S nasladko.cz už nemusíte tápat při výběru svatebního dortu

Mezi nejočekávanější momenty svatby patří rozhodně krájení dortu. Jeho výběru proto věnují budoucí novomanželé značnou pozornost. S volbou toho nejlepšího vám pomůžou v cukrárně nasladko.cz a ještě vám ho přivezou až na místo konání.

Svatební dort má především skvěle chutnat a dobře vypadat. Měl by také ladit se stylem vaší výzdoby a duchem, v jakém se nese svatba. Jiný dort chce oslava klasická, jiný zvolíte pro svatbu laděnou do přírodního tónu. Musíte vzít ohled na počet hostů, roční období, možnosti dopravy a uskladnění do doby rozkrojení. Až z toho jde hlava kolem.

Dorty na svatební oslavu se zpravidla objednávají po osobní konzultaci. Jinak tomu není ani u nasladko.cz. Ostatní dorty u nich lze objednat z e-shopu, ale svatební dort jako něco speciálního a připraveného vždy každému páru na míru, si musíte probrat osobně. Abyste se ale mohli předem připravit, najdete na webu spoustu vychytávek.

Jednou z nich je například kalkulačka velikosti dortu. Stačí zadat počet hostů a zjistíte, jak velký dort budete potřebovat. U vzorových dortů se vám také ukáže orientační cena, za kterou daný dort v potřebné velikosti pořídíte. Nejjednodušší dorty začínají na 2500 Kč, konkrétní částka pak závisí kromě velikosti i na náročnosti zdobení.

Chcete si nechat dovézt dort až do domu, respektive na místo konání hostiny? Pokud slavíte v Praze nebo Středočeském kraji, je to jednoduché. Dort vám dopraví chladírenským vozem. Nevíte, kolik vás to bude stát? Odpověď je snadná, stačí si zadat cíl cesty do další kalkulačky.

Chuť a vzhled hrají prim

Je jasné, že u dortu je klíčová chuť. Výběr náplně je samozřejmě obsahem osobní domluvy. Ale i na to můžete přijít připraveni. Podle cukrářů je nejlepší kombinovat náplň ovocnou a čokoládovou, aby si přišel na své opravdu každý. Z jakých náplní vybírat, se dočtete na webu. Sliny se sbíhají jen při tom čtení. A během osobní konzultace dostanete příležitost jednotlivé náplně ochutnat, ať neobjednáváte zajíce v pytli.

A pak je tu vzhled dortu. Ten si musí každý pár důkladně promyslet. V dnešní době není nic neobvyklého nechat si vytvořit na základě vašich požadavků návrh jen pro vás, nebo dokonce přinést vlastní hotový návrh. Pokud tápete, můžete se inspirovat na webu nasladko.cz. Vzorových dortů tam mají celou řadu a jeden je krásnější než druhý. Je vidět, že jejich cukráři si poradí s požadavkem na dort jednoduchý až minimalistický, umí tak populární nahý dort, ale i dílo velkolepé, romantické či elegantní. Posuďte sami.





Sladkosti pro svatební hosty

Dort ale není to jediné, čím lze svatebčanům osladit den. Stále populárnější jsou sweet bary. A pokud je ve vaší restauraci neumí připravit nebo si nejste jistí jejich úrovní, spojte dvě věci do jedné a objednejte si sweet bar spolu s dortem u nasladko.cz. Na výběr je spousta krásných a chutných sladkých drobností.





Je libo dort k výročí?

Pokud si nasladko.cz oblíbíte, určitě se jejich dobrot nemusíte vzdávat ani po svatbě. Co takhle nechat své drahé polovičce poslat dort k výročí? Třeba z kategorie Z lásky, kterou najdete na e-shopu. Dort vám doručí na zvolené místo a ještě k němu můžete přiobjednat kartičku s věnováním, víno nebo kytici. Tu po domluvě se spřátelenou floristkou, telefonní číslo na ni najdete u objednávky.

Zkrátka a dobře, nasladko.cz je moderní cukrárna, která neponechává nic náhodě a sledujte trendy dnešní moderní doby. Pokud vás zaujali, spojte se s nimi. Rádi vám vyjdou vstříc, o čemž svědčí i komentáře spokojených zákazníků na webu i sociálních sítích.

 

 

Zdroj: nasladko.cz

Zdroj: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close