Seznamte se s novou kolekcí svatebních šatů Maggie Sottero! Jaké trendy nabídne pro sezónu 2019?

Jedna svatební sezóna se pomalu, ale jistě, blíží ke svému závěru, je tedy na čase začít se chystat na novou! Světoznámý výrobce svatebních šatů Maggie Sottero už má venku aktuální kolekci na rok 2019! Pojďme se podívat, co budou v příštím roce nevěsty nosit.

Nová kolekce Maggie Sottero vychází z trendů na příští rok, které byly k vidění na módních molech. Je to značka určená pro běžné ženy, které netouží přímo šokovat, ale přesto chtějí vypadat krásně a šik, své si najdou i XL nevěsty. Z trendů si proto v tomto módním domě vybírají to, co tyto nevěsty ocení. Nečekejte pyžamové komplety, overaly či minisukně, ani ostré barvy, které se budou líbít extravagantním typům. Které trendy zde naopak v příštím roce najdete?

Velkým hitem stále bude krajkové „tetování“, tedy průhledné vrstvy krajky, které na kůži vytvoří originální obrazce. Je to prvek, s nímž lze vytvořit hodně originální a pokaždé jiný vzhled. A jelikož každá nevěsta touží být jedinečná, zřejmě se ještě nějakou tu dobu udrží. Krajka jako taková bude stále oblíbeným materiálem.

Po velké královské svatbě letošního roku není divu, že v módě budou princeznovské róby s velkými sukněmi. Vždyť princeznou se může stát každá. Někdo si k tomu musí vzít prince, jiné stačí nádherné šaty! Pro rok 2019 mají tyto šaty zdobené, vyšívané živůtky a vrstvené sukně, které i přes jejich bohatost působí lehce a rozevlátě. Šaty můžou doplnit korunky a tiáry.

Druhou stranou tohoto trendu jsou jednoduché, minimalistické šaty inspirované konkrétními princeznami, hlavně pak Meghan a Kate. S tím souvisí obliba dlouhých rukávů a hladký satén.

Královské svatby inspirovaly i výstřihy. Bude se nosit véčko, lodičkový výstřih či odhalená ramena, ale také decentní stojáček ponechávající veškerý prostor fantazii.

Oblíbeným detailem budou mašle, od miniaturních, až po obří dominantu celých šatů, a zdůrazněný pas, ať už saténovým nebo kamínkovým páskem, či třeba broží.

Do hry se opět vrací prádlová inspirace (korzety, volné střihy) a vrstvení (objevují se průhledné odepínací sukně, pláštíky a vlečky), in zůstanou i v příštím roce odhalená záda, přírodní, boho a vintage styl (inspirovat budou 20. léta s jejich hravostí a smyslem pro detail) a sukně à la mořská panna. Právě tento střih sukně je  v nové kolekci Maggie Sottero velmi bohatě zastoupen.

Objevují se barevné akcenty. U Maggie Sottero najdete jemnou růžovou, tělovou, slonovinovou a podobné odstíny, zajímavé jsou také celotřpytivé šaty. Ne každé ženě přeci sluší ostrá bílá, je proto fajn, že i ty ostatní mají možnost zvolit si barvu, která jim půjde k pleti.

O Maggie Sottero

Maggie Sottero je rodinný módní dům, který v současné době zastřešuje tři značky: Maggie Sottero, Sottero&Midgley a Rebecca Ingram. Vznikl v roce 1997 s cílem vytvářet šaty, které vyjádří osobnost nevěsty, ruku v ruce s kvalitními materiály a perfektním zpracováním.

Nejstarší značka Maggie Sottero je určená pro romantické a něžné nevěsty, které mají klasickou představu o své svatbě. Značka je poctou prababičce zakladatelky Lesley Margaret Websterové. V roce 2006 přibyla značka Sottero&Midgley, v jejíchž modelech se najdou sebevědomé, moderní nevěsty s jasným názorem, elegantní a náročné. V roce 2016 pak vznikla poslední značka, Rebecca Ingram, která nabízí nadčasové modely za výhodou pořizovací cenu.

Maggie Sottero a české nevěsty

V České republice je značka zastoupena a mezi nevěstami oblíbená. Oficiálně seženete šaty Maggie Sottero v těchto salónech:

Skvělou zprávou je, že už v nich najdete tuto novou kolekci, takže můžete vybírat a zkoušet, dokud nepadnete únavou.

Ceny za půjčení modelů začínají kolem 14 000 Kč (např. za 14 500 si půjčíte model Margot od Sottero&Midgley v pražském salonu Maggie), průměrně se pohybují něco málo přes 20 000 Kč. Za tu cenu získáte kvalitní a propracované originály, v nichž si svůj den maximálně užijete.

 

Zdroj fotografií: Maggiesottero.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close