Dotáhněte styl vaší svatby k dokonalosti s pozvánkami a dalšími tiskovinami od Svatebních nezbytností

Každá pořádná svatba vyžaduje spoustu zařizování. Nejsou to ale jenom ty velké věci, jako místo obřadu, šaty nebo kytice. Pokud chcete, aby vše do posledního puntíku ladilo, je dobré dbát také na ty nejmenší detaily, ke kterým patří i svatební tiskoviny. O tom, co všechno máte v tomto ohledu na výběr, jsme se radili s Marií Hospodskou z firmy Svatební nezbytnosti, která právě tyto věci pro nevěsty vyrábí.

Takže, proč vůbec tyto drobnosti ladit? Zkuste se nad tím zamyslet: věnujete tolik péče výběru dekorací na svatební stůl. Objednali jste perfektní dort a nádhernou kytici, vše ve vašich oblíbených barevných tónech. Po dlouhém úsilí jste vybrala ty nejkrásnější svatební šaty a střevíčky ve vašem vysněném stylu, budete mít perfektní make-up. Rozesíláte úžasné svatební oznámení ladící se vším ostatním. A pak byste své hosty odbyli obyčejnou jmenovkou napsanou ve Wordu? Právě ty nejmenší detaily podtrhují ráz oslavy a dodají jí ucelený charakter, duši. Něco, co vašim hostům podvědomě dodá pocit harmonie a pohodlí, aby se mohli lépe uvolnit a bavit.

Sjednoťte styl své svatby pomocí detailů

Nejsou to ale jenom oznámení a jmenovky. Ptáte se, jaké další tiskoviny si můžete vymyslet? Tak například jídelní a nápojové lístky, směrovky, vítací cedule nebo harmonogram svatebního dne… Je toho spousta, a tak, pokud si nevíte rady, obraťte se na odborníka. Třeba právě na Svatební nezbytnosti, kde vám zboží nejen vyrobí, ale i poradí. Napadlo by vás třeba, že ke svatebním oznámením si můžete nechat doladit i obálky?

Fajn jsou originální placky pro svatebčany. Speciální placku pak mohou mít svědkové nebo koordinátorka svatebního dne, aby ostatní hosté hned věděli, na koho se obrátit v případě dotazů či nejasností.

Větší prostory pro hostinu mohou být pro účastníky svatby matoucí, pak se hodí různé vítací tabule a cedulky označující nápojový nebo sladký bar, směrovky, kterými svatebčany pošlete na místo obřadu nebo hostiny či na taneční parket. A co takhle neobvyklé zápichy do dortíků? Vtipné provedení dokáže uvolnit napjaté očekávání a navodit příjemnou atmosféru.

Dobrý nápad je kniha hostů nebo svatební strom, kde by návštěvníci mohli nechávat vzkazy novomanželům či své otisky prstů. Lidé se zabaví, dají najevo, jak se jim svatba líbí, zaznamenají, co novomanželům přejí. Když knihu vytáhnete po pár letech, vzkazy vás zaručeně pobaví nebo dojmou. Svatební strom se dá zarámovat a pověsit na zeď, potom si svůj nejkrásnější den budete připomínat, kdykoliv půjdete kolem.

Velmi oblíbené jsou v poslední době fotokoutky. Pokud nechcete utrácet za profesionální zařízení, můžete si je připravit „na koleni“. Stačí sehnat instatní fotoaparát (Polaroid, Instax), některé podniky ho dokonce mívají k zapůjčení. A k tomu si ve Svatebních nezbytnostech nechat vyrobit originální cedulky a rekvizity, samozřejmě v tónu vaší svatby, takže si výsledné fotky nikdo nesplete s obrázky z jiné oslavy.

A když hosté odcházejí, je prima jim za účast poděkovat nějakým malým dárečkem. Ke klasice patří čokoládky nebo třeba zrcátka. Jak jinak, než ladící ke zbytku dekorací.

Pokud se rozhodnete oslovit Svatební nezbytnosti, budete v těch nejlepších rukách. Nejen, že všechny tiskoviny budou navržené a vyrobené pro vás na míru, podle stylu a barvy vaší svatby a podle vašich přání. Ale navíc vám paní Marie bude k ruce až do vašeho svatebního dne, poradí, co vše by se mohlo hodit, popřípadě jak a kam to naaranžovat. Zkrátka, v jednom balíčku dostanete nejen ty tiskoviny, ale i samotnou individuální péči na míru.

Svatební diář pro každou nevěstu

Na závěr vám odhalíme úžasnou perličku z nabídky Svatebních nezbytností. Tou je unikátní svatební diář. Je prověřený praxí, majitelka firmy si ho totiž navrhla sama pro sebe.

„Diářek jsem původně vytvořila pro sebe, protože koupený diář mi vůbec nevyhovoval. Připadalo mi, že je tam moc zbytečných textů a neměla jsem v něm pořádek. Vnitřek je plný potřebných tabulek k zapisování, např. harmonogramu, seznamu hostů či rozpočtu.
Je v něm možnost si odškrtávat splněné úkoly, ale hlavně v něm je spousta místa na zapisování vlastních poznámek. A jako sladkou tečku má zápisník titulku na přání, což většinou všechny nadchne. Z diáře se díky tomu stává i hezká vzpomínka – např. už jsem dělala titulku s Malým princem či s erbem rodu Targaryenů z Hry o trůny,“ představuje diář Marie ze Svatebních nezbytností.

Uznejte sami, že něco takového se hodí každé nevěstě. Pokud vás Svatební nezbytnosti nadchly tak, jako nás, neváhejte se na ně obrátit, majitelka a autorka v jedné osobě je nesmírně milá a ochotná. Abyste nemuseli hledat kontakty, máte je tady:

A jestli ještě váháte, inspirujte se jejich tvorbou, která mluví sama za sebe.

 

Zdroj: facebook.com/SvatebniNezbytnosti

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close