Ozdoby do vlasů, tiáry a diadémy korunují krásu nevěsty. Máme pro vás tipy na ty nejkrásnější vlasové doplňky

Krásný účes a dokonale sladěný svatební outfit je vizitkou každé nevěsty. Do vlasů patří květiny, šperky, diadémy a další rafinované ozdoby a ozdůbky, které udělají váš účes zajímavým. Jaké ozdoby vybrat podle nejnovějších trendů? Máme pár tipů, jak na to.

Přinášíme pro vás několik zajímavých nápadů a také inspiraci, jak zdokonalit účes, aby vaše vlasy byly skutečnou korunou krásy na vaší svatbě.

Vlasy jsou ozdoba každé ženy a zvláště na svatbě by to mělo být skutečně vidět. Od nepaměti si ženy vlasy zdobily a upravovaly. Používaly k tomu ledacos od zdobených i obyčejných vlásenek až po ozdobné hřebínky, vše, co bylo vhodné.

Svatba má své vlastní parametry pro zdobnost. Tady se dá skutečně kouzlit a vytvořit z vlasů skutečný šperk. Favorizování jemného romantického a přitom přírodního účesu stále pokračuje. Nevěsty se tak cítí dobře. Stejnou měrou jsou zastoupené vyčesané vlasy spolu s volně splývavým – zdánlivě lehce neupraveným účesem.

Jemné vlnky i velmi složité účesy, to vše čeká na nevěsty, stačí si jen vyzkoušet a vybrat ten pravý. Vetknout do vlasů růže nebo jemnou krajku či krajkovou ozdobu asi nikdy z módy nevymizí. Velké oblibě se těší také ozdoby v kombinaci s peřím.

Co je ale výsada svatby, je použití diadému nebo tiáry. Cítit se jako princezna a vypadat jako princezna. Kdy jindy, než ve váš velký den.

Vintage styl nám dokazuje, že diadém vypadá dobře na krátkých i dlouhých vlasech. Neváhejte, a využijte možnost mít ve vlasech skutečně originální a jedinečnou ozdobu. Může jí být i čelenka spojená s malým křehce vypadajícím závojem, který dodá vašemu outfitu nádech romantiky.

Moderní účesy, ve stylu vintage nebo bohemian, se vyznačují originalitou, ženskostí a mají v sobě také značnou dávku romantiky. Také nikdy nevymizí obliba ozdobit vlasy květinami jemně nebo v boho stylu.

Nový styl, který se chystá vstoupit na scénu, jsou čelenky. Ozdobné svatební čelenky, výrazné i decentnější, ale rozhodně zajímavé.

Krásné jsou i velké spony, které udělají i z obyčejného drdolu svatební účes.

Šperky ve vlasech nevěst mají dlouhou historii. Ženy vždy chtěly využít každou příležitost, jak se učinit krásné.

Dnes je nabídka šperků do vlasů velmi široká. Od šperků v dostupné cenové hranici až po skutečně nákladné ozdoby.

Můžeme doporučit několik webových stránek, které nabízejí skutečně velký výběr vlasových ozdob. S důvěrou se můžete obrátit na stránky galart.cz, kde najdete ozdoby pro nevěstu, družičky, maminky nevěsty i ženichy, případně i pro další svatebčany. Vše v rozumných cenách.

Dalším naším tipem je web svatebnipotreby.cz s nápaditým sortimentem vlasových ozdob.

A opravdu široký a zajímavý výběr nabízí web brianna.cz, na kterém si může najít tu svou nejkrásnější ozdobu snad každá nevěsta.

 

Zdroje fotografií: pinterest, weddingforward.com, bridalguide.com, beauty.ru 

 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close