Nápady, inspiraci, praktické rady a užitečné kontakty získáte na Veletrhu Svatbárium v Hradci Králové

Zima je dobou, kdy příroda nabírá síly na novou aktivní sezónu. A nevěsty čerpají inspiraci pro své svatby na četných eventech. Originální nápady a tipy nabízí Veletrh Svatbárium, který se koná 25. ledna v Hradci Králové, a na který vás nyní srdečně zveme.

V Hradci Králové se už za dva týdny koná veletrh, který přímo praská ve švech. Ne, že by se vystavovatelský tým musel příliš tísnit na pár čtverečních metrech, ba naopak, jde o nádherný a velký prostor Petrof Gallery. Veletrh je totiž přímo nabitý spoustou praktických rad a tipů, můžete tu načerpat čerstvou inspiraci pro svatební plánování a získat skvělé lidi do svatebního týmu.

Těšte se také na doprovodný program, který budou tvořit přednášky zkušených a svatbami ostřílených profesionálů, workshopy, svatební improshow a hudební vystoupení. Pro soutěživé páry je připravena i soutěž o Fotonauta na svatbu zdarma.

Vše pro vaši svatbu na jednom místě

Těšte se na téměř čtyři desítky vystavovatelů z nejrůznějších oblastí svatebního průmyslu, které pro vás organizátoři pečlivě vybírali dle vlastních zkušeností a těch nejlepších referencí.

Na Veletrhu Svatbárium vedle sebe najdete talentované zlatníky, nádherné svatební šaty, kreativní floristky, šikovné vizážistky, nápadité svatební fotografy, lahodná jídla a zákusky, protřelé svatební koordinátorky a mnohem více. Seznam vystavovatelů včetně bližších informací najdete na webových stránkách.

Co na veletrhu nenajdete?

Také znervózníte, když se k vám zběsile blíží davy vystavovatelů s propagačními materiály v ruce a ve tváři odhodlaný, lehce brunátný výraz? Tak toho se na Veletrhu Svatbárium bát nemusíte. Cílem je uspořádat veletrh plný osobních setkání a dialogů, nikoli distribuční medium pro nejrůznější typy propagačních materiálů.

Pro nevěsty je připraven tzv. „veletržník do kapsy“, kde kromě programu a dalších zajímavých informací naleznou všechny vystavovatele včetně jejich kontaktních údajů. To vše v jedné přehledné brožurce, která nezapomíná ani na vaše případné poznámky a má v sobě pro ně dostatek místa.

Praktické informace

Místo konání: Petrof Gallery, Na Brně 2136/4, Hradec Králové

Termín a čas konání: Sobota 25. 1. 2020, 9:00-18:00

Vstupné: 70 Kč

Web: www.veletrhsvatbarium.cz

 

Zdroj fotografií: Veletrhsvatbarium.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close