Svatební kolekce Savannah Miller jaro/léto 2021 je pro nevěsty, které vědí, co chtějí, a nosí to s rafinovanou sebedůvěrou

JARNÍ SVATEBNÍ KOLEKCE 2021 SAVANNAH MILLER.

Kolekce svatebních šatů Savannah Miller určená pro sezónu jaro/léto 2021 je plná nápaditých detailů, které dodávají jiskru základním modelům postaveným na perfektních střizích kopírujících ženskou postavu. Tady je její ochutnávka.

Svatební kolekce savannah Miller jaro/léto 2021
Savannah Miller

Kolekce Savannah Miller pro jaro/léto 2021 je pojmenována po Auroře, mýtické bohyni úsvitu. Protože zamilovat se, to je jako nový úsvit. Láska přináší příležitost ponořit se do svého srdce a ústí v pochopení hlubokého významu manželství. Savannah Miller chce v aktuální sezóně zachytit podstatu právě tohoto pocitu. Inspiraci návrhářka nalezla v ikonickém šatníku hollywoodské filmové hvězdy 30. let Carole Lombardové, která ji okouzlila tím, s jakou grácií a elegancí uměla nosit jednoduchost.

Kolekce této sezóny staví na charakteristických nenucených siluetách a kombinaci několika různých látek vrstvených do inovativních textur. Vrstvy šifonu a krajek Chantilly vyzařují ženskost, přidání ozdob s inspirací v minulosti pak dodává kolekci jedinečnou identitu. 

Modely charakterizuje variabilita – odepínací rukávy, pláštíky či sukně zajišťují, že je využijete pro honosnější okamžiky, jako je svatební obřad, i pro uvolněnou odpolední zábavu na svatební oslavě. 

Procházka kolekcí jaro/léto 2021

Cerise

Šaty ze 100% italského hedvábného matného krepu s velmi jemným výstřihem s vodou a mikro špagetovými ramínky. Odhalená záda jsou protažena do krátké jemné vlečky, která se elegantně vlní za nevěstou.

Savannah Miller

Darcia

Šaty s lodičkovým výstřihem a hlubokým vykrojením do tvaru V na zádech, které zdůrazňuje pas. Obrácené V pod prsními švy je lehce ozdobeno rokajly. Darcie, to je neokázalá, elegantní jednoduchost a je perfektním základem pro doplnění pomocí vlečkou Ayla Watteau.

Savannah Miller

Elsa

Plně korzetové matné krepové šaty bez ramínek princesového střihu s podélným švem, který modeluje velmi lichotivou siluetu pro každý typ postavy. Korzetový živůtek je ručně zdobený jemnou krajkou Chantilly a horní vrstvou šifonu. Zajímavé jsou spadlé rukávy protažené do dlouhých pruhů látky sahajících až na zem, kde je zdobí krajková aplikace. Sukně áčkového střihu lichotivě kopíruje křivky a rozlévá se do kratší vlečky.

Savannah Miller

Gayle

Těžký strečový krep tvoří základ pro tyto šaty bez ramínek s plně korzetovým živůtkem a překrásnou horní vrstvou z perlami pošitého šifonu. Šaty jsou originální spadlými tylovými rukávy dole ukončenými v manžetě, také s perlovým zdobením.

Savannah Miller

Honor

Tyto klasické slipové šaty z hedvábného saténu jsou střižené na tělo tak, aby vytvořily volnější a splývavou siluetu lehce kopírující postavu. Hluboký výstřih do V je dokonale vyvážený jemnými špagetovými ramínky, sukně končí na zemi krásnou minivlečkou.

Savannah Miller

Inez

Overal této sezóny má plně vyztužený strečový krepový korzet se srdíčkovým výstřihem a široká ramínka z lesklého hedvábného krepu, která se opět vzadu prodlužují do krásných, jako vodopád spadajících stuh. Kalhoty jsou u tohoto nádherně splývavého modelu střiženy do širokého palazzo stylu.

Savannah Miller

Jessica

Luxusní strečové, matné krepové šaty se čtvercovým výstřihem, plně korzetovým živůtkem a sportovními detaily na ramínkách. Áčková sukně zdůrazňuje pas a kopíruje boky, čímž vytváří velmi lichotivou siluetu. Tuto základní róbu lze doplnit svrchní sukní Monty z šifonu, nebo šifonovou, jemně korálky a krajkou zdobenou vlečkou Lila Watteau.

Savannah Miller

Marlowe

Perlově zdobený lehký tylový plášť s vlečkou a malým zapínáním na perličky. Poslouží například jako perfektní doplněk k modelu Honor.

Savannah Miller

Cosette

Šaty s hlubokým výstřihem a jemnými rukávky jsou pokryté jemnou vrstvou šifonu. Jedinečnost jim dodává řasení na živůtku a křehky působící lomování dekoltu a rukávů, stejně jako pěkná vlečka.

Savannah Miller

Audrey

100% hedvábný krepdešínový plášť zdobený stříbřitými lístky a matnou skládanou flitrovou výšivkou v barvě slonoviny. Doplní některý z modelů svatebních šatů Savannah Miller v chladnějších dnech, je to skvělý kousek ke kombinování.

Savannah Miller

Luella

Hedvábné krepové předpínací šaty s krajkou Chantilly ozvláštňuje řasená přední část živůtku a špagetová ramínka. Minimalistický model stojí na perfektním hladkém, postavu kopírujícím střihu, který dole končí střední vlečkou.

Savannah Miller

Natasha

Koktejlové šaty s hlubokým výstřihem do V a originálními, vlajícími rukávy, jsou dokonalou volbou pro všechny nevěsty, které hledají něco jiného. Pokud si nepotrpíte na dlouhé okázalé róby a hledáte civilně působící šaty, právě Natasha může být vaším řešením.

Savannah Miller

Zdroj: Savannahmiller.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close