Oživte vaši svatbu uměním! 16 ručně malovaných svatebních dortů.

Dorty už dávno nejsou pouhou sladkou pochutinou na svatbách. Mnohdy se samotný dort stává hlavní ozdobou, například na jednoduchých a elegantních svatbách. Dnes vám ale chceme ukázat, jak pojmout dort ještě jiným způsobem. Pokud milujete umění, může se stát nádhernou formu uměleckého díla, která může vycházet například z předlohy vašeho oblíbeného uměleckého obrazu.

Ruční malba svatebních dortů se stala novým trendem, který nevěsty po celém světě začleňují do své svatby. Zde vám ukážeme šestnáct inspirací tohoto velkého trendu:

Zaujaly nás především různé variace designu a kreativita, kterou dorty přináší. V některých dílnách si zakládají na pouhé variaci několika barev. Velkým trendem, který se stále ve svatebním světě drží, jsou květinové vzory v pastelových barvách. Dosti zajímavě působí bezkonkurenčně samotná zlatá barva, která působí často až orientálně.

 

Ať už jste umělec, nebo pouhý fanoušek umění, nechte vdechnout tvůrčího ducha do vašeho velkého dne. Doufáme, že zde najdete inspiraci právě pro vaši nadcházející svatbu!

 

Zdroj: munaluchibridal.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close