Dopřejte si luxusní svatbu, při které se budete cítit jako princezna! S pomocí Exclusive Weddings in Prague je to hračka!

Jeden z hitů poslední doby jsou veselky v bohémském stylu, vyzařující pohodu a ležérnost. Na druhou stranu jsou nevěsty, pro které je svatba splněním jejich dívčího snu o princezně. S organizací svatebního dne na vysoké úrovni vám pomůže agentura Exclusive Weddings in Prague.

Agentura se specializuje na velké luxusní svatby v Praze a okolí. Mezi její klienty patří z velké části cizinci, kteří touží po sňatku v Česku, a smíšené česko-zahraniční páry. Ale najdou se i tuzemské dvojice, kterým stojí za to vynaložit peníze navíc za nevšední zážitek z jejich jedinečného dne.

Majitelka firmy Andrea Hanušová má za sebou stovky úspěšných svateb, takže si můžete být jistí, že ví, co a jak, aby vše hladce fungovalo. Svatbami žije a samy nevěsty, které si u ní pomoc se svým dnem D objednaly, potvrzují, že je velmi příjemná a vstřícná. Dokáže naplánovat kouzelný den pro snoubence žijící na druhém konci světa, přitom s cílem, aby byla celá událost ušitá každému páru na míru.

Jaké služby si můžete objednat

Co konkrétně agentura nabízí? Mezi nejvýznamnější služby patří zajištění lokací. Ať už pouze na obřad, na hostinu, nebo na obojí, popř. k tomu i zkušební večeři či rozlučkový oběd na druhý den po akci.

Bez oka mrknutí zamluví místo pro civilní obřad v Praze (od Staroměstské radnice, přes Vrtbovskou zahradu, kapli Sacre Coeur až třeba po Petřínskou rozhlednu a samozřejmě nabízejí i svatební obřady v nejluxusnějších pražských hotelích) i mimo hlavní město (zejména na hradech v blízké dostupnosti hlavního města, jako je Chateau Mcely, Dobříš, Štiřín, Hluboká, Konopiště, Karlštejn…).

Kdo si přeje církevní sňatek, má na výběr z mnoha a mnoha kostelů a chrámů v Praze i oblíbených okolních hradech. Zařídit se dají i místa, na která se jinak váže řada omezení, jako třeba Strahovský klášter.

Pro cizince může být atraktivní symbolická svatba, kdy úředně se vezmou ve své zemi, aby se vyhnuli složitému papírování spojenému se sňatkem v zahraničí, a poté si užijí romantický obřad v Praze podle svých vlastních představ.

K luxusní svatbě patří zajisté luxusní hostina. Samozřejmostí pro agenturu jsou prvotřídní restaurace, hotely a paláce v historických částech a romantických koutech Prahy. Plánujete pozvat víc než 150 hostů? Žádný problém! Pronajměte si s pomocí Exclusive Weddings in Prague třeba sál v Žofínském paláci či Trojském zámku, restauraci Střelecký ostrov nebo rovnou Státní operu!

Zajímavou alternativou jsou plavby na lodi — představte si takový svatební oběd během plavby po Vltavě… V případě, že svatebčané přijíždí z větší dálky, není neobvyklý ani rozlučkový posvatební oběd, pro který je loď také příjemným zpestřením.

Další služby spojené se svatbou v režii Exclusive Weddings in Prague mohou zahrnovat:

  • vyřízení formalit
  • květiny a dekorace
  • dort a sweet bar
  • foto a video
  • vizážistu a kadeřníka
  • hudbu
  • dopravu
  • ubytování pro hosty
  • zábavu pro svatebčany (hudba, ohňostroj, karikaturistu, fotokoutek…)
  • výslužky a dárečky
  • uvítací balíček pro hosty — v hotelu na ně čeká např. program svatebního dne s důležitými kontakty, mapa Prahy, brožura o Praze, lístek na MHD či pilulky proti kocovině

Elegance a krása za to stojí

Agentura Exclusive Weddings in Prague se zaměřuje na akce, které budou elegantní, půvabné, luxusní a na vysoké úrovni. S tím souvisí také perfektní příprava a poskytovaný 100% servis. Zakládají si na osobním přístupu ke každému klientovi a zaměření i na ty nejmenší detaily při plánování vašeho velkého dne. Důraz kladou kromě zajištění všech formalit a koordinaci těch nejlepších, prověřených dodavatelů také na perfektní design svatby. Můžete se inspirovat nabídkou osvědčených stylů a barevných kombinací, díky nimž bude vaše svatba nadčasově elegantní, a přitom ji okoření moderní jiskra.

Ten, kdo chce trochu nahlédnout za oponu, může si počíst o již uskutečněných svatbách. Čtení je v angličtině, ale i krásné fotky jsou samy o sobě inspirací.

A kolik všechen ten luxus stojí? Ceny jsou kalkulovány vždy individuálně, podle služeb a lokací, jež si klienti objednají. Platíte nejen za místa a produkty, ale i za osobní přístup a naprostou profesionalitu týmu, který máte k dispozici. Pro průměrně velkou svatbu začínají poplatky agentuře na 50 000 Kč, malé svatby do 15 hostů se počítají od 30 000 korun.

Svatby organizují z Prahy nebo z Londýna, stačí se domluvit.

Kontakty:

  • tel. Praha: +420 777 845 845
  • tel. Londýn: +44 794 645 7265
  • e-mail: info@exclusiveweddingsinprague.com

Toužíte-li po kráse a luxusu, kdy jindy si je dopřát, než ve svůj svatební den. Zatímco v boho stylu, o kterém jsme se zmínili na začátku, budete za vílu, díky stylu luxusnímu si prožijete sen stát se princeznou. A po pravdě, která z nás si sebe sama jako princeznu aspoň jednou jedinkrát nepředstavila? Takže pokud máte v rozpočtu pár desítek tisíc navíc, neváhejte a splňte si svůj sen právě při svatbě. Ať máte na co vzpomínat.

 

Zdroj: Exclusiveweddingsinprague.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close