Co byste řekli na svatební tetování pro vás i vaše hosty? My si myslíme, že jde o skvělou zábavu. A nemějte strach, tetování je dočasné!

Hledáte nějakou nápaditou zábavu nebo drobnost pro hosty na svatbu? Co zkusit Tetovačky? Možná se necítíte na opravdové tetování, které zahrnuje jehly a inkoust, ale co zkusit nalepovací tetování tak, jak jej znáte z dětství? Můžete si tak vytvořit působivé ozdoby těla jako součást svatební zábavy. Navíc – nejde o motivy ze žvýkaček, ale o krásné svatební, moravské či jiné motivy.

E-shop Tetovačky nabízí originální a krásné nalepovací dočasné tetování, a to v různých motivech. Najdete zde jak tetovačky svatební, tak i moravské, květinové, ale i zamilované. My si myslíme, že na svatbu se hodí klidně i všechny z těchto. Na e-shopu se můžete setkat s tetováním různých malých kytiček, ale také s nápisy, jako jsou: Miluji tě, Navždy moje, apod.

Tetovačky fungují ve formě e-shopu, ale můžete si je koupit i na několika místech v různých kamenných obchodech, kde můžete sehnat i jiné zajímavé věci. Kde obchody najdeme:

  • České Budějovice – Andělské radosti
  • Hustopeče – Lucia decor
  • Liberec – HRST – designový obchod
  • Opava – Kaya Floristika
  • Praha – Kašmidaš
  • Židlochovice – Papírnictví Knesl

Samotný e-shop vypadá opravdu hezky, navíc je i velmi přehledný. Po rozkliknutí tématických tetovaček se vám otevře nabídka i s cenou.

A jak Tetovačky vznikly?

Vše začalo svatbou Magdy a Lukáše Blahových, kteří hledali něco, co zabaví hosty na jejich vlastní svatbě. A tak vznikly první návrhy a i samotné realizace tetování, která měla u hostů velký úspěch. Díky tomu, že jde jen o dočasné tetování, hosté se nemusí bát ani vytetování vícero krásných kousků.

Kontakt

Web / e-shop
Facebook
Instagram

 

Zdroj: Tetovačky

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close