Přemýšlíte, jak spojit do harmonického celku květinovou výzdobu a dekorace? U Flowers of Love vše vyladíte do puntíku

Květiny ke svatbám patří stejně, jako krásné šaty a prstýnky. Už několik let se drží trend, který velí doplnit květinovou výzdobu o další zajímavé dekorace, ať už se jedná o vázičky, svícny, lucerny, klícky nebo třeba stolky a rámy. Aby bylo všecko v harmonickém souladu, je fajn spojit floristku s dodavatelem dekorací, nebo obojí rovnou pořídit na jednom místě. Třeba ve Flowers of Love.

Tato půjčovna dekorací a floristické studio v jednom nabízí celkem široké spektrum vzájemně provázaných služeb. Což je výhoda, když chcete mít svatbu opravdu vyladěnou do posledního puntíku. Dekorace včetně květinové výzdoby od stejného člověka zajistí celkový soulad, nestane se, že si dodavatel dekorací a květin neporozumí nebo jeden v poslední chvíli odpadne a s náhradníkem to bude skřípat.

Flowers of Love nabízí:

  • veškeré myslitelné květinové služby
  • půjčovnu dekorací
  • výzdobu svatebního místa, slavobrány, polštářků na prstýnky…
  • dekorace místa hostiny, uvítací cedule, sweet bary a další specializované koutky, jmenovky i pozvánky a svatební oznámení

A k tomu navíc:

  • pomoc s organizací svatby (doporučení místa na obřad a hostinu, vizážistky, fotografa, cukráře a dalších ověřených dodavatelů – nejdete tak k nikomu naslepo)
  • koordinaci obřadu nebo celého svatebního dne

Květiny všeho druhu

Ve Flowers of Love vám uvážou kytici pro nevěstu, maminky, družičky, svědkyně, stejně jako házecí kytici, pokud si tu svoji svatební budete chtít usušit na památku, ale současně se vám tradice házení kytice líbí.

Zajistí pochopitelně i korsáže pro pány, kterých se to týká, vývazky pro svatebčany, květiny do vlasů, květinové náramky či košíčky, ale také výzdobu aut, slavobrány a květinové dekorace na místě obřadu a hostiny.

Živými květinami ozdobí i váš svatební dort.

Kytice od Flowers of Love jsou něžné, romantické, v duchu moderních floristických trendů.

Ale pochodíte tady samozřejmě i v případě, že toužíte po nadčasové klasice.

Půjčovna dekorací

V podobném duchu, tedy romantiky, nostalgie a jemnosti se nesou i nabízené dekorace.  Lucerny, bedýnky, koše, staré rámy a všudypřítomné květiny vám lehce připomenou atmosféru Provence.

Kouzelně ale bude vypadat i zimní nebo svěží jarní veselka.

V každém případě s touto firmou budete mít opravdu oslavu lásky a něhy, právě jak by svatba měla být.

Dekorace si můžete půjčit a naaranžovat sami, nebo k tomu využít dekoratérských  služeb Flowers of Love.

Reference a kontakty

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv rozsah služeb, základem je osobní schůzka, kde podrobně proberete, jaké máte představy o stylu vašeho svatebního dne. Ale, jak píše v hodnocení nevěsta Vendula, i když představu nemáte nebo ji neumíte sdělit, s majitelkou studia Nikol Stýskalovou přijdete na to, co se vám líbí:

„Já měla v hlavě představu, ale nedokázala jsem ji dostat ven, abych ji aspoň popsala… Hledaly jsme inspiraci a já byla pořad nespokojená, nakonec jsem našla to pravé ořechové a Nikolka udělala to pravé ořechové ještě ořechovější!“

Osobní přístup, péče a moderní nápady vám zajistí krásný svatební den. Pokud si myslíte, že Flowers of Love je i pro vás to pravé ořechové, ozvěte se jim. A pozor, kalendáře dobrých dodavatelů služeb na letní sezónu se začínají plnit…

Sídlo: Velké Heraltice, Moravskoslezský kraj

Telefon: 731 281 890, 737 545 627

E-mail: flowersoflove@email.cz

Messenger: m.me/Flowersoflove2

Web: Flowersoflove.cz

Facebook: Facebook.com/Flowersoflove2

Instagram: Instagram.com/flowersoflove2

 

Zdroj: Flowers of love

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close