Sto lidí, znamená sto chutí, o tom něco ví cateringová služba Se Sweet & Pepper DAYS!

Při plánování svatby je spousta věcí, na které musíme myslet. Jednou z nich je i jídlo pro naše svatební hosty. Nejde jen o samotnou svatební večeři nebo oběd, ale i o menší občerstvení, kterým nepohrdne jistě nikdo. Ať už ve chvílích, kdy se čeká na nějakou část svatebního programu, nebo mezi tancem s novomanželi. Pokud si nechcete vše vařit sami, jistě oceníte cateringové služby, které se o vše postarají za vás. Proto je nám radostí, představit vám catering od bistra Sweet & Pepper DAYS.

Bistro a cateringové služby Sweet & Pepper days jsou vytouženým a hlavně splněným snem jedné české rodiny, která miluje jídlo. A tak vznikla myšlenka na založení originálního bistra, jež na vás bude dýchat neotřelou atmosférou. A jelikož se říká, že sto lidí, znamená sto chutí, platí to i u Sweet & Pepper DAYS. Interiér bistra je neotřelou kombinací severského, rustikálního a vintage stylu; nabídka pokrmů je zase plná tematických kousků, ze kterých si vybere každý. Kde jinde můžete ochutnat kuchyni několika zemí?

Majitelé tvrdí, že nemá jít o luxusní restauraci, ale o příjemně působící bistro, ve kterém bude radost posedět a dát si něco dobrého, A to ať už jde o ryze české jídlo nebo italskou specialitu. Většina jídel z nabídky vám padne přímo do ruky nebo na vidličku, celou ideou jsou jídla, která se budou jíst lehce. Nechybí ani obyčejná jídla, kterými jsou například vajíčka, těstoviny na několik způsobů, ale ani něco sladkého na zub. Vše doma a s láskou vyrobené.

Kromě bistra nabízí Sweet & Pepper DAYS i cateringové služby, takže si můžete užívat jejich originálních dobrot i na vaší oslavě, akci nebo právě svatbě. Není nic lepšího, než si vybrat to, co bude lahodit našim jazýčkům a poté jen čekat, až to udělá někdo za nás a my se můžeme soustředit na zařizování spousty dalších věcí. Catering od Sweet & Pepper DAYS vám bude připomínat, jako by ho dělala vaše babička, o kterých je znám, že vaří velmi dobře. Pro inspiraci bychom vám chtěli ukázat několik jídel, která nás zaujala, a které je možné si objednat.

Jestliže jsme vás zaujaly, můžete se podívat na více informací přímo na webových stránkách Sweet & Pepper DAYS, tak na jejich Instagramu nebo Facebooku, kde mají opravdu velkou spoustu inspirace z toho, co pro své hosty připravují. Pro kontaktování při domluvě cateringu můžete volat na telefonní číslo 602 334 601 nebo na email loudinova.a@gmail.com

Abyste měli nějakou představu o tom, co bistro nabízí, přinášíme vám malý výčet z toho, čím můžete sebe, ale i své hosty, obsloužit.

JÍDLA

  • Italská jídla
  • Polévky
  • Sendviče
  • Burgery
  • Těstoviny
  • Speciality bistra
  • Hot dogy
  • Saláty
  • Sladkosti (můžete si objednat i svatební dort, níže je ukázka, jak by mohl vypadat, jinak pusinky, brownies,..)

NÁPOJE

  • Horké nápoje (káva, domácí čaje, svařený mošt,..)
  • Jednoduché drinky (domácí limonády,..)
  • Pivo
  • Víno
  • Prosecco
  • Tvrdý alkohol (gin, rum, bourbon,..)

 

Sladká jídla

Sladkosti jsou jedním z nejdůležitějších druhů občerstvení, ať jste kdekoliv. Naaranžovat je můžete na velmi populární candy a sweet bary. Nejenže budete mít svůj sladký koutek, ale při správném provedení vám vznikne i hezká dekorace. Na svoji svatbu si můžete vybírat například mezi různými druhy sušenek, pusinkami (které jsou většinou bez mouky = bez lepku), muffiny, ale i dalšími dobrotami. Výhodou Sweet & Pepper DAYS je možnost objednání svatebního dortu. Nás zaujaly tyto jednoduché ovocné dorty, které vypadají opravdu krásně.

Slaná jídla

Slaná jídla jsou hlavní částí svatební hostiny. Možná máte vybranou klasiku – vývar, který jí novomanželé jednou lžičkou a ovázaní velkým ubrusem; a svíčkovou omáčku se šesti, každopádně by to nemělo být jediné jídlo na vaší svatě. Hosté jistě nepohrdnou jednoduchými pokrmy, které strčí do pusy v průběhu svatební zábavy. Ať už na chuť nebo na doplnění energie. Vybírat si můžete z jednohubek v různém provedení, jednoduchých snacků ze zeleniny, ale i krásně zabalených sendvičů, třeba kuřecích. Na své si zde přijdou i vegetariáni, protože je na výběr i z jídel, která neobsahují maso.

Nápoje

Nic neosvěží líp než domácí limonáda. Pokud nemáte čas, nějakou takovou pro své hosty vyrábět sama, můžete si vybrat ze široké nabídky, která v sobě kromě domácích limonád skrývá i různé smoothie nápoje, které navíc zasytí. Například pro děti jde o chutný způsob, jak do nich dostat trochu ovoce či zeleniny i na svatbě, navíc zábavným způsobem.

Prostírání

Každé dobré jídlo i pití bude chutnat lépe, když bude hezky zabalené. Proto se nebojte vzít i obyčejné bílé kelímky a ovázat je provázkem s kouskem zeleně. Hned získáte krásné kelímky na domácí limonádu. Nebo na něco ostřejšího?

Zdroj: Sweet & Pepper DAYS

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close