenů na zakázku trvá asi 4-6 týdnů. K prstenům dostanete certifikát potvrzující pravost kamenů a návod, jak se o ně starat.

A co teď frčí? Stále je oblíbené bílé zlato, na zásnubní prsteny pak brilianty. Naprosto originální volbou jsou barevné diamanty, které právě Korbička šperky nabízí jako jedna z mála firem u nás. Jsou vzácné a krásné, rozhodně v nich zazáříte.

Snubní prsteny od Korbičky jsou krásné a kvalitní. Ještě lepší je, pokud půjdete na jistotu a pořídíte tady také zásnubní prsten. Dají se pak výborně zkombinovat se snubáčky, pokud se nevěsta rozhodne nosit oba na jednom prstu, nebo na jedné ruce vedle sebe.

Vše je vyráběno ručně s velkou péčí a znalostí poctivého řemesla. A je to znát.

Kontakty

Showroom: Senovážné náměstí 1565/16, Praha, pro sjednání termínu schůzky pište na brejchova@korbicka.com nebo volejte: +420 605 367 773.

Ateliér: Štefánikova 104/33, Brno, pro domluvu schůzky pište na info@korbicka.com nebo volejte na: +420 731 460 511.

Web: www.korbicka.com. Aktuální informace a krásné fotky nabízí také Facebook a Instagram.

 

Zdroj: Korbicka.com, Pixabay.com

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close