Již druhý ročník svatebního festivalu v Brně se bude konat v listopadu. Zvány jsou všechny budoucí nevěsty!

Již v listopadu se bude konat druhý ročník svatebního festivalu, který měl v minulém roce u nevěst obrovský úspěch. Festival je ideální pro každou budoucí nevěstu či ženicha, co hledají ty pravé dodavatele pro svoji svatbu a zároveň se chtějí pobavit. A na co všechno se můžeme letos těšit?

Kdy a kde?

Druhý ročník úspěšného svatebního festivalu se bude konat v pátek a sobotu  9.-10. listopadu 2018. Místem, které bylo na festival zvoleno, je krásný hotel Courtyard by Marriott Brno, na ulici Holandská 12. Jako moderátorka se zde představí Eva Decastelo. Těšit se zde můžete i na módní přehlídky svatebních šatů od Nikoly a Jakuba Poner, návrháře z Brna Miroslava Michaela Knota, ale i na přehlídky oblíbených svatebních salonů. Modely budou představeny na českých blogerkách, které se akce zúčastní.

Soutěž nebude chybět ani letos

Těšit se můžete na soutěž o ceny v hodnotě více než 200 000 Kč. Mezi ceny, o které budete moct soutěžit, patří například:

  • Snubní prsteny
  • Zapůjčení luxusních svatebních šatů
  • Oblek šitý na míru
  • Svatební dort a zákusky
  • Hotelové apartmá pro novomanžele

Co váš jistě potěší pro prvních padesát návštěvníků jsou přichystané i malé dárečky na uvítanou. A to v pátek i sobotu. Akce se zúčastní úctyhodných 120 vystavovatelů, takže je více než pravděpodobné, že zde najdete to, co hledáte.

A co vaší návštěvou získáte?

V pátek se můžete těšit hned na několik módních přehlídek. Uvidíte zde svatební šaty ze salonu Svatka, obleky od značky Bandi, budit Diverso, ale i Dever prádlo, nebo salon Madora. Užijete si i bohaté tomboly, kde můžete vyhrát ty nejúžasnější věci na svoji svatbu. Bude zde i VIP přehlídka Miroslava Michaela Knota a Miss ČR 2017 Michaely Habáňové. Své služby vám nabídne i salon CAXA. V sobotu bude program dost podobný, ale najde se zde i pár odlišností. Pro plné informace navštivte i web svatebního veletrhu.

 

Zdroj fotografií: brnosvatebniveletrh.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close