Dokonale sladěná svatba? Zkuste to se Sweet & Chic!

Sladké i vkusné, přesně takto bychom mohli popsat práci od Sweet & Chic, které vede Kristýna, milovnice dekorování sladkých barů a stylové výzdoby. Právě díky jejím krásným výtvorům jsme si ji zamilovali. A právě dnes bychom vám ji i její práci rádi představili.  Už teď vám můžeme prozradit, že fotografie její práce jsou dokonalé.

O Sweet and Chic

Sweet & Chic vzniklo díky Kristýnině lásce k dekorování sladkých sweet barů a zároveň její zálibě v dekorování obecně. Díky tomu vznikl i samotný název: Sweet – sladký, Chic – zosobnění toho, jak má výsledek práce vypadat. Kristýnu pohání, mimo jiné, i její záliba v chystání, zdobení, dekorování, prostírání a další kreativní práce, které na konci přináší neuvěřitelné výsledky. Všechnu svoji práci se snaží ladit do celkového konceptu a atmosféry svatby tak, aby i její výzdoba splynula dohromady. Sweet & Chic si myslí, že je na našem trhu stále menší díra, jež se týká nedostatku inventáře. Právě proto se snaží tuto mezeru zaplnit a mimo jiné nabízí i inventář na svatby.

Služby

Sweet & Chic nabízí několik rozmanitých služeb, díky kterým už snoubenci nemusejí hledat mezi jinými dodavateli. Je to lepší i díky tomu, že bude vše dokonale sladěno. Mezi službami, jež na webu Sweet & Chic najdeme, patří navržení stylu vaší svatby na klíč. Součástí je zapůjčení inventáře, jenž vám bude dovezen, nachystán a po svatbě opět odvezen. Cílem celého projektu je nachystat snoubencům dokonalou tabuli a výzdobu, která by měla splnit veškerá očekávání svých klientů.

Sweet & Chic nenavrhují pouze obřady, ale i hostiny nebo večerní oslavu. Součástí může být i kouzelný sweet bar, který potěší jazýček každého hosta. Součástí inventáře jsou nejrůznější kousky, jejichž cílem je zosobnění celé svatby. Proto zde najdeme nádherné slavobrány, nábytek, sladké bary ve zlaté, stříbrné i naturální variantě. Pro ty, co si potrpí na velké dekorace, jsou zde svítící písmena s nápisem LOVE.

Sladký bar

Potěšte nejen své chuťové buňky, ale i oko. A to díky trendu poslední doby, jakým je úžasný sweet bar. Sweet & Chic nabízí inventář v různých provedeních. Jeho součástí jsou luxusní podnosy, etažéry, stojany, svícny, tácky, nápisy i jiné dekorace. To vše ve třech variantách – zlaté, stříbrné a přírodní. Současně můžete využít i drink bar.

Obřady

Sweet & Chic nabízí i vyzdobení obřadu za cenu 5 200 Kč, které v sobě skrývá montáž i dopravu. V balíčku najdete bílou slavobránu z masivu, obřadní stolek, svícny, závěsy a další drobnosti, jež celou svatbu doladí. Například krabičku na prstýnky, zdobné vázy, ale i pero. Je to jen na vás.

Svítící písmena

Svítící písmena jsou čím dál více oblíbené. Proto není divu, že Sweet & Chic nabízí i písmena, jež tvoří nápis LOVE. Protože hlavní, o co na svatbě jde, je právě láska. Sestava těchto písmen je většinou umisťována do sálu, kde probíhá párty, ale také do přírody nebo hezkého prostoru, kde probíhá focení. Každé písmeno je vysoké 1 metr a celá sestava má na délku 3 – 4 metry. Záleží tedy hlavně na rozestupech mezi jednotlivými písmeny. Pronájem sestavy vychází na 5 000,- za dva dny.

Recenze

Protože vám chceme ukázat, že jsou Sweet & Chic opravdu dobří v tom, co dělají, ukážeme vám i ukázku z recenzí. Jejich plné znění samozřejmě najdete na webu Sweet & Chic.

„Má svatba byla pro mě vysněná od mých 13 let. Mé nároky byly vysoké, nespokojila jsem se jen tak s něčím, ale paní Kristýna mi mé vytoužené sny splnila, protože má neobvyklé, krásné, zajímavé věci.“ – Klára

„Když jsem se rozhodovala, jak by měla vypadat naše svatební tabule a dostala jsem možnost, spojit se s paní Kristýnou, neváhala jsem. Už od první schůzky bylo zcela jasné, že je ta pravá osoba, která vytvoří pohádkovou výzdobu.“ – manželé Kostelanští

Kontakt

Sweet & Chic najdete na webuFacebooku. Pokud máte raději mluvené než psané slovo, můžete zavolat na číslo 720 992 425 , nebo napsat na email: kristyna7cz@yahoo.com

Zdroj: sweetandchic.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close