Dechberoucí kolekce Calla Blanche jaro 2021 je plná korálkových a krajkových detailů

Svatební šaty Calla Blanche jaro 2021

Dokonalou kolekci postavenou na krajkových detailech představila Calla Blanche pro svatební sezónu 2021. Pojďte se s ní seznámit a načerpat nádhernou inspiraci pro vaše vlastní svatební šaty.

Svatební šaty Calla Blanche, kolekce jaro 2021

Díky cenově dostupnému pojetí špičkového designu jsou šaty Calla Blanche nejlepší volbou pro formální nevěstu, která chce být ve svůj slavný den bezchybná. S důrazem na jiskru a sofistikovanost starého světa svatební šaty Calla Blanche určitě vyniknou mezi ostatními. Proto je naší radostí vám tuto svatební kolekci 2021 představit.

Odvážné siluety modelů z jarní kolekce zvýrazňují postavu nevěsty. Materiál a střih doladí vaši postavu k dokonalosti. Za doslova dechberoucí považujeme jak šaty s iluzivními krajkovými detaily, tak i elegantní variace šatů ve střihu mořských panen přesně kopírujících postavu. V takové svatební róbě se budete cítit sexy a sebevědomě. Svatební šaty Calla Blanche jsou ideální pro odvážnou, sebevědomou a sexy nevěstu.

Odhalená záda a 3D krajkové detaily

V jarní sezóně 2021 se Calla Blanche zaměřila na dokonalé siluety mořské panny, které lichotí téměř každé postavě nevěsty. Sází také na tenká ramínka, buď jednoduchá, nebo z krajky, která se vyskytuje na samotných šatech. Jako již v dřívějších kolekcích bylo využito také romantického tylu.

Lilia

Nádherné krajky můžeme obdivovat hned u prvních okouzlujících svatebních šatů. Mají sexy siluetu mořské panny a srdíčkový dekolt. Romantický květinový vzhled dotvářejí spadlá ramínka a luxusní tylová svrchní sukně, kterou lze odepnout. 3D krajka ve slonovinové barvě vytváří iluzi průsvitnosti.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Thalia

V této sofistikované vyšívané svatební róbě každá nevěsta zazáří. Hlavním ozdobným prvkem je korálková krajka ve slonovinové barvě. Tyto šaty mají elegantní pouzdrovou siluetu, hluboký výstřih ve tvaru srdíčka a luxusní vlečku s vyšívanou krajkou. 

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Myrtle

Osvojte si kouzlo zlatého Hollywoodu v ultra-ženské siluetě mořské panny s bohatou vlečkou. Model zdobený korálkovou krajkou vyzařuje vintage styl a vytváří sexy postavu. Róba má koketní špagetová ramínka a odvážné květinové nášivky, které kaskádovitě spadají po celé přední části. 

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Neda

Tento model je určen pro výsostně ženskou a romantickou nevěstu. Základem jsou jednoduché krajkové svatební šaty do áčka. Spadlá ramínka s květinovou aplikací, romantický výstřih a korzet je však povzášejí do jiných výšin. Když k šatům přidáte odpovídající závoj, o pohádkový svatební vzhled je postaráno.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Alice

Ztělesněním lehkosti a elegance jsou tyto svatební šaty, které si hrají s klasickým stylem a koketním nádechem. Díky skromnému výstřihu do V, nezbednému vysokému rozparku a kapsám lze tyto šaty využít na jakýkoliv styl svatby. O zářivou tečku se zde stará korálková krajka.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Coral

Vychutnejte si sofistikovanost v krajkových svatebních šatech inspirovaných vintage. Tato róba využila klasickou slonovinovou krajku, která obklopuje celý živůtek. Opět se zde opakuje sexy silueta kopírující postavu, navíc jsou zde elegantní vyšívané tylové rukávy. Tyto šaty jsou ideální volbou pro nevěstu, která chce nadčasový a elegantní svatební vzhled.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Dionne

Přejete si pohybovat se s lehkostí a elegancí? V těchto nádherných šifonových svatebních šatech se stanete nejkřehčí bytostí na svatbě. Model má jemně zdobený korzet, sexy vysoký rozparek a slušivý hranatý výstřih. Perfektní volba pro rafinovanou a elegantní nevěstu.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Indie

Chcete být jako opravdová princezna? Našli jsme svatební šaty pro vás. Jsou inspirovány královským vzhledem a vyčnívají svým střihem nad ostatními. Využit je zde slonovinový satén, což šatům dodává na luxusním vzhledu. S hlubokým iluzivním výstřihem do V, kapsami a dlouhými rukávy zdobenými korálky a krajkou jsou tyto úžasné šaty ideální pro brzké jaro, ale i elegantní zimní svatbu nebo báječnou podzimní záležitost!

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Bridget

Jeden z našich favoritů této kolekce jsou šaty BRIDGET. Toužíte při obřadu po krásné ohromující róbě, ale na svatební recepci byste si přála něco rafinovanějšího? Součástí těchto pouzdrových šatů je odnímatelná tylová sukně. Díky hlubokému výstřihu s iluzí kůže, luxusní korálkové krajce, dramatické tylové sukni a holými zády oslníte nejen svého nastávajícího manžela.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche
svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Camellia

Klasické, elegantní a okouzlující. Tyto šaty jsou ideální volbou pro minimalistickou a moderní nevěstu. Představujeme ultra-glam pouzdrovou siluetu ze slonovinového krepu. Dokonalosti jde naproti dlouhý rukáv a lodičkový výstřih zahalený krajkou. Kaskádovitá vlečka je zakončená dokonalým krajkovým detailem. Část s holými zády je třešničkou na dortu u tohoto rafinovaného svatebního vzhledu.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Agnes

Šaty s rozšiřující se sukní jsou inspirované romantickými sonety časů minulých, i přesto jsou ale něčím nápadné. S květinovou slonovinovou krajkou, výstřihem odhalujícím ramena a korzetovým živůtkem, který pomáhá tvarovat a definovat trup, jsou dokonalou volbou pro vnitřní i venkovní večerní slavnost.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Hattie

Ani tato kolekce nezapomíná na krásné nevěsty stylu „boho“. Okouzlí je šaty s květinovou slonovinovou krajkou, která se táhne po celých šatech sexy siluety mořské panny. Róba má romantický hluboký výstřih se srdíčkem, výrazné zvonové rukávy a odpovídající vintage inspirovaný závoj. Po obřadu je možné si sundat rukávy a závoj, abyste získala elegantní a sexy vzhled.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Bethany

Naším dalším favoritem této kolekce jsou neodmyslitelně elegantní svatební šaty BETHANY. V těchto stylově čistých svatebních šatech ze slonovinového krepu budete vypadat jako bohyně. Díky koketním tenkým ramínkům, iluzivnímu výstřihu do V a ohromující holým zádům jsou tyto univerzální šaty skvělé jak pro elegantní městskou záležitost, tak pro intimní svatební obřad v zahradě.

svatební šaty jaro 2021 Calla Blanche
Calla Blanche

Zdroj: Callablanche.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close