Designové svatební místo vyžaduje promyšlenou dekoraci. 3 příklady vymazlených prostor pro vaši veselku

Designové lokality pro svatbu

Při výběru místa pro svatbu hrají roli různé věci. Například vzdálenost od bydliště, speciální význam pro snoubence nebo vzhled. Přinášíme tipy na 3 lokace, kde si na designu dali opravdu záležet.

Designové lokality pro svatbu
Unsplash.com

Pokud se rozhodnete pro místo, které zdobí nějaký nápadný, unikátní design, dejte si pozor při dekorování. Výzdobu, od květin po nejrůznější ozdobné i praktické předměty, vybírejte tak, aby vše ladilo s výrazným vzhledem okolí. Dbejte na soulad stylů, barev, ale i množství.

Pokud jste zvolili minimalistický prostor, můžete ho zabydlet množstvím odpovídajících dekorací. naopak na místě, kde jsou již například zdobené stěny či podlahy a nacházejí se tam zajímavé architektonické prvky či umělecká díla, můžete se při výběru dekorací omezit na minimum bez obav, že by prostředí vypadalo odbytě. Chcete přece nechat vyniknout originální dekor. Koneckonců, proto jste si asi toto místo vybrali.

Víte, že? Součástí dekoru může být také výběr a styl podávání občerstvení, sladký bar s jeho nabídkou nebo správně zvolené barevné koktejly či šampaňské!

Mít svatbu na místě, které vypadá nádherně už samo o sobě, vytvoří kouzelnou atmosféru. Zvolte si ale dobře, abyste se v prostředí cítili uvolněně a pohodlně. Máme pro vás několik tipů na skvěle vypadající místa, kde si svatebčany hýčkají.

Boutique Hotel Nautilus, Tábor

Okouzlující Boutique Hotel Nautilus se nachází přímo v historickém centru Tábora. Jeho design je odvážným a povedeným spojením moderních technologií, starodávných fosilií a nábytku ve stylu art deco. Na výzdobě se podíleli místní řemeslníci i známí čeští umělci, např. Olbram Zoubek.

Stylové prostory vám poskytnou zázemí při svatebním obřadu, svatební hostině i večerním rautu – noblesní restaurace Goldie patří mezi nejlépe hodnocené podniky v jižních Čechách s lehkou a moderní verzí české i mezinárodní kuchyně. Samozřejmostí je ubytování hostů a elegantních pokojích. Vzít s sebou můžete také děti a za příplatek i zvířecího mazlíčka.

Personál pro vás zajistí kompletní svatební servis, od výzdoby a květin, přes občerstvení a hudbu, až po dopravu limuzínou.

Kapacita:

  • slavit s vámi může až 60 hostů
  • ubytovat se v hotelu můžete ve 22 pokojích
Designové lokality pro svatbu. Hotel Nautilus, Tábor.
Hotelnautilus.cz
Designové lokality pro svatbu. Hotel Nautilus, Tábor.
Hotelnautilus.cz
Designové lokality pro svatbu Hotel Nautilus, Tábor.
Hotelnautilus.cz

Sacre Coeur, Praha

Chcete-li se vzít v naprosto unikátním prostředí, zamyslete se nad působivou odsvěcenou novogotickou kaplí Sv. SrdceSacre Coeur na pražském Smíchově.

Prostory vám umožní prožít zde nejen svatební obřad, ale i hostinu. K využití je hlavní loď o rozměru 198 m2 a vedlejší loď o velikosti 77 m2, které od sebe dělí oltář. Dále je vám k dispozici uzavřené nádvoří, v jehož centru stojí velký kaštan. Dokonalé pozadí pro svatební fotky poskytne park obklopující kostel, nebo přilehlá zahrada Kinských.

V areálu můžete parkovat, zajistí pro vás kompletní pohoštění, grilování, svatební program. Pomohou i s koordinací a zařízením celé veselky – v případě zájmu dodají květinovou i další výzdobu, nasvícení prostor bílým nebo barevným světlem, hudbu, fotografa či kameramana. Vítány jsou děti i zvířata.

Kapacita:

  • na svatební obřad můžete pozvat až 300 osob
  • na hostinu vyberte 130 nejbližších
Designové lokality pro svatbu. Sacre Coeur, Praha.
Sacrecoeur.cz
Designové lokality pro svatbu. Sacre Coeur, Praha.
Sacrecoeur.cz
Designové lokality pro svatbu. Sacre Coeur, Praha.
Sacrecoeur.cz

Hotel Mariel, Znojmo

Elegantní menší hotel Mariel na znojemském Mariánském náměstí vás okouzlí hned u vstupu moderním, designem, který vkusně kombinuje chic stylovou výzdobu v současném duchu se starobylou vinařskou tradicí regionu. Pečlivou rekonstrukcí hotel prošel v roce 2021.

Hotel nabízí možnost svatby od A do Z. Poskytnou prostor na svatební obřad, hostinu i ubytování v luxusních klimatizovaných pokojích. Pro oslavu nabízejí rozmanité prostory včetně salonku, útulného Obýváku a vinného sklepa, který se pyšní původními částmi z období středověku. Dodají vám vše, co potřebujete. Občerstvení, výzdobu, svatební kytici či svatební dort. Pomůžou vám vyřídit dokonce i svatební formality.

Hotel je vstřícný k dětem, nemohou zde ale být domácí mazlíčci.

Designové lokality pro svatbu. Hotel Mariel, Znojmo.
Hotelmariel.cz
Designové lokality pro svatbu. Hotel Mariel, Znojmo.
Hotelmariel.cz
Designové lokality pro svatbu. Hotel Mariel, Znojmo.
Hotelmariel.cz

Zdroj úvodní fotografie: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close