Jak relaxují nevěsty? Vonná lázeň, solná mlha a příjemná masáž jako odpočinek i příprava na velký den

Začátek roku je spojen s nadějí na lepší, klidnější, šťastnější nový rok, který právě začíná. Aby člověk nápor všeho dobrého zvládl, měl by si hned na začátku říci, kolik času investuje do sebe, do své regenerace po náročných a stresujících dnech. Znáte tu radu, jak postupovat při pádu letadla? Komu dát nejprve kyslíkový přístroj? Ano, sobě, nebudete-li vy v klidu, pohodě, zdraví a bez stresu, vaše okolí také nebude v pohodě. Proto investujte čas na odpočinek a do příjemných, stres uvolňujících zážitků.

Máme pro vás tipy, jak a kde si můžete odpočinout. Zajděte si do sauny, na kosmetiku, ke kadeřníkovi nebo zkuste solnou jeskyni či uvolňující masáž.

Solná jeskyně

Hodina strávená v solné komoře se rovná třídennímu pobytu u moře.

Už jste možná navštívili solnou jeskyni a relaxovali jste v ní, nebo dokonce chodíte pravidelně a cvičíte jógu v solné jeskyni. V takovém případě s námi budete souhlasit, že odpočinout si zabalená v příjemné měkké dece, při poslechu meditační hudby, kdy dýcháte dokonale prosolený vzduch – je příjemný a ozdravný zážitek. Mnoho jeskyní vylepšuje svoji nabídku například masážemi nebo solnou mlhou.

Mikroklima v solných jeskyních má mnoho pozitivních účinků a zdravotních benefitů. Zejména ovlivňuje a upravuje dýchací potíže, astma, záněty nosohltanu, čelních dutin a průdušek. Také působí jako prevence proti chřipce, nachlazení a posiluje imunitu organismu. Jsou zde další velká pozitiva, která oceníte zejména po 3-5 návštěvách. Kupte si permanentku a do diáře si naplánujte návštěvy, získáte lepší odolnost vůči stresu, zlepšíte své zdraví a budete mít víc sil na přípravu svatby.

Pokud nevíte, zda ve vašem okolí je solná jeskyně, použijte pro vyhledávání katalog solných jeskyní, a najděte si pro vás vhodnou variantu.

Už jste vyzkoušeli tantrickou masáž?

Masáž je nejstarší forma terapie, stále velmi oblíbená a potřebná. Někdy pro relaxaci a někdy proto, aby ulevila aktuální bolesti nebo zmírnila potíže. Je mnoho druhů masáží, záleží na tom, v jaké kultuře vznikla technika masáže a jak se s ní dál pracovalo. Mnohé techniky se vzájemně prolínají.

Dnes vám chceme doporučit tantrickou masáž, která je balzám pro tělo i duši. Používají se různé techniky, horké ručníky, lávové kameny, olejové masáže a kožešinky, je to elixír jemnosti, prosycený porozuměním celému tělu.

Například Salon Hatea nabízí několik druhů tantrických masáží, a to pro ženy, muže i pro páry.

Před svatbou to může být velmi příjemná relaxace, případně dárek pro nevěstu a ženicha ve formě poukazu. Zbývá jen odvážně vkročit do salonu a nechat se rozmazlovat. Začátek nového roku by nemohl být lepší.

Zdroj fotografií: salonhatea.cz, e-medispa.cz, raketa.cz, alexandrpalace.it , unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close